Rapport; Planned Parenthood-videoene er ikke manipulert

pp

Planned Parenthood’s administrerende direktør Cecile Richards fastholdt under en høring i den amerikanske kongressen på tirsdag at videoene som viser en rekke av PP’s ledere forhandle om salg av kroppsdeler fra aborterte barn, er kraftig manipulert med og redigert.

Nå har en rapport fra Coalfire Systems Inc. konkludert med at videoene «er ekte og viser ingen tegn på manipulering eller redigering».

Videoene, hittil 10 stk. i alt, er utgitt av Center for Medical Progress, og viser etterforskere fra CMP som utgir seg for å være fra et selskap som ønsker å forhandle med Planned Parethood om kjøp av aborterte barn til bruk i forskning. Videoene viser direktører og ledere fra PP som diskuterer prisen for kroppsdeler, ønsket fortjeneste og mulige negative konsekvenser dersom offentligheten skulle få vite om praksisen. Videoene inneholder mange sjokkerende utsagn, som f.eks diskusjoner om hvordan aborter kan foretas slik at fosteret skal komme ut mest mulig inntakt.

I én av videoene beskriver abortlege Holly O’Donnell hvordan hun hentet ut hjernen til en senabortert gutt. Hun forteller at hun ikke var sikker på om gutten var i live, ettersom hjertet fortsatt slo, og at hun plukket ut hjernen ved å klippe opp guttens hode fra kinnet og opp.

I en annen video er en av Planned Parenthood’s direktører svært fornøyd med prisen de er kommet frem til, idet hun utbryter: «Jeg vil gjerne ha en Lamborghini».

Du kan se alle disse videoene på CMP’s nettside her. Vær obs på at videoene inneholder svært rystende og grusomme bilder og utsagn.

Les mer her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: