Robert F. Kennedy om CDC og vaksiner

rfk.jr.png

Robert F. Kennedy jr. er en av grunnene til at det amerikanske CDC (Centers for Disease Control and preventions) og legemiddelindustrien over hele verden frykter president Trump.

Det er nemlig store sjanser for at Kennedy, som er sønn av Robert Kennedy og nevø av John F. Kennedy, skal lede en kommisjon som skal se på sammenhengen mellom vaksiner og autisme.

Age of Autism skriver; «Når du lytter til Robert Kennedy jr’s syv minutter lange tale om praksisene ved CDC, innser du raskt at våre barn blir ofret på storkonsernenes grådighets-alter.
Hva gjør Wall Street analytikere på ACIP-møter [The Advisory Committee on Immunization Practices]? Hvorfor har medlemmer av denne komiteen lov til å tjene på vaksiner som de godkjenner? Hvordan kan slik grov korrupsjon få lov til å fortsette?
Dette er etaten som media gir det siste ordet når det gjelder vaksine-sikkerhet. Dette er stedet som produserer de studiene som visstnok avkrefter en kobling mellom deres vaksiner og autisme. Dette er rett og slett helsemyndigheter som bokstavelig talt har tilsyn over seg selv.»

 

Når du nå leser videre, så husk at store deler av norske helsemyndigheters vedtak og beslutninger følger CDC’s anbefalinger blindt.
Under følger en oversettelse av den syv minutter lange delen av Kennedys foredrag. Du kan, og bør, se video av denne delen av foredraget på Facebook her, og se gjerne hele det timelange foredraget her.

«CDC er en svært problematisk etat. Og det er ikke bare jeg som sier det. Det har vært fire separate, intensive føderale undersøkelser av Kongressen, en tre års etterforskning 2001, 2002, 2003; av Senatet, Tom Coburn-komiteen, av generalinspektøren for HHS i 2008, av Office Integrity i 2014. Alle har de tegnet CDC som en kloakk av korrupsjon, en etat som har blitt et absolutt datterselskap av den farmasøytiske industrien og som har blitt en nikkedukke, en talsperson, en løpegutt for industrien.

CDC er ikke et uavhengig byrå. Det er et vaksine-selskap. CDC eier over 20 vaksinepatenter. De selger ca $4,5 milliarder i vaksiner hvert år. Og det viktigste målet for å lykkes i alle avdelinger i etaten er vaksinesalg. Gruppene, som for eksempel Immunization Safety Office, der forskerne egentlig skal se på effekten og sikkerheten ved vaksiner… de er ikke lenger i offentlig tjeneste. De er oppdratt i den tankegangen; vi må selge så mye av disse tingene som mulig. Og så gjør de ting i sin forskning for å sørge for at ingenting ødelegger, ingen informasjon ødelegger for salget.

Det er to deler av vaksineindutrien der vi bør bekymre oss over korrupsjon. Den første heter The Advisory Committee on Immunization Practices. Det er komiteen som beslutter hvilke nye vaksiner som skal legges til vaksineprogrammet.

Da jeg var gutt fikk jeg tre vaksiner. Mine barn fikk 69 vaksiner. Alt endret seg i 1989.
Og hvorfor endret det seg i 1989?

Fordi i 1986 druknet Kongressen i penger fra den farmasøytiske industrien, Big Pharma bruker mer penger på lobbyvirksomhet enn noen annen bransje. Farmasøytiske selskaper har flere lobbyister på Capitol Hill enn det er kongressmedlemmer.

 

Tror du olje og gass har stor innflytelse på Capitol? Vel, de er de nest største. Legemiddelindustrien bruker dobbelt så mye. Dobbelt så mye som olje og gass, og fire ganger mer enn Defense & Aero Space. Så de har full kontroll over Kongressen.

I 1986 vedtok kongressen vaksine-loven, og det var gode grunner til at de gjorde det; På den tiden ble vaksineselskaper saksøkt, og truet med å slutte å lage vaksiner. Kongressen sa; Ok, vi skal beskytte dem fra søksmål. De gjorde det ulovlig å saksøke et vaksineselskap i dette landet, uansett hvor uforsvarlige, uansett hvor uaktsomme, uansett hvor giftig produktet er, uansett hvor alvorlig skaden til barnet er så kan du ikke saksøke.

Og dere vet hvor ille legemiddelindustrien oppførte seg da de faktisk ble saksøkt, da det var en hel rekke advokater som brukte hele sitt liv på å finne måter på å saksøke legemiddelindustrien og fortelle disse historiene til juryene, og hvor mange milliarder hvert år som ble vunnet fra industrien.
Hva tror dere ville skje hvis alle disse advokatene plutselig forsvant, alle gruppesøksmål, alle multidistrikt-rettsaker, alle erklæringer, alle dokumenter og oppdagelser? Bare forsvant. Ingen kan saksøke. Du kan gjøre hva du vil.

Og så sørget de for at det er mye lettere å få en vaksine inn i vaksineprogrammet enn det er å få medisiner inn på markedet. Det er ingen dobbeltblinde placebostudier. Alt kan raskt dyttes inn i markedet.

Avgjørelsene blir tatt av denne gruppen; the Advisory Committee on Immunization Practices. Og en håper at disse folkene som sitter i den komiteen er en slags nerdete forskere som kun fokuserte på offentlig helse, men de er ikke slik. De som sitter i komiteen, nesten alle har sterke økonomiske bånd til legemiddelindustrien.

Jeg skal gi dere et eksempel på hvordan denne komiteen fungerer. I 1999 satt Paul Offit i den komiteen. Og når du drar til denne komiteen, når du drar på møtene deres, så sitter the Advisory Committee on Immunization Practices i ett rom, og så er det en pressekonferanse i rommet ved siden av. Det er en hel haug med plasser der med menn som ser ut som meg, menn i dress. De er Wall Street analytikere, farmasøytiske analytikere. De venter på å høre avgjørelsen. Og så snart de kommer ut og kunngjør hvilke nye vaksiner som er satt på vaksineprogrammet så løper disse karene ut i gangen og hiver seg over mobiltelefonene, og du kan se aksjene stige. Så det er blitt en økonomisk virksomhet.

 

Paul Offit satt i komiteen som i 1999 la rotavirusvaksinen til vaksineprogrammet. Han eide patentet til en rotavirusvaksine. Han kunne da selge sin vaksine til Merck for $186 millioner. Han kunne putte rundt $29 millioner i lomma. Han har aldri latt noen spørre ham nøyaktig hvor mye, men ut i fra formelen som blir brukt ville han ha mottatt minst $29 millioner.

Dette forårsaket en aldri så liten skandale i Washington, og generalinspektøren for HHS ble sendt ut for å etterforske. De gransket ACIP og det de fant, det de konkluderte med var at han ikke gjorde noe som var i strid med CDCs regler. 64% av de som satt i komiteen hadde konflikter på lik linje med Paul Offit, og 97% kan ha hatt slike konflikter fordi resten av dem aldri fylte ut sine interessekonflikt-skjemaer. Og ingen krevde noengang at de skulle gjøre det.

Det er veldig vanskelig når slikt bedrag skjer. Det amerikanske folket har tillit til at alle nye vaksiner som blir lagt til, siden 1989, havner der utelukkende fordi denne komiteen er opptatt av folkehelse.»

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: