Hvorfor Vesten hater Putin – det du ikke blir fortalt

960x0.jpg

Denne artikkelen er skrevet av Chris Kanthan, og er oversatt og gjengitt med forfatterens tillatelse. Alle linker er i originalartikkelen.

Hvorfor Vesten hater Putin – det du ikke blir fortalt.

Russland-fobien i USA i dag er like intens som den var under den kalde krigen da skremte skolebarn holdt «duck and cover»-øvelser og befolkningen var besatt av bomberom. Men alt dramaet rundt russisk hacking og sammensvergelser er ren tåkelegging.
Den virkelige konflikten handler om en geopolitisk maktkamp for verdensherredømme, som involverer hundrevis av trillioner dollar, de massive egoene til den Machiavelliske eliten og nasjoner drevet av minner om fortiden og visjoner om fremtiden.

cold-war.png

Dette er det store bildet: Det er en geopolitisk kamp. USA+EU mot Russland+Kina.
USA og EU kontrolleres av de samme bank- og militærindustrielle overherrene, mens Russland og Kina, to uavhengige land, har dannet en allianse av nødvendighet.
Hvorfor? Hvis Russland faller, vil Kina bli den neste. Ta bjørnen så tar du dragen, og dermed hele verden.

Men her er «kicker’en»: globalistene felte bjørnen i 1991 da Sovjetunionen falt. Imidlertid, i stedet for å bli venn med bjørnen, satte de den i bur og sultet, torturerte og ydmyket den i de neste åtte årene. Det var da bjørnen rev ned buret og kjempet tilbake.

Svik på 1990-tallet.

Århundrets største tyveri skjedde i Russland på 1990-tallet, og gjerningsmennene var Wall Street-svindlere som ga løfter om kapitalismens mirakler, men i stedet demonterte hele landet. I privatiseringens navn ble Russland lagt ut på billigsalg.¹ Alt du kan forestille deg; olje- og gassfelt, gull- og diamantgruver, flyselskaper, media, fabrikker, alt mulig ble solgt for en tusendel av den riktige verdien. En håndfull russere, nøye utvalgt av USA, endte opp med eiendeler verdt hundrevis av milliarder dollar. I bytte fikk hver russer en «andel» verdt 7 dollar. Amerikanske skattebetalere subsidierte til og med denne motbydelige herjingen.

Under denne sjokkterapien, administrert av amerikanske gribber/kapitalister falt Russlands BNP med 40%. Landet ble druknet i knusende gjeld til IMF og Verdensbanken, og fattigdom og selvmord økte.

Det russiske militæret var ødelagt og gikk på grusomme tap mot islamske terrorister i Tsjetsjenia og Dagestan. Disse terroristene var de samme Mujahideen fra Afghanistan og ble fortsatt finansiert av Saudi-Arabia og bevæpnet av USA.²
Og for å legge sten til byrden bombet Vesten i 1999 Serbia, Russlands trofaste allierte, og ga NATO-medlemskap til tre av Russlands nære naboer.

De aller fleste russiske politikere, inkludert president Jeltsin, ble kjøpt og kontrollert av Washington, noe Bill Clinton skrøt av til Tony Blair.³

Putins imperium.

Under disse fryktelige omstendighetene ble Putin den fungerende presidenten i Russland den 31. desember 1999. I løpet av de neste årene tok han for seg de mektige oligarkene, korrupte politikere og elitene som dannet den femte kolonnen.
I autoritær KGB-stil myrdet han noen pro-vestlige journalister, fengslet motstandere og konsoliderte sin makt. Putin ble hjulpet av den økede oljeprisen, men han brukte den nye rikdommen klokt. Han bygget opp den russiske økonomien, bygget opp gullreservene og utenlandske reserver, og reduserte statsgjelden betydelig.

– Mellom 1999 og 2014 vokste Russlands BNP til det tidoble, og verdensrangeringen gikk fra 22. plass til 8.
-Russlands gjelds-forhold falt fra 100% i 1999 til 17% i 2016.
-Utenlandske reserver vokste fra nesten ingenting til verdens sjette største.
-Gullreserver vokste til å også bli den 6. største i verden.

Putin startet RT, Russlands egen globale nyhetskanal, forbød genmodifisert mat, sparket ut George Soros og bekjempet kulturell marxisme. Han bygget mer enn 15.000 kirker, oppmuntret familier til å få flere barn, og forbød transseksuell / homofil propaganda rettet mot barn.

Til slutt bygget Putin opp Russlands militære, knuste islamske terrorister og i en geopolitisk bombe som begynte i Syria overvant han en mektig koalisjon av USA, Israel, Storbritannia, Frankrike, Tyrkia, Saudi Arabia, Qatar og 40.000 jihadister.

Putins diplomati har også vært bemerkelsesverdig. Etter de amerikanske sanksjonene i 2014 og fallet i oljeprisene, forutså hver ekspert og politiker en isolering av Putin og død over Russlands økonomi. Spol frem til 2017; 144 amerikanske selskaper og 62 land deltok i Russlands økonomiske konferanse i St. Petersburg. I Frankrike valgte den nye presidenten, Macron, Putin som første besøk av en utenlandsk leder.

leaders-meet.png

Putin gjorde med andre ord Russland stor igjen. Derfor er hans popularitet fortsatt over 80%.

Russland under angrep.

Globalistene har imidlertid også hatt sine seire.
I 2003-2004 ble de pro-russiske regjeringene i Georgia og Ukraina overstyrt av George Soros’ «color revolutions». I 2014 arrangerte USA et voldelig kupp i Ukraina, styrtet en demokratisk valgt leder og erstattet ham med en ikke valgt milliardær.

Ukraina har vært et CIA-mål i flere tiår. Som Brzezinski skrev i sin bok, The Grand Chessboard, vil Russland bli fullstendig lammet uten tilgang til Krim og Svartehavet – den eneste russiske veien til Middelhavet. Putin ante fare etter kuppet og avholdt raskt en folkeavstemning på Krim og annekterte den. (Mer enn 75% av beboerne på Krim har russisk som morsmål, og Ukraina er langt fattigere enn Russland, så valgresultatet var forutsigbart).

Et annet område der Russland ble tilsidesatt: NATO-utvidelse. I motsetning til løftene som ble gitt under oppløsningen av Sovjetunionen, har NATO lagt til 13 nye europeiske land, som alle er potensielle tilholdssteder for militærbaser for USA / NATO.₁₀ Mange av disse landene er nå en del av missilforsvaret. På den andre siden av Russland har USA distribuert THAAD i Sør-Korea. Det dette betyr er at USA først kan starte et atomangrep mot Russland, og deretter skyte ned missilene som Russland sender opp som svar. Hele situasjonen er ekstremt flyktig og farlig – Russland har mer enn 7.000 atomvåpen.

Alle disse overgrepene er bare et symptom på de sårede egoene til globalister som har mislyktes i deres forsøk på å erobre Russland. Ikke bare én gang, men seks ganger i de siste 200 årene: 1812, 1856, 1905, første verdenskrig, andre verdenskrig og overtakelsen av Russland av Wall Street på 1990-tallet.

Rothschild, bolsjevismen og Hitler.

I 1812, finansiert av Rothschild, invaderte Napoleon Russland. I 1856 angrep Storbritannia og Frankrike og overtok Krim – av samme grunn som gjorde at USA satte igang et kupp i Ukraina i 2013.

I 1905 forsøkte bankmennene på Wall Street, Jacob Schiff og andre, å finansiere Japan for et angrep på Russland.₁₁ Midt i krigen forsøkte bankene å hisse opp til en revolusjon og styrte tsaren. Mannen som ledet revolusjonen var Leon Trotsky (Lev Bronstein).₁₂ Han mislyktes i 1905 og flyktet fra Russland, men kom tilbake i 1917 med samme metode, men denne gangen med hjelp av Tyskland istedenfor Japan.

Før første verdenskrig mottok Trotsky og Lenin millioner av dollar fra internasjonale bankmenn. Trotskij besøkte New York og fikk et amerikansk pass, slik at han kunne snike seg tilbake til Russland.₁₃ Fulle av kapitalistenes penger, kunne kommunistene (bolsjeviker) drepe tsaren under første verdenskrig, og signerte raskt en fredsavtale med Tyskland.
Danke Schoen!

Som du kan se, Sovjetunionens onde imperium var skapt av Amerika og Europa – et faktum som er fjernet fra historiebøkene. Sovjetunionen var et resultat av en borgerkrig oppildnet av utenforstående, en borgerkrig der de slemme vant. Bolsjevismen var et virus som invaderte Russland, drepte titusener av russere og forsøkte å ødelegge kristendommen, Russlands religion i over 1000 år. Men når amerikanerne tenker på «russere», er de opplært til å tenke Sovjetunionen.

Spol frem til andre verdenskrig, da det igjen var Europa (Tyskland) som angrep Russland. 20 millioner russere døde i kamp mot nazistene, to millioner bare i byen Leningrad.₁₄ Russland kjempet mot nazistene i fire år og ødela 70% av Hitlers hær. Men USA dukket opp mot slutten av spillet (i 1944) og fikk all ære for å ha «vunnet over nazistene.»

Videre:

Med denne kunnskapen, ville ikke en objektiv person anse Russland som Vestens fiende. Russland er en fiende kun hvis vi krever dens underdanighet. Russland og Kina er fast bestemt på å bevare sin suverenitet.  Med det for øye arbeider de med et eget finanssystem (kredittkort, bank, etc.) og internasjonale allianser.₁₅ De forsøker også å bryte seg fri fra petrodollar-systemet, som gjør at USA kan låne trillioner uten konsekvenser. Selvfølgelig fordømmer globalistne denne motstanden mot den nye verdensordenen, The New World Order.

Siden andre verdenskrig har amerikansk spontanreaksjon til enhver diplomatisk utfordring vært å true eller bombe.
Eisenhower advarte oss og vi ignorerte det: USAs militær-industrielle bank- og mediakompleks har stor og uheldig innflytelse. JFK ønsket avspenning mot Russland og tilbaketrekking av tropper fra Vietnam, og han ble hånet av Deep State.
Trump står overfor mye motstand fra Etablissementet av samme grunn.
Globalister forkynner stadig om underverkene i mangfold, men hater land som tenker annerledes.

Globale konflikter og kriger er svært vanedannende for militærindustrien, som betyr 800 militære baser rundt om i verden, 600 milliarder dollar i året, og 35 milliarder dollar per år til våpeneksport.
Kriger betyr også massive gjeld for nasjoner, noe som de internasjonale bankmennene vil ha. Globale selskaper tiltrekkes av en unipolar verden, da det garanterer dem monopol, billig arbeidskraft og råvarer og tilgang til kunder. Sosialingeniører og kulturmarxister stoler på monolittisk media til å spre den samme propagandaen over hele verden.

Vil sammensmeltingen av denne makten nekte å akseptere en multipolar verden? Vil de tvinge oss inn i katastrofale kriger, muligens til og med en atomkrig?
La oss huske JFKs «fredstale» fra 1963:

kennedy-peace.png

 

Du finner originalartikkelen her. Takk til Chris Kanthan.

 Kategorier:Artikler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: