Full kollaps og èn verdensvaluta, èn sentralbank og ett skattesystem innen 2020

Skjermbilde (30).png

 

Jeff Berwick, grunnleggeren av Canadas største økonomiske nettside Stockhouse.com og administrerende direktør i TDV Media & Services, blir i videoen under intervjuet av Gordon T. Long fra Financial Repression Authority. De diskuterer bl.a. RSCoin og artikkelen «Central banks beat bitcoin at own game with rival supercurrency «.

2016 vil bli et kaotisk år, som startet i januar med den verste første måneden verdens aksjemarked noengang har opplevd. Mange eksperter har advart om at 2016 vil ende i en fullstendig kollaps.

Berwick; «Jeg tror at innen 2018 vil de bringe inn en verdensvaluta. All fiat valuta, inkludert amerikansk dollar, vil ha kollapset mellom 2015-2020.»

Berwicks reaksjon på artikkelen «Central banks beat bitcoin…» er; «Det ser ut som et propagandastykke, som om det ble skrevet av Bank of England som en pressemelding.»

Faktisk er sentralbankene svært bekymret for Bitcoin. De prøver å få alle inn i banksystemet slik at de kan etablere en verdenssentralbank og ett skattesystem. De ønsker å lage et system som utarmer folk slik at de kan få all rikdom i hendene på 0,0001%.

De ønsker å kollapse hele systemet slik at de kan få inn et nytt system. Vi nærmer oss slutten av denne planen, når enhver regjering er gjort insolvent.

Sentralbankene ønsker å bli kvitt all fiat valuta og bruke RSCoin istedet.

RSCoin vil gi regjeringer og sentralbanker mer kontroll over pengesystemet, og dette skal visstnok gjøre oss mindre utsatt for boom/bust sykluser. Imidlertid er det sentralbankenes kontroll over rentene som skaper boom/bust sykluser i første omgang.

«Gjør din egen research. Det foregår mye mer der ute enn folk flest vet.»

 

Se intervjuet under eller les artikkelen fra Financial Repression Authority her.

Jeff Berwicks nettside er dollarvigilante.com. Vi anbefaler også hans video Survive Shemitah her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: