FNs klimasjef innrømmet; global oppvarming er et bedrag for å endre verdensøkonomien

Figueres-Christiana-600x557.jpg

Som Inverstor Business Daily rapporterte i 2015, innrømmet Christiana Figueres (bildet), leder for sekretariatet som følger opp FNs klimakonvensjon, at det overordnede målet med «global oppvarming / klimaforandring» – fortellingen, er å dirigere verdens økonomiske modell vekk fra kapitalismen.

IBD skriver:

«Alarmistene fortsetter å fortelle oss at deres bekymring for global oppvarming handler om at mennesket må ta vare på miljøet. Men vi vet at det ikke er sant. Og nå har en FN-tjenestemann bekreftet dette.

På en pressekonferanse i Brussel i forrige uke innrømmet Christiana Figueres, leder for sekretariatet som følger opp FNs klimakonvensjon, at målet til miljøaktivistene ikke er å redde verden fra økologisk katastrofe, men å ødelegge kapitalismen.

«Dette er første gang i menneskehetens historie hvor vi kan gi oss selv oppgaven å med vilje, og innenfor en bestemt tidsperiode, endre den økonomiske utviklingsmodellen som har vært rådende i minst 150 år siden den industrielle revolusjonen,» sier hun.

Med henvisning til en ny internasjonal traktat miljøvernere håper blir vedtatt på klimakonferansen i Paris senere i år, la hun til: «Dette er trolig den vanskeligste oppgaven vi noen gang har gitt oss, å med vilje endre den økonomiske utviklingsmodellen, for første gang i menneskets historie.»»

Videre skriver Martin Armstrong for Armstrong Economics;
«Jeg var invitert til en stor politisk middag i Washington sammen med den tidligere formannen for Temple University, siden jeg var rådgiver til universitetets portefølje.
Vi ble sittende ved et rundt bord med ti personer. Ettersom vi var invitert fra et universitet plasserte de oss sammen med lederne for de ulike miljøgruppene. De antok at de var i vennligsinnet selskap, og begynte å snakke fritt.
Min venn og formann for Temple, ledet samtalen inn mot sannheten bak deres miljøbevegelser, og snart innrømmet de at det ikke handlet om miljøet, men om å redusere befolkningsveksten.
Dick spurte dem; «Hvem sine barnebarn prøver vi å unngå skal bli født? Dine eller mine?»

Alle disse organisasjonene ser ut til å ha en skjult agenda, og media bidrar til denne fremstillingen hele tiden. Man kan lure på, når skal media innse at de bare ødelegger sin egen fremtid?»

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: