Endelig – Beviset som kan felle Hillary

static1.squarespace.com

De siste bunkene av eposter som er frigitt av USA’s utenriksdepartement inneholder det som kan tvinge det amerikanske justisdepartementet til å tiltale presidentkandidat Hillary Clinton.

I eposter til UD’s seniorrådgiver Jake Sullivan, datert 17. juni 2011, skal Clinton ha bedt Sullivan om å fjerne markeringen av klassifisert informasjon slik at de ikke lenger var merket som klassifisert. Dette er en klar føderal forbrytelse.

Sullivan skal ha hatt problemer med å sende hemmeligstemplede dokumenter til Clinton fra sin offisielle epostadresse til hennes private. Clinton skal da ha bedt ham om å endre klassifiseringene og sende dokumentene usikret.

«Dette er stort,» sier aktor Joseph diGenova. «Hun fikk klassifiseringen fjernet og dokumentene tilsendt ukryptert. Det er en forbrytelse. Fjerning av slik merking er en føderal forbrytelse. Det er det samme å be noen om å gjøre det som om hun hadde gjort det selv.»

«Dette gjør det umulig for FBI å ikke anbefale at det blir reist tiltiale.»

Saken viser samtidig at Hillary Clinton løy da hun påstod at hun aldri håndterte gradert informasjon på sin private epostserver.

Les her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: