Ikke verdt å nevne

Denne artikkelen er skrevet av T.W. og publisert her på vår samarbeidende nettside (engelsk).

 

Ikke verdt å nevne.

Det utviklet seg nesten til hysteri da medlemmer av KKK samlet seg på universitetsområdet til University of Missouri for blant annet å true fargede studenter og lage hakekors av avføring. – Inntil det hele viste seg å være en bløff¹ gjennomført av studenter.

Dette var ikke den første av denne typen hendelser, men det ble en av de mest høyttalende – i en trend av påståtte trusler mot svarte personer, som deretter ble påvist å være ren løgn, en fortsatt trend¹ over¹ hele¹ landet¹.

Ikke for å antyde at «hat-kriminalitet» ikke forekommer, men medias sensasjonsdekning maler definitivt et ensidig bilde, spesielt på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Mange av disse tilfellene fant sin vei til den internasjonale pressen, til tross for begrensede beviser og det som synes å være minimalt med etterforskning utover det å ta vitners fremstillinger for god fisk. Og disse fremstillingene er ikke bare begrenset til studenter og andre medlemmer av offentligheten, men også politi og sikkerhetspersonell. Det virker som om media er mer enn fornøyd med å fyre opp under fiendskapet mellom folket og de som er satt til å beskytte dem. Samtidig publiseres artikler av en bestemt karakter – sannsynligvis for å kapitalisere på voldshandlinger i et nett-samfunn der «clickbait» er inntektskilden for mange publikasjoner.

I hastverket med å bekjempe rasisme, har rasisme blitt en sosial norm det oppfordres¹ til i progressivismens navn.

Men slik uansvarlig rapportering skaper et samfunn av uopplyste, et samfunn på kanten av stupet. Og klimaet som etableres fremmer i tillegg den ideen at kun én type mennesker er offer, idet andre historier blir ignorert. Nylig satte studenter ved University of California igang et protest¹ mot rasisme¹, og krevde segregerte «safe spaces», trygge områder for fargede personer. En offer-kultur har blitt etablert i media, der svarte mennesker skilles ut fra hvite, mens historier som strider med dette sjelden dukker opp andre steder enn i lokale medier.

Få dager før disse protestene samlet grupper av alt fra 50¹ til 100¹ (eller 200¹) «ungdom» seg i angrep som endte med minst ett offer¹ innalgt på sykehus. 20-40 «ungdom» er i skrivende stund arrestert som følge av disse nylige angrepene.

39ad838000000578-3868324-image-a-108_1477343599234.jpg

Kilde: facebook, arkivlink.

En meget viktig detalj som synes å mangle fra mye av dekningen av disse hendelsene er; noe som ville kunne bidra til å identifisere minstenkte i saken, i de tilfellene der politiet er på jakt etter flere mistenkte. Dette er likevel ikke noe nytt, i det samme området i 2014 angrep en gjeng¹ tenåringsjenter¹ minst én student med en murstein, og overfalt flere andre. Ingen informasjon ble utstedt til studenter vedrørende hendelsen før lokale medier tok fatt i saken, etter at andre kriminelle handlinger hadde funnet sted.

Video av rapport fra 25 mars 2014 – Philadelphia, Pennsylvania (NBC10).
** Denne videoen er å finne på youtube.com og er lastet opp via kanalen «US Nationalist News», den 25. mars 2014.

Beskyldningen om at mainstream media unngår ubehagelige sannheter er ikke ny¹, og det er heller ikke på noen måte begrenset til USA eller til hendelser med et fåtall¹ ofre¹. Skylden, derimot, er forbeholdt¹ hvite¹ personer – ifølge media.

Med alle disse historiene som viser hvite mennesker som voldelige mordere ute etter blod, må man spørre: Hvorfor rapporterer ikke media de virkelige tallene? Faktiske forbrytelser bør da være viktigere enn det som ofte viser seg å være ren løgn?

fbimurder.png

Kilde: FBI, arkivlink.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: