HPV-vaksinen: Nye avsløringer

gardasil_vaksine

En forbrytelse mot menneskeheten!

Norske leger og helsemyndigheter fortsetter å anbefale HPV-vaksinen til unge jenter, til tross for muligheten for alvorlige og noen ganger dødelige bivirkninger. Japan trakk tilbake sine anbefalinger for to år siden etter over 2000 rapporter om bivirkninger.

Dr. Sin Hang Lee, direktør ved Milford Molecular Diagnostics Laboratory, skriver nå i et åpent brev til Verdens Helseorganisasjon WHO at leger har gjort seg skyldig i grov tjenesteforsømmelse og potensielt kriminell atferd ved å «villede det globale publikum om sikkerheten ved HPV-vaksinene Gardasil og Cervarix.»

Hans brev til Dr. Margaret Chan, sjef for WHO, uttrykker alvorlig bekymring om uttalelser fra medlemmer av GACVS (WHO’s rådgivende organ for vaksinesikkerhet), CDC og andre i en offentlig høring i Tokyo i 2014 om HPV-vaksinens sikkerhet.

«Jeg er kommet i besittelse av dokumentasjon som fører meg til å tro at flere enkeltpersoner og organsiasjoner bevisst forsøkte å villede japanske myndigheter om sikkerheten av humant papillomavirus – vaksinene Gardasil og Cervarix.»

Det Lee skal ha avdekket er at visse kjemikalier i vaksinene har vist seg å utløse frigjøring av cytokiner eller proteiner som kalles tumor nekrose faktorer (TNF) i kroppen.

«TNF-cytokiner kan føre til celledød,» ifølge en uttalelse fra Weston A. Price Foundation.

«Frigivelsen av TNF kan også resultere i en lang rekke reaksjoner som tumorregresjoner, septisk sjokk og kakeksi (et avmagringssyndrom der man mister vekt, blir trøtt og musklene atroferer.»

«Offisielle uttalelser skulle bevisst villede offentligheten om hva som er kjent om farene ved forurensinger som er oppdaget i HPV-vaksiner, samt de kroppslige reaksjonene på disse ingrediensene. Offisielle uttalelser synes å være et bevisst forsøk på å få folk til å tro at disse bekymringene har blitt adressert i fagfellevurdert vitenskapelig litteratur når dette ikke er tilfelle,» sier Lee.

 

Sally Fallon Morell ved W.A.P Foundation sier; «Dette brevet, med påstander som viser til regelrette forbrytelser mot menneskeheten hvis de viser seg å være sanne, bør være en oppvekker for alle offentlige tjenestemenn rundt om i verden. En etterforskning må settes i gang og alle HPV-vaksiner må trekkes fra markedet umiddelbart!»

Les her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: