CDC’s egne data viser at flere vaksiner på en gang øker dødelighet blant barn

vaccination-syringes.jpg

 

Journalist Neil Z. Miller har analysert CDC’s VAERS data (Vaccine Adverse Events Reporting System) om vaksiners bivirkninger og utgitt en rapport med tittelen Combining childhood vaccines at one visit is not safe, publisert i Journal of American Physicians Surgeons.

Miller tar for seg hundretusener av bivirkningsrapporter og konsentrerer seg om tilfeller der flere vaksiner gis i løpet av ett og samme legebesøk.

Følgende er noe av det Miller har funnet:

«Av de 38 801 VAERS rapporter som vi analyserte, fikk 969 spedbarn to vaksinedoser før bivirkningene og 107 av disse barna ble innlagt på sykehus: dette utgjør 11%. Av 1,959 spedbarn som fikk tre vaksinedoser før bivirkninger måtte 243 av dem innlegges på sykehus, altså 12,4%. Ved fire doser ble 561 av 3909 spedbarn på sykehus: 14,4%. Legg merke til dette mønsteret: spedbarn som fikk bivirkninger var mer sannsynlig å trenge sykehusinnleggelse når de fikk tre vaksinedoser i stedet for to eller fire vaksinedoser i stedet for tre.

Mønsteret fortsetter: Av 10,114 spedbarn som fikk fem vaksinedoser før bivirkningene, trengte 1463 av dem sykehusinnleggelse: 14,5%. Ved seks doser ble 1365 av 8454 spedbarn innlagt på sykehus: 16,1%. Ved syv doser havnet 1051 av 5489 spedbarn på sykehus: 19,1%. Og for åtte doser; 661 av 2817 barn: 23,5%. Innleggelsesraten økte lineært fra 11% for to doser til 23,5% for åtte doser.

Merk at innleggelsesfrekvensen av spedbarn som fikk bare én vaksinedose var uforholdsmessig høy (16,3%) på grunn av hepatitt B-vaksinen som gis ved fødselen. Derfor er innleggelsesfrekvensen ved én vaksinedose avvikende og ble ekskludert fra regresjonsanalysen.»

Legg altså spesielt merke til den uforholdmessige høye frekvensen av sykehusinnleggelse for spedbarn som fikk hepatitt B vaksinen; hele 16,3%!

Hepatitt B vaksinen er en av de mest unødvendige av alle barnevaksiner, fordi sykdommen kun smittes ved seksuell aktivitet eller ved blodkontakt, som f.eks ved deling av brukerutstyr for narkotika.

I juni i år kunngjorde Helse- og omsorgsdepartementet at hepatitt B vaksinen inkluderes i det norkse barnevaksinasjonsprogrammet, i kombinasjonsvaksinen som gis ved 3, 5 og 12 måneders alder.

Videre skriver Miller:

«Vår studie beregnet også raten av dødsfall blant vaksinerte spedbarn, inndelt i antall vaksinedoser. Av de 38 801 VAERS rapportene som vi analyserte så vi på 11927 spedbarn som hadde mottatt én, to, tre, eller fire vaksinedoser før bivirkninger, og 423 av disse spedbarn døde: en dødelighet på 3,6%. De resterende 26,874 spedbarn fikk fem, seks, sju eller åtte vaksinedoser før bivirkninger, og 1458 av dem døde: 5,4%. Dødeligheten for spedbarn som fikk fem til åtte vaksinedoser (5,4%) er betydelig høyere enn dødeligheten for spedbarn som fikk en til fire vaksinedoser (3,6%), med et forhold (RR) på 1,5 (95% CI , 1,4-1,7). De som hadde fått flere vaksiner hadde en statistisk signifikant 50% høyere dødelighet sammenlignet med dem som hadde fått færre.»

Du kan lese og laste ned Millers rapport her.

Les mer her.

 

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: