Du skylder dem ingenting – hverken respekt, lojalitet eller lydighet.

0197ccee-6a39-4f60-a413-1b0754ec8cfa.jpg

 

I lys av at Hillary Clinton slipper tiltale for sine forbrytelser i epost-saken, formidler vi en artikkel skrevet av advokat Kurt Schlichter for townhall.com. Du finner originalen, med linker, her.

 

Noen ganger i løpet av menneskets historie blir det nødvendig for et folk å oppløse de politiske båndene som har knyttet dem sammen. Det er på høy tid å erklære vår personlige uavhengighet fra enhver rest av forpliktelse til de som har spyttet på våre lover. Vi skylder dem ingenting – hverken respekt, lojalitet eller lydighet.

Tenk over det; hvis du er ute og kjører klokken tre om natten, stanser du da på rødt lys selv når det er ingen som kommer? Selvfølgelig gjør du det. Du trenger ikke en politimann i nærheten til å få deg til å stanse. Du gjør det frivillig fordi dette er Amerika og Amerika er et land der å følge lovene er den riktige tingen å gjøre fordi lovene lages og anvendes med rettferdighet for øye. Det vil si, slik var det før.

Loven betydde noe. Den var lik for alle. Vi, politikere, media og vanlige borgere krevde at den skulle være det. Javisst forekom det feil og justismord, men det var ikke vanlig og det ble ikke feiret – det ble fordømt av alle. Og enda viktigere, det var ikke en integrert del av et partis ideologi. Det var en gang en tid da du kunne forestille deg en skandale blant demokratene hvor media faktisk krevde at hoder skulle rulle istedet for å forsøke å dekke over det.

Folk antok at loven betydde noe, at de samme reglene gjaldt alle. At behørig vedtatte lover ville bli håndhevet inntil de ble opphevet. At grunnloven var grunnlaget og at dens garantier ville hedres selv om vi mislikte resultatet i en bestemt sak. Men slik er ikke vårt land i dag.

Ideen om lov og rett i dag er en løgn. Det finnes ingen lov. Det finnes ingen rettferdighet. Det finnes bare løgn.

Hillary Clinton er åpenbart skyldig i flere forbrytelser. Hennes tilhengere benekter det halvhjertet, men for det meste av gammel vane. Til syvende og sist er det greit for dem om hun er en forbryter. De bryr seg ikke. Det er bare en lov, hva er problemet? Det spiller ingen rolle at andre ville vært i fengsel akkurat nå for å gjøre en brøkdel av hva hun gjorde. Loven er ikke viktig. Rettferdighet er ikke viktig.

Justisministeren kjæler i hemmelighet med ektemannen til hun som er gjenstand for etterforskning av hennes eget departement, og presidenten, han som skal håndheve våre lover trekker på skuldrene. Og media, som skal utfordre de mektige, bare flirer. De håner oss i sin forakt for loven, og slik viser de sin forakt for oss.

Det er kun makt som gjelder, og Hillary står klar til å motta mer makt på deres vegne, slik at deres løfter, deres påståtte prinsipper, deres plikt til dette landet – alt dette kastes ut av vinduet.

Men dette er mye verre enn bare en skandale som ikke ser ut til å forarge noen av eliten. Bare les uavhengighetserklæringen – det er nesten som om disse døde, hvite, kristne menn, proto-medlemmer av NRA, forutså og beskrev dette tyranniet av liberalismens nåværende B-lag.

Det finnes én lov for dem, og en annen for oss. Byer som beskytter ulovlige innvandrere? Obamas immigrasjonslov? Dersom du som er konservativ ønsker å følge spillereglene og vedta dine lover, så vil vi liberale ganske enkelt ikke håndheve dem. Du får ingen glede av de lovene du liker. Vi får glede av de lovene vi liker, men ikke du. Synd for deg, din dust.

Så hvis du fortsatt følger loven når du ikke absolutt må, når det ikke sitter noen myndighetsperson der som kan tvinge deg til å gjøre det, er du ikke egentlig en dust da?

Føler du deg ikke dum nå? Som om du er den eneste som ikke fikk beskjeden om at det er hver mann/kvinne/ikke-binære enhet for seg selv?

Og hvem kjemper mot dette? Ikke domstolene. Grunnloven? Nei, hvorfor skal deres personlige agendaer begrenses av et slikt dokument? Domstolene finner rettigheter som ikke finnes i teksten og skjærer vekk de som er der. Bare spør en gift homofil mann i Los Angeles som ikke kan bære våpen for å beskytte seg mot de radikale.

Politikerne vil ikke kjempe imot dette. Demokratene støtter regjeringens ønske om å fengsle folk for å kritisere politikere, og roper om å fjerne borgeres rettigheter bare fordi en av presidentens undersåtter har satt navnene deres på en liste. Deres «Minority Report» om Benghazi er et angrep på Trump, og for dem er tanken på at kongressen skal ettergå en funksjonær hvis inkompetanse tok livet av fire amerikanere ikke bare lovstridig, men en vits.

Vil media kjempe mot dette? Disse opphøyde vaktbikkjene som skal beskytte oss mot de som sitter med makten? Ikke få meg å le.

Hva har disse moraldrapene til felles? Kortsiktig politisk gevinst som trumfer alle prinsipper. Disse menneskene er så vant til det gode livet som et samfunns avhengighet av rettssikkerhet gir, at de tror de kan undergrave det ustraffet. Det er ikke så farlig om vi gjør dette, tenker de. Alle andre vil fortsette å følge spillereglene, ikke sant? Alt vil gå bra, og vi tjener på det.

De gamle romerne hadde sine prinsipper en stund. Inntil de ble fristet til å oppgi disse prinsippene for…? Nettopp, kortsiktig politisk gevinst. Og så kom Cæsar, og keiserne, og barbarene, og så den mørke middelalderen.  Men hei, vi er mye smartere og mer sofistikert enn romerne, som var så dumme at de ikke engang visste at kjønn er et spørsmål om eget valg. Vår sivilisasjon er permanent og uforgjengelig – det er jo ikke sånn at vi er truet av barbarer som ønsker å massakrere oss.

Nei vent. De siste ordene til noen av disse menneskene til sine radikale muslimske drapsmenn før de blir halshugget vil være, «Husk meg som en som ikke er islamofob! Og beklager det der med korstogene!»

Vi hadde en gang en sosial kontrakt som sa at myndighetene skulle behandle oss alle likt innenfor grunnlovens rammer, og forsvare oss, og til gjengjeld ville vi anerkjenne landets lover og forsvare det når det trengtes.

Men den kontrakten er blitt brutt. Vi er ikke alle like for loven. Våre konstitusjonelle rettigheter er ikke blitt opprettholdt. De forsvarer oss ikke – pokker heller, vi normale får jo skylda hver gang en villmann fra det 7. århundre hiver seg ut i en drapsorgie.   

Likevel er det meningen vi skal fortsette som om alt er i orden, adlyde lovene, subsidiere eliten med våre skattepenger og ta imot deres piskeslag. Vi er blitt kastet ut av huseieren, men han krever fortsatt at vi skal betale leie.

Nå ser det ut til at vi har en ny sosial kontrakt: gjør som vi sier og ikke si oss imot, og til gjengjeld vil vi mishandle deg, lyve om deg, ta pengene dine og se ned på deg i forakt. Er ikke det en god deal?

Det finnes ingen sosial kontrakt lenger – det amerikanske samfunnet i dag er en selvmordspakt vi aldri sa ja til, og det forventes at vi skal drikke giftbegeret først.

Jeg sier «Nei!»

Vi skylder dem ingenting – hverken respekt, lojalitet eller lydighet. Ingenting.

Vi gjør det enkelt for dem ved å gå med på det hele. Vi gjør det enkelt ved å holde oss til de gamle reglene. Men det finnes ingen regler lenger, i hvert fall ingen som moralsk binder oss når det ikke er noen myndighetsperson med pistol i nærheten til å tvinge oss. Det finnes bare vilje og makt, og vi må gjenoppdage vår egen. Hvis det ikke sitter en politimann der, så er det ingen grunn til at du skal stanse på rødt lys i kveld.

De innser ikke at ved å avvise lov og rett, har de satt oss fri. Vi er uavhengige. Vi skylder dem ingenting – ikke respekt, ikke lojalitet, ikke lydighet. Men med en fast tillit til den beskyttelse vi har i guddommelig forsyn vil vi fortsatt sammen sverge lojalitet til de som har fortjent det ved å opprettholde våre lover, våre liv, vår skjebne og vår ære.

 Kategorier:Artikler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: