Mystisk melding før togkrasjet i New Jersey

wreck.jpg

Bare noen få timer før togkrasjet i New Jersey, som tok livet av en kvinne og skadet over 100 personer, ble en mystisk melding sendt over tv-kanalen WKTV2 i New York. Meldingen hadde form av en nødmelding, og lød:

«Civil Authorities have issued a Hazardous Materials Warning for The United States. Effective until September 29, 02:16AM EDT. Would you. Could you. On a Train? Wait for further instructions.»

TV-stasjonen fulgte raskt opp med en melding om at det ikke var noen nødstilfelle, og at det hele var en feil – en intern test fra FEMA (Federal Emergency Management Agency) som ikke var ment for offentlig kringkasting.

Screen-Shot-2016-09-29-at-2.49.55-PM.png

Men det er selvfølgelig, i lys av togkrasjet, den siste delen av meldingen som vekker oppmerksomhet; «Ville du. Kunne du. På et tog? Vent på videre instruksjoner.»

Et videoklipp av sendingen er blitt lagt ut på youtube, og noen kommenterer der at de også hørte meldingen over radio på omtrent samme tid.

Ordene «Would you. Could you. On a train?» er fra barneboken Green Eggs and Ham av Dr. Seuss, der sitatet lyder «Could you, would you, on a train?»

822531._SX540_SY540_.jpgKategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: