CDC-ansatt; Vi ødela vaksine/autisme – dokumenter!

cdc vaksiner-autisme

Kongressmedlem Bill Posey holdt den 29. juli en tale i Representantenes Hus hvor han leste opp en uttalelse fra tildigere CDC-ansatt William Thompson.

Thompson var ansatt ved CDC (Centers for Disease Control and prevention) i 14 år og var medforfatter av en studie som i 2004 konkluderte med at MMR-vaksinen ikke kunne knyttes til autisme. I fjor innrømmet Thompson at CDC hadde tilbakeholdt rapporter som viste at vaksinen økte risikoen for autisme hos afrikansk-amerikanske barn.

I uttalelsen siterer Posey Thompson bl.a:

«…medforfatterene avtalte å møtes for å ødelegge dokumenter knyttet til studien. De resterende fire medforfatterene møttes og tok en stor søppeldunk inn i møterommet og gjennomgikk alle dokumenter som vi mente vi burde utelukke, og kastet dem i søppeldunken.»

«Men fordi jeg mente det var ulovlig og imot offentlighetsloven (FOIA) og DOJ (Department of Justice) – forespørsler, beholdt jeg kopier av alle papirer på mitt kontor og jeg beholdt alle tilknyttede datafiler. Jeg mener vi med vilje holdt tilbake kontroversielle funn fra det endelige utkastet av rapporten.»

Les her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: