Last ned boken «Why scientists disagree about global warming» her

whyscientists2dWeb.png

 

I lys av (og glede over) at president Trump har valgt å trekke USA ut av Paris-avtalen, kan du laste ned boken «Why scientists disagree about global warming» som pdf-fil her:

Why Scientists Disagree – Second Edition with covers

Boken er skrevet av Dr. S. Fred Singer, fysiker og president for Science and Environmental Policy Project og grunnlegger av Nongovernmental International Panel on Climate Change, Dr. Craig D. Idso, klimaforsker og en av verdens ledende eksperter på virkningen av karbondioksid på plante- og dyrelivet og leder av Center for the Study of Carbon Dioxide and Global Change,  og nylig avdøde Robert M. Carter PhD, paleogeolog og emeritus ved Institute of Public Affairs i Australia og forfatter av «Climate Change: The Counter Consensus».
Boken kan også lastes ned eller bestilles som hard-copy her.

 

Om boken:

«Den sannsynligvis mest gjentatte påstanden i debatten om global oppvarming er at 97 prosent av forskerne er enige om at klimaendringer er menneskeskapte og farlige», skriver forfatterne. «Denne påstanden er ikke bare feil, men dens tilstedeværelse i debatten er en fornærmelse mot vitenskapen.»

Med disse ordene starter forfatterne en detaljert analyse av et av de mest kontroversielle temaene i dag. Forfatterne fører en overbevisende sak mot påstandene om en vitenskapelig konsensus.
Det påståtte beviset på en slik konsensus består av slurvete undersøkelser av forskere, studenter og en svært partisk australsk blogger. Undersøkelser av klimaforskere, selv de som er sterkt partiske til fordel for klima-alarmisme, viser stor uenighet om den underliggende vitenskapen og tvil om dens pålitelighet.

Forfatterne peker på fire grunner til at forskerne er uenige om global oppvarming: en konflikt blant forskere i ulike og ofte konkurrerende disipliner; grunnleggende vitenskapelig usikkerhet om hvordan det globale klimaet reagerer på menneskets nærvær; svikt av FNs mellomstatlige panel for klimaendringer (IPCC) for å gi objektiv veiledning til kompleksvitenskapen; Og partiskhet blant forskere.

Forfatterne gir et kortfattet sammendrag av den virkelige vitenskapen om klimaendringer basert på deres tidligere publiserte omfattende gjennomgang av klimavitenskap i en utgivelse med tittelen Climate Change Reconsidered II: Physical Science.

De anbefaler at politikere motstår press fra lobbygrupper som forsøker å stilne forskere som setter spørsmålstegn ved IPCCs påstand om å tale for all «klimaforskning».»

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: