Hva i all verden skjer med bankene denne uken?

US-Federal-Reserve-Eccles-Building-1937-500x378.jpg

David Haggith, The Great Recession Blog, skriver:

«Så godt som alle store banker og finansministere i verden møtes i Washington DC denne uken, etter to hemmelige hastemøter i Federal Reserve [USAs sentralbank] og et annet plutselig og sjeldent møte mellom sentralbanksjefen og USAs president. Disse og andre krisemøter i banker verden over får en til  å spørre seg; Hva er det som skjer?

La oss starte med en liste over ukens store bankhendelser:
– The Federal Reserve Board of Governors [sentralbankens øverste styrende organ] holdt mandag et «særskilt hastemøte» bak lukkede dører.
– Det Hvite Hus annonserte umiddelbart at presidenten skulle møte sentralbanksjef Janet Yellen rett etter mandagens ekstraordinære møte, og at visepresident Biden ville delta.
– Federal Reserve la kort tid etter ut en kunngjøring om et annet lukket hastemøte med det spesifikke formålet «banktilsyn».
– Et G-20 møte med finansministere og sentralbanksjefer starter også på tirsdag og fortsetter onsdag.
– På torsdag møtes Verdensbanken og Det Internasjonale Pengefondet i Washington.
– The Federal Reserve Bank of Atlanta reviderte USAs BNP vekst for første kvartal til nær resesjon på 0,1%.
– Det forventes at amerikanske banker denne uken vil rapportere sine verste økonomiske kvartal siden starten av Den Store Resesjonen.
– EUs nye bail-in program for kriserammede banker ble tatt i bruk for første gang for den østerrikske banken Heta Asset Resolution AG.
– Italias finansminister innkalte italienske banker til et hastemøte for å finne tiltak som et «siste utvei» for å håndtere €360 mrd. i gjeld hos banker med bare €50 mrd. i egenkapital.

»

Les hele denne artikkelen her.Kategorier:Nyheter

1 svar

  1. Ifølge ukens oppdatering fra Bejamin Fulford er bakgrunnen for møtet at verdens nasjoner i hemmelighet forbereder å innføre gullbasert valuta. Forhistoriske, hemmelige lager av gullbarrer tilbys som et første steg i å sette menneskeheten fri fra en tyrrannisk kabal (bedre kjent som ‘bangsters’, dvs. sentralbanker, Federal Reserves, IMF, Verdensbanken og BIS – et Illuminati konglomerat styrt av Jesuittettene, Vatikanet, Rotschild, Rockefeller, osv.).

    En representant fra kinesisk ‘dragon family’ skal iflg. Fulford vært sentral deltaker i møtet, da disse angivelig skal ha tatt initiativet og tilbydd disse gullreservene som et ledd i å få slutt på dagens ‘Fiat-valuta’ – et parasitisk system som kun tjener makteliten – anført av den amerikanske dollar, som altså snart vil miste sin posisjon. Dette forklarer alvoret i situasjonen, sett med amerikanske øyne.

    Disse opplysningene kan harmonere med opplysninger fra annet alternativt hold, så som Sjeldan Nidle. Blir spennende å høre om dette også bekreftes av Cobra, talsmann for en mektige, men dog nesten ukjente hemmelige motstandsbevegelsen (Planetary Resistance Movement) for frigjøring fra kabalens slaveri. Cobra hevder at det er de – ledet av vår galaktiske familie – med den Pleiadiske sivilasjon i spissen – som i realiteten har ledet forhandlingene med kabalen om overgivelse i flere år.

    Månedlige intervjuer med Cobra fra juni 2012 finnes på Youtube. Man kan støtte bevegelsen mål om å frigjøre menneskeheten ved å slutte seg til ukentlig meditasjon på søndager kl. 2000.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: