Journalisten som stod frem om medias løgner er død

ulfkotte død.jpg

Udo Ulfkotte, den tyske journalisten som i 2014 stod frem og fortalte om løgner og korrupsjon i verdens nyhetsmedia (se bl.a. her), døde av et angivelig hjerteattakk den 13. januar, bare 56 år gammel.

Ulfkotte skrev boken «Gekaufte Journalisten» (Kjøpte journalister) og fortalte i et intervju med RT om hvordan han selv og andre vestlige journalister blir tvunget av bl.a. CIA til å publisere falske artikler og spre løgner, og at målet er å rettferdiggjøre en krig mot Russland. En annen av hans bøker, «Grenzenlos Kriminell» (Grenseløse kriminelle), en kritikk av Europas migrantpolitikk, gjorde at han ble midlertidig stengt ute fra Facebook.

«Jeg har vært journalist i 25 år, og jeg er opplært til å lyve og bedra og til å ikke fortelle sannheten til publikum. Og ikke bare jeg, men journalister over hele Europa. Vi har forrådt våre lesere.»

Erin Elizabeth skriver; «Husk at en av våre 62 holistiske leger [les om disse mystiske dødsfallene bl.a. her og her], Dr. Gaynor, som skal ha begått selvmord hjemme i sin hage, ble funnet død etter et intervju med RT, hvor han snakket ut om kontroversielle saker.»

«Etter Dr. Gaynors død kontaktet jeg grunnleggeren av RT, Mikhail Lesin, for å spørre om hans mening, men den samme dagen som jeg forsøkte å kontakte ham, ble han funnet død av et hjerteinfarkt i sitt hotellrom i Washington D.C.
Han, i likhet med to andre menn ved RT, var i 50-årene og fullstendig frisk. Enda et uventet dødsfall.»

Lesin døde 5. november 2015, og det ble senere oppdaget at han døde av hodeskader, angivelig etter et fall i alkoholpåvirket tilstand.

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: