Dette har Wikileaks avslørt hittil

assange-wikileaks.jpg

Wikileaks fortsetter å slippe den ene avslørende bomben etter den andre. I løpet av de siste to ukene er det de hackede e-postene fra John Podesta, tidligere stabssjef ved det hvite hus og nåværende leder av Hillary Clintons presidentkampanje, som har vært i fokus. Og så mange er det faktisk, at det har vært vanskelig å holde følge.

Det vi har sett så langt er ikke bare fordømmende for Clinton og det demokratiske partiet, men også for en rekke amerikanske topp-politikere, for president Obama, FBI, media, store banker og en mengde andre.

All denne informasjonen burde være nok til hindre Clinton i å bli president, om ikke rett og slett sende henne bak lås og slå. Men media har selvfølgelig unnlatt å rapportere. Det samme media som man i epost-lekkasjene kan se har samarbeidet med Clinton-kampanjen om blant annet historien om hennes bruk av en privat epost-server.

Og for to dager siden meldte Wikileaks på Twitter om det som kan være del av represaliene for disse lekkasjene:

Dette skjedde kort tid etter flere mystiske meldinger dukket opp, meldinger som mange mente var Assanges «dead man switch».

 

Listen over interessant lesing blant disse lekkasjene er altså lang. Vi gir deg noe her, i tilfeldig rekkefølge, men anbefaler deg å følge med på Wikileaks nettside og på Twitter.

 

– Hillary skriver ikke selv sine tweets.
Selv ikke de som er merket «-H». I følge hennes twitter-side er det slik hun merker de meldingene hun skriver personlig. Men blant Podesta-lekkasjene er det funnet eposter som viser at 11 personer i Hillarys stab brukte over åtte timer på å svare på en enkelt tweet fra Marco Rubio.
Den 31. juli 2015 sendte Rubio ut følgende melding:

Tre timer senere ble følgende korrespondanse satt i gang av Hillarys stab:

Screen-Shot-2016-10-18-at-2.24.51-PM.png

Screen-Shot-2016-10-18-at-1.54.13-PM.png

Screen-Shot-2016-10-18-at-2.25.35-PM.png

Screen-Shot-2016-10-18-at-2.26.48-PM.png

Screen-Shot-2016-10-18-at-2.27.21-PM.png

Screen-Shot-2016-10-18-at-2.27.54-PM.png

Screen-Shot-2016-10-18-at-2.29.29-PM.png

Screen-Shot-2016-10-18-at-2.30.22-PM.png

Screen-Shot-2016-10-18-at-2.31.47-PM.png

Og etter over åtte timer, og med minst 11 stabsmedlemmer involvert, ble altså dette resultatet:

Signert som om Hillary personlig hadde svart…

– Viktig å «gjøre Soros fornøyd».
I en annen epost, mellom blant andre Huma Abedin og Robby Mook, diskuteres den politiske viktigheten av å gjøre billionæren George Soros fornøyd.
«Jeg vil bare gjøre dette av politiske grunner (dvs. for å gjøre Soros fornøyd)»:

Soros111.jpg

– «Ta imot pengene!»
I en rekke eposter mellom Clintons medarbeidere diskuteres det hvorvidt de skal ta imot penger fra utenlandske agenter. Disse er lobbyister som typisk jobber for utenlandske regjeringer. Amerikansk lov tillater ikke utenlandske donasjoner i presidentvalgkampen.
Robby Mooks skriver i en av disse epostene at det beste er å «Ta imot pengene og håndtere kritikken etterpå:

takethemoney.jpg

– Hillarys taler til Goldman Sachs.
Wikileaks har offentliggjort flere av Hillary Clintons taler til USA’s største banker, bl.a. Goldman Sachs. Eposter avslører også hvordan Clintons medarbeidere redigerte en av hennes taler, denne til Deutsche Bank, slik at den inneholdt et avsnitt som kunne anses som kritisk til Wall Street. Dette ble gjort nettopp for å senere kunne lekke dette avsnittet til pressen, for å vise at Hillary ikke er i bankenes lommer:

goldmansachs.jpg

– Hadde foretrukket at San Bernardino-skytteren var hvit.
Da det ble kjent at mannen bak masseskytingen i San Bernardino var Sayeed Farouk, først rapportert på Twitter av MSNBC’s Christopher Hayes, reagerte Karen Finney, Hillarys kommunikasjonsrådgiver, bare med ordet «faen» («damn»). Podesta svarte med å si at «Det hadde vært bedre om en mann som het Sayeed Farouk hadde rapportert at en fyr ved navn Christopher Hayes var skytteren.»

damn.jpg

– Bill og Chelsea Clinton drev nesten en av Hillarys medarbeidere til selvmord.
Eposter viser at Hillarys datter, Chelsea, var bekymret for mulige interessekonflikter mellom Clinton Foundation, utenriksdepartementet og konsulentfirmaet Teneo. Problemet gjaldt Teneos beslutning om å ansette Huma Abedin mens Hillary fortsatt var i utenriksdepartementet. Situasjonen eskalerte til det punktet hvor Doug Band skrev i en epost til Podesta at «Hvis dette kommer ut, er vi «screwed». Blant annet hadde Band følgende å si om Chelsea:

spoiled brat kid.PNG

«Hun oppfører seg som en bortskjemt drittunge som ikke har annet å gjøre enn å skape problemer for å rettferdiggjøre det hun gjør fordi hun, som hun selv har sagt, ikke har funnet sin egen retning og mangler fokus i sitt liv.»
I en annen epost skriver Doug at «I går kveld ringte Laura Graham meg fordi hun ikke fikk tak i sin bror eller psykologen sin. Hun satt i bilen sin på Staten Island, parkert noen få fot fra vannkanten, med foten på gasspedalen og bilen i park. Hun ringte for å fortelle at alt dette kontor-maset med WJC [Bill Clinton] og CVC [Chelsea Clinton], og ting med hennes egen familie hadde drevet henne over kanten og nå orket hun ikke mer. Jeg snakket henne fra å gjøre det, noe jeg har gjort flere ganger de siste månedene.»

graham.jpg

-Foreslo å skjule eposter sendt til og fra Obama.
Dagen etter at Benghazi-komiteen krevde at Clinton måtte legge frem alle epostene sendt fra hennes private server, skrev Podesta i en epost til Hillarys advokat Cheryl Mills; «Burde vi holde tilbake eposter sendt til og fra presidenten?» I følge aktor Andrew McCarthy bekrefter dette at Hillary ikke ble tiltalt i epost-saken fordi det også ville ha implisert president Obama.
Obama har tidligere sagt at han fikk høre om Hillarys private epost-server «på samme tid som alle andre; gjennom media». Dette har vist seg å være løgn, fordi Obama selv, som Podestas epost viser, korresponderte med Hillary på denne serveren. Og da under falskt navn.

tofrompotus.jpg

 

– Hillarys egne klandrer henne for Benghazi.
Sidney Blumenthal skrev i en epost at «Angrepet kunne helt klart vært unngått. Clinton hadde ansvaret for utenriksdepartementet, og de klarte ikke å beskytte amerikansk personell»:

benghazi.jpg

 

– Leste fra manuskript under intervju.
I en epost sendt til flere av Hillary Clintons medarbeidere, skriver Dan Schwerin følgende; «Hillary skal ringe inn til Chris Hayes’ show i ettermiddag for å snakke om skattepolitikken. Hvordan ser dette ut for dere?»
De ordene han så skriver videre i eposten, er ord for ord det samme som Hillary sa under intervjuet med Hayes (se her):

scripted.jpg

 

– Hillary hater vanlige amerikanere.
I en epost (med tittelen Truth) til Podesta skriver Jennifer Palmieri: «Jeg vet hun har begynt å hate vanlige amerikanere…»

everydayamericans.jpg

 

– Fornærmer og spotter «alle».
Lenge før Hillary selv kalte millioner av amerikanske velgere «basket of deplorables», hadde hennes medarbeidere i eposter spottet blant andre; katolikker, ved å kalle katolisismen en «forvrengning av troen»; Bernie Sanders-tilhengere, som ble kalt «selvhøytidelige og sutrete»; latinamerikanere, som for eksempel politikeren Bill Richardson, som ble kalt en «trengende latino»; og CNN-anker James Tapper som ble kalt «en p*kk».

 

Alt dette er bare noen få eksempler. Søk selv blant Wikileaks dokumenter her.
Kilder innen Wikileaks forteller at de holder tilbake de mest eksplosive avsløringene, inkludert videoer, slik at det demokratiske partiet ikke skal få tid til å skifte ut Hillary før valget.

 

 

.


Kategorier:Nyheter

1 svar

  1. Hei

    Flott blogg med viktige emner. La inn lenke til deg her, på min nye kombinerte blogg & nyhetsside: https://dagposten.no. Gi gjerne en lenke tilbake og/eller uansett stikk innom siden. Det er jo ikke så veldig mye som skjer her i landet / her på språket. 🙂

    /Bjørn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: