Også USAs militære sykepleiere forberedes på zombie-apokalypse

zombies.jpg

 

Det amerikanske forsvarsdepartementet bruker et nettbasert kurs om en zombie-pandemi for å lære militære sykepleiere om befolkningshelse. Vi har tidligere skrevet om at Pentagon har særskilte retningslinjer for et zombie-utbrudd, CONPLAN 888, her. Vet de noe som vi ikke vet?

Militære sykepleiere som studerer til sin doktorgrad ved Uniformed Services University of the Healthcare Sciences (USU), må ta et kurs om befolkningshelse. Fordi mange av studentene er utplassert rundt om i verden, må kurset være tilgjengelig på nettet. Men ikke alt er powerpoints og kjedelige tekster; kurset inneholder en animert historie som kretser rundt en zombie-pandemi i Washington, DC.

Kurset ble utviklet av Dr. Catherine Ling, assisterende professor og sykepleier ved USUs Daniel K. Inouye Graduate School of Nursing.

«Vi bruker en historie om en zombie-pandemi i animasjoner og oppgaver for å bidra til å engasjere elevene i innholdet,» forteller Ling. Studentene må bruke det de har lært om folkehelsen i løpet av kurset for å takle zombie-apokalypsen.

Zombie-historien sørger for at materialet er interessant og leksjonene mer sammenhengende. Det gjør det lettere å huske materialet, slik at de senere kan bruke det de har lært i en virkelig nødssituasjon, som for eksempel et utbrudd av ebola, zika eller svineinfluensa.»

Studentene må arbeide for en fiktiv (forhåpentligvis) del av forsvarsdepartementet kalt HHIT, og må forholde seg til zombie-apokalypsen ved å vedta karantener, administrere vaksiner og hente inn internasjonale ressurser mens de hele tiden følger Pentagons retningslinjer.


Les her og her.

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: