Politi og media skjuler voldtekt og overgrep av barn utført av flyktninger

refugees-train

Flere tyske velferdsorganisasjoner har rapportert at det forekommer en mengde voldtekter av kvinner og barn, blant annet i en flyktningeleir i Hessen, men dette får ingen oppmerksomhet hverken i tysk eller norsk media. Tysk presse sier de nekter å formidle disse sakene i frykt for å fornærme muslimer og for å ikke hisse opp til demonstrasjoner.

Den tyske rikskringkasteren ZDF valgte å sensurere en sak i programmet Aktenzeichen XY. Ansvarlig redaktør Ina-Maria Reize-Wilde sier: «Vi ønsker ikke å oppildne situasjonen og spre dårlig stemning. De (migrantene) fortjener ikke det.»

Tildigere denne måneden ble en 7 år gammel jente voldtatt av en migrant fra Nord-Afrika, i en park i Chemnitz. Heller ikke denne saken fikk mediaoppmerksomhet.

Også tysk politi nekter å opplyse om voldtektssaker som involverer flyktninger og migranter, fordi de ikke ønsker å gi masseinvandringens kritikere legitimitet.

Dette gjelder blant annet en sak hvor en 16 år gammel tysk gutt ble voldtatt i nærheten av et asylmottak, og en sak hvor en 13 år gammel jente ble voldtatt i en migrantleir i Detmold.

Den tyske avisen Westfalen-Blatt ba om en kommentar fra politiet, og fikk tilsendt en pressemelding hvor det sto: «De fleste kriminelle handlinger i migrantleiren er butikktyverier. På grunn av begrenset plass i en slik situasjon, oppstår det sporadiske konflikter mellom beboere. Men det er likevel få politioppdrag i området.»

Ikke et ord om voldtektene.

Les her, her og her.Kategorier:Nyheter

1 svar

  1. Hva skal vi egentlig med gammelmedia lenger?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: