Planned Parenthood gjør ingenting for gravide som vil bære frem barnet

Flickr-I-Stand-With-Planned-Parenthood.jpg

Den amerikanske organisasjonen Planned Parenthood har flere ganger figurert i norske aviser i løpet av Trumps presidentkandidatur, som eksempel på ideelle organisasjoner som vil være skadelidende dersom Trump stanser statlig bistand til organisasjoner som tilbyr abort. Organisasjonen tas igjen frem nå etter at president Trump signerte «the Mexico City Policy», som stanser bistand til utenlandske organisasjoner som tilbyr abort (en lov som forøvrig ble innført av Reagan i 1984, opphevet av Clinton i 1993, gjeninnført av Bush i 2001 og opphevet igjen av Obama i 2009).

 

I USA mottar Planned Parenthood en halv milliard dollar av skattebetalernes penger hvert år, og direktør Cecile Richards fastholder at denne finansieringen må fortsette fordi virksomheten er avgjørende for amerikanske kvinner på grunn av den svangerskapsomsorgen den tilbyr. «Svangerskapskontroll er blant de typer tjenester som folk er avhengige av Planned Parenthood for,» sier hun.

Norske aviser kaller Planned Parenthood en «familieplanleggingsorganisasjon«, en organisasjon «som blant annet tilbyr prevensjon, behandling for kjønnssykdommer og abort» og «som har tilbud til gravide kvinner, driver prevensjonsveiledning og leverer kliniske tjenester«.

Men vi politisk ukorrekte kaller Planned Parenthood, som har mottatt nærmere 800 millioner i internasjonal bistand fra Norge, en ren abortorganisasjon.
Og nå viser det seg  igjen hvor riktig dette er.

For Planned Parenthood tilbyr nemlig ikke noe annet enn abort.

Organisasjonen Live Action har på nytt etterforsket Planned Parenthood og gjort undercover lyd- og videoopptak, og funnet at av 97 PP-klinikker de kontaktet, nektet 92 å tilby svangerskapskontroll. Av de resterende fem fortalte èn at de ikke tok imot nye pasienter, og èn at de kunne være behjelpelig med å skaffe vitaminer.

«Nei, du forstår, vi tar ikke imot gravide kvinner for å gi svangerskapshjelp,» sier en av Planned Parenthoods ansatte i Santa Fe, New Mexico. «Vi tar imot gravide kvinner som, eh.. du vet, vurderer andre alternativer.»

En ansatt i Merriville, Indiana sier; «Nei, vi gjør ikke svangerskapskontroller. Jeg mener, vi heter Planned Parenthood (planlagt foreldreskap), så jeg vet det er litt bedragersk.»

En annen ansatt sier rett ut at; «Ingen Planned Parenthood tilbyr svangerskapshjelp.»

«Planned Parenthood sier de er en forkjemper for kvinners helse, men svangerskapskontroll, som er en viktig tjeneste for vordende mødre, er nærmest ikke-eksisterende,» sier Lila Rose, grunnlegger av Live Action. «Våre etterforskere som sa de ønsket å beholde sine barn ble avvist ved 92 av 97 Planned Parenthood klinikker. Det er tydelig at til tross for påstandene, er abort førsteprioritet og det eneste alternativet for gravide kvinner som besøker Planned Parenthood.»

«Jeg regner med at Planned Parenthood vil reagere slik de vanligvis gjør, ved å benekte de overveldende funnene i etterforskningen,» sier hun videre. «Derfor oppfordrer jeg media til å kontakte noen av de 97 klinikkene som Live Action gjorde, eller noen andre, og spør dem om de tilbyr svangerskapsomsorg, hvor lenge de har gjort det og deretter be om bevis. Mediene vil finne resultater som er lik våre; Planned Parenthood’s påstand om svangerskapsomsorg er løgn.»

Se video:

 

Les mer her.

Les også våre artikler om Planned Parenthoods salg av aborterte fostre og kroppsdeler bl.a. her og her.

 

 

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: