Glyfosat funnet i vaksiner

vacinepoison.jpg

Glyfosat, det kreftfremkallende middelet som brukes i ugressmiddel som RoundUp, er funnet i fem av fem barnevaksiner testet av Microbe Inotech for organisasjonen Moms Across America. Flere av disse vaksinene er også i barnevaksinasjonsprogrammet i Norge.

Resulatatene var som følger;

– MMR II vaksinen (Merk) inneholdt 2,671 ppb (parts per billion eller deler pr. milliard) glyfosat.
– DTap Adacel vaksinen (Sanofi Pasteur) inneholdt 0,123 ppb glyfosat.
– Influenza Fluvirin (Novaris) inneholdt 0,331 ppb glyfosat.
– HepB EnergixB (GSK) inneholdt 0,325 ppb glyfosat.
– Pneumovax 23 (Merk) inneholdt 0,107 ppb glyfosat.

Zen Honeycutt for Moms Across America skriver; «Mer enn 80% av GMO (genetisk modifiserte organsimer) er konstruert for å tåle glyfosatbaserte ugressmidler, og USAs Environmental Protection Agency (EPA) tillater glyfosat i 160 ikke-økologiske mat og fôr produkter. Disse fakta fikk oss til å lure på om glyfosat forurenser ikke bare drikkevann, urin, brystmelk, mat, jord, øl og vin, men også vaksiner.»

Forsker ved MIT, Stephanie Seneff, sier; «Glyfosat kan godt finnes i vaksiner på grunn av det faktum at visse vaksinevirus, inkludert meslinger og influensa, er dyrket på gelatin fra leddbånd i griser som er blitt foret med store doser av glyfosat gjennom GMO fôr. Gelatin kommer fra kollagen som inneholder mye glysin. EPA tillater opp til 400 ppm (deler pr. million) av glyfosat i fôrprodukter, tusenvis av ganger høyere enn det som i en rekke studier har vist seg å forårsake skader.»

Zen Honeycutt påpeker videre; «Den franske vitenskapsmannen og glyfosat-ekspert Gilles-Eric Séralini har i sin forskning vist at glyfosat aldri brukes alene. Det blir alltid brukt sammen med adjuvanser, og disse adjuvansene gjør RoundUp 1000 ganger mer giftig. Påvisninger av glyfosat i vaksiner indikerer tilstedeværelsen av andre giftige stoffer.»

Dr. Toni Bark, grunnlegger av Center for Disease Prevention and Reversal, sier følgende;

«Jeg er dypt bekymret over injiseringen av glyfosat, et kjent middel mot skadedyr, direkte inn i barn. Hverken RoundUp eller glyfosat er blitt testet for sikkerhet som en injeksjon. Injiserte toksiner, selv i små doser, kan ha dyptgående virkninger på organer og på de forskjellige systemene i kroppen. I tillegg kan injeksjon av et kjemisk stoff sammen med vaksiner fremkalle alvorlige reaksjoner på det stoffet, ettersom vaksiner påvirker immunsystemet til å lage antistoffer mot det som vaksinen inneholder. Siden glyfosat er mye brukt i mais, soya, hvete, bomull og andre råvarer, kan vi forvente å se mer alvorlig matallergi hos de som mottar vaksiner. Dessuten kan kjemikalier i selv ultralave doser ha en kraftig effekt på fysiologien, idet de oppfører seg nesten som hormoner og stimulerer eller undertrykker fysiologiske reseptorer.»

Les her og her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: