Ble nektet å endre kjønn – tilbake

Heyer.jpg

 

Da transseksuelle Walter Heyer, som ble født som mann, ønsket å endre sitt kjønn tilbake til det han ble født som, ble han stanset av domstolene i California.

I 28 år.

Heyer forteller at det i 1983 ikke tok ham mer enn 90 dager å bli lovlig ansett som kvinne, men etter å ha innsett at «kjønnsendringsoperasjonen» var en alvorlig feiltakelse, ble han møtt av et rettssystem full av aktivist-dommere med en sekulær ideologi.

«Du forteller dem at du er transseksuell, og går til en dommer og sier at du ønsker å skifte kjønn, og de anser deg som fullstendig tilregnelig, at du er helt frisk,» forteller han. «Men hvis du går tilbake, og det er dette mange av oss «tilbakevendere» ler av; hvis du sier at du vil endre tilbake mener alle at du er gal. Så du er helt frisk hvis du er transseksuell, men du er gal hvis du ikke vil være det.

Heyer slet med kjønnsdysfori fra så tidlig alder som fire år. Han skylder på de seksuelle overgrepene han opplevde fra et mannlig familiemedlem, og det at hans bestemor i hemmelighet kledde ham som jente, for sitt forvirrede syn på sin kjønnsidentitet.

Han gjennomgikk en kjønnsskifteoperasjon og hormonbehandling og begynte å leve som Laura i 1983. I løpet av tiden som kvinne studerte han grundig psykologiske studier som hevdet transseksualitet er en følelsesmessig, psykologisk og psykiatrisk lidelse. Og da han «fikk et forhold til Jesus Kristus, slo virkeligheten ned.»

«Jeg trodde jeg hadde det helt fint de første årene,» forteller han.
«Men kjønnsdysfori er bare et symptom på en dypere og morbid psykologisk og følelsesmessig lidelse som ikke kan behandles med kirurgi og hormoner. Kjønnsdysfori er i seg selv et uttrykk for depresjon. Dysfori er det motsatte av eufori, så det er egentlig kjønnsdepresjon. Og da jeg gjennomgikk alle studiene, slo angeren, og virkeligheten, ned.»

Heyer bestemte seg for å leve sitt liv som mann igjen, men møtte om og om igjen dommere som gjorde hans forsøk på å vende tilbake til en vanskelig, byråkratisk prøvelse.

Minst syv forskjellige dommere, over 28 år, nektet hans anmodning om å endre fødselsattesten tilbake til mann.

Heyer søkte juridisk bistand fra Liberty Counsel, og lykkes til slutt – ved å omgå rettssystemet fullstendig.

Californias lov om transseksuelle krever ikke lenger rettsordre for å endre kjønnsbetegnelser på førerkort, trygdekort, fødselsattest eller pass.

Matt Staver, president for Liberty Counsel, hevder at Heyer ble nektet å endre sin fødselsattest tilbake til den opprinnelige, fordi aktivistdommere i California først og fremst ønsker å hevde en ideologi som fremmer kjønnsforvirring.

«Myndighetene i California vil ikke erkjenne at noen ønsker å gå tilbake til det kjønnet de er født som. Det er en del av LBGTs agenda, de ønsker å fremme homoseksualitet og transseksualitet, så de er veldig raske med å endre fødselsattest fra ditt opprinnelige kjønn. Det er en del av deres ideologiske agenda,» sier Staver.

«Når du kommer tilbake og prøver å fortelle dem at du tok feil, viser de sin motstand mot det fordi hele ideologien deres er basert på at du bare går en vei. Og at dette ikke er noe du er født som, dette er et personlig valg, det ødelegger hele LBGT-agendaen. »

«Institusjoner som American Psychological Association, American Medical Association, American Psychiatric Association har blitt kontrollert av sekularister som vil fjerne menneskets normale seksualitet,» forteller Staver.

«Det går tilbake til Dr. Alfred Kinsey, og hans bok «Sexual Behavior in the Human Male «- hele hans poeng var å fjerne enhver form for seksuell begrensning og engasjere seg i all slags seksuell aktivitet som er en måte å til slutt ødelegge de judeokristne verdier», forteller han. «Det er det som ligger bak venstresiden agenda for å fremme transseksualitet. Det er en protest mot objektiv virkelighet. Det er et opprør mot vår Skaper som skapte oss som mann og kvinne.»

«Å ødelegge religion er det primære målet for LBGTQ-agendaen, som hovedsakelig finansieres av milliardærkommunist George Soros», hevder Heyer.

«LGBTQ-agendaen, som er finansiert i stor grad av Soros, er blitt en politisk handlingsgruppe for å fremme ødeleggelsen av kjønn. Det er derfor LGBT har identifisert så mange kjønnspronomen, opp til 40 av dem. Hele situasjonen her er å ødelegge kjønn fordi hvis du ødelegger det mannlige og kvinnelige kjønn og bryter det opp i mange stykker, ødelegger du det bibelske grunnlaget for mann og kvinne, og ekteskap mellom en mann og en kvinne,» sier han.

Heyer, som nå deler sin historie i konferanser og kirker over hele USA og har skrevet mange artikler om transseksualitet, sier samfunnet ikke gir de som sliter med kjønnsidentitetsproblemer riktig hjelp og støtte.

«Ifølge de studiene jeg har gjort og det arbeidet jeg har gjennomført i løpet av de siste 12 årene, lider over 60 prosent av de transseksuelle av det som er identifisert som en ko-morbid lidelse, som er en gruppe emosjonelle psykiske og psykiatriske lidelser.  De inkluderer en seksuell fetish som folk ikke snakker mye om, som kalles auto-ginofili – der individene faktisk blir forelsket i seg selv når de er utkledd- de blir faktisk gjenstand for sin egen kjærlighet,» forteller han.

«Samfunnet gir egentlig ikke riktig hjelp, opplæring og støtte til mennesker som sliter med kjønnsidentitetsproblemer. Vi sender dem bare til den kirurgiske møllen. Det vi vet er at et sted mellom tre og tolv år senere dukker angeren opp, og et visst antall av dem har mot nok til å vende tilbake istedet for å leve resten av livet sitt ulykkelig. »

Les her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: