Canada; foreldre som motsetter seg LGBTs agenda kan nå bli fratatt barna

canada law.jpg

Canadas største provins Ontario har vedtatt en ny barne- og familielov som ikke kan kalles annet enn totalitær; Lovforslag 89 ble vedtatt med 63 mot 23 stemmer den 1. juni, dagen før den lovgivende samlingen i Ontario, kalt Queens Park, tok sommerferie.

Loven, Supporting Children, Youth and Families Act, 2017, opphever og erstatter den tidligere Child and Family Services Act og regulerer barneverntjenester og adopsjon- og fosterhjemtjenester.

Loven legger til at «kjønnsidentitet» og «kjønnsuttrykk» skal være faktorer som skal vurderes i saker om «barnets beste».

Samtidig fjernes punktet om at man skal ta hensyn til foreldrenes religiøse tro som faktor, og barnevernet skal nå kun ta i betraktning «barnets egen tro eller religion».

«Vi har med dette nådd en æra med totalitært styre, hvis like vi aldri har sett i Canadas historie,» sier Jack Fonseca, politisk strateg for Campaign Life Coalition.

Den nye loven beholder bestemmelsene om at et barn som lider eller «står i fare for å lide» mentalt eller følelsesmessig skade, og der foreldre ikke «gir behandling eller tilgang til behandling», har behov for lovens beskyttelse.
Men der den tidligere loven fastholdt at barnevernets handlinger måtte være «minst mulig forstyrrende», legger den nye loven til muligheten for bruk av «forebyggende tjenester, tidlig intervensjon og støttetjenester», ifølge en ARPA (Association for Reformed Political Action) analyse.

«Implikasjonen er at inngripen ikke bør antas å være mer forstyrrende enn ikke-inngripen,» legger ARPA-rapporten til.

Michael Coteau, som introduserte lovforslaget, sier han anser det å stille spørsmål ved barn og unges selvidentifikasjon som LGBTQI, eller å be dem forandre seg, som mishandling.
«Jeg vil anse det som en form for mishandling, når et barn identifiserer seg som en ting, og en forelder sier; nei, dette må du forandre.»

«Hvis det er mishandling, og hvis det går under definisjonen, kan et barn bli fjernet fra det miljøet og plassert under beskyttelse slik at misbruket opphører.»

Barneverninstitusjoner har nå altså «en slags politimakt til å slå inn døren din og ta fra deg dine biologiske barn hvis du er kjent for å motsette deg LGBT-agendaen og teorien om «kjønnsidentitet», hvis for eksempel noen har påstått at barnet ditt er tiltrukket av samme kjønn eller er «forvirret» over sin egen «kjønnsidentitet»,» sier Fonseca.

Organisasjonen REAL Women of Canada skriver på sin nettside; «Selvfølgelig skal barn beskyttes mot faktisk misbruk, men denne lovgivningen er en åpen dør for at staten, og ikke foreldrene, skal kontrollere barnets skjebne, og forme barnet i samsvar med statens ideologi.»

Les her og her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: