Ikke lenger en konspirasjonsteori: eliten betaler for å injiseres med unges blod

corpse-medicine-Egyptians-embalming-631.jpg__800x600_q85_crop.jpg

 

En gang var det bare en konspirasjonsteori, at de rike inntar blodet fra unge mennesker for å forlenge levetiden. Nå er det en realitet, og en faktisk virksomhet i USA.
Og ikke bare er det en virksomhet, med milliardærer innrømmer sin interesse for det.

«Jeg følger med på parabiose – greia, og synes det er veldig interessant. Dette at de har injisert ungt blod i eldre mus, og funnet at det har en svært foryngende effekt,» sa Peter Thiel, medgrunnlegger av PayPal og tidligere rådgiver for Donald Trump. «Jeg tror mange av disse tingene ikke har vært utforsket nok.» (Les artikkelen «Peter Thiel wants to inject himself with young peoples blood«)

Men det er ikke lenger bare et eksperiment med mus. Selskapet Ambrosia, startet av Jesse Karmazin, gjør nå dette med mennesker, og de rike står i kø for å få unge menneskers blod.

Vanity Fair rapporterer («This anti-aging start-up is charging thousands of dollars for teen blood«) at Ambrosia, som kjøper blod fra blodbanker, nå har rundt 100 betalende kunder. Noen er Silicon Valley-teknologer, som Thiel, men Karmazin understreker at disse ikke er Ambrosias eneste kunder, og at alle over 35 er kvalifisert for blodoverføringer.

The Free Thought Project rapporterte i januar om en studie publisert i Science and Nature Medicine, som viste at overføring av ungt museblod til eldre mus faktisk kan begrense symptomene på aldring. Dette banebrytende funnet skulle kunne føre til medisinske gjennombrudd og nye medisiner.

Men en rapport fra Vice Health News’ Tonic har imidlertid påpekt langt mer uhyggelige muligheter:

Det ble foreslått i rapporten at aldrende eliter bruker blod fra unge mennesker som en type ungdomsserum. Nå vet vi at de faktisk gjør det.
En lignende påstand ble lagt frem av journalisten Jeff Bercovici i fjor, etter at han gjennomførte flere intervjuer med Silicon Valley-aristokrater, inkludert Peter Thiel, og lærte om denne blodoverføringsprosedyren kalt «parabiose», der blodet fra unge mennesker brukes til å forhindre aldring.

«Det er utbredte rykter i Silicon Valley, hvor livsforlengelsesvitenskap er en populær besettelse, at ulike velstående personer fra teknologivirksomheten allerede har begynt å praktisere parabiose, og bruker tusenvis av dollar på prosedyrene og på ungdomsblod, og gjentar behandlingen flere ganger i året,» rapporterte Bercovici.

I sin artikkel uttrykte Bercovici også bekymringer om et utviklende svart marked for unges blod.

Denne praksisen har selvfølgelig sterke røtter i det okkulte.
I de fleste moderne kulturer foregår massemord og menneskeofring fortsatt, under dekke av krigføring. Og mange hevder at kannibalisme også fortsatt foregår, men bak lukkede dører.

Det er bare i de siste få hundre årene at utøvelsen av kannibalisme blant kongelige ikke offentliggjøres. I Europa rundt midten av 1700-tallet var «corpse medicine», medisin utvunnet fra lik, veldig populært blant den herskende klassen. Charles II «brygget» faktisk sin egen.

Dr. Richard Sugg fra Durham University har gjennomført omfattende studier av bruken av «corpse medicine» blant kongelige.

«Den menneskelige kroppen har blitt mye brukt som et terapeutisk middel der de mest populære behandlingene involverer kjøtt, bein eller blod. Kannibalisme ble funnet ikke bare i den nye verden, som de fleste tror, men også i Europa,» skriver Sugg.

«En ting vi sjelden undervises om i skolen, men som er tydelig i datidens litterære og historiske tekster, er dette: James I nektet å bruke corpse medicine; Charles II laget sin egen;  og Charles I ble gjort til corpse medicine. Sammen med Charles II inkluderte eminente brukere Francis I, Elizabeth I’s kirurg John Banister, Elizabeth Gray, hertuginne av Kent, Robert Boyle, Thomas Willis, William III og Dronning Mary, » legger han til.

Som om dette ikke var merkelig nok, hevder den nåværende kongefamilien i England å være direkte etterkommere av Dracula, prins Vlad III av Wallachia (moderne Romania). Dette var den syke og deprimerte herskeren, Vlad the Impaler (spidderen), som etter hvert ble inspirasjonen til verdens mest berømte vampyrhistorier.

 

Les artikkel her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: