Klimatrusselen er over

whitney_still.jpg

Under klimakonferansen i London 8. – 9. september ble en grunnleggende feil i klimavitenskapen avslørt for første gang.

Lord Christopher Monckton forteller:

«80 professorer, 60 vitenskapsmenn og 40 andre eksperter, inkludert Piers Corbyn, bror av Storbritannias opposisjonsleder og professor i astrofysikk, ble sjokkerte over å høre at denne feilen, som først ble introdusert for en generasjon siden da klimaforskere brukte matematisk feedback av analyser fra elektroniske nettverk uten egentlig å forstå dataene, er årsaken til deres overdrevne spådommer om hvor mye global oppvarming menneskene kan forårsake.

Uten denne feilen ville ingen ha påstått at global oppvarming er noen global krise.

Når denne feilen er rettet opp, noe som vil skje når rapporten som beskriver den i matematisk detalj blir publisert i ledende vitenskapelige tidsskrifter, vil klimatrusselen offisielt være over.

I fjor publiserte jeg en artikkel i tidsskriftet Energy & Environment hvor jeg rettet oppmerksomheten mot et problem som er begravet dypt i matematikken som brukes av de som bygger klimamodeller når de fabrikerer sine lønnsomme dommmedagsprofetier. På den tiden var jeg på jakt etter feilen som hadde forårsaket problemet, men hadde ikke funnet den. Redaktøren, Sonja Boehmer-Christensen, tillot meg å skrive artikkelen for å be det vitenskapelige miljøet om hjelp til å finne feilen som hadde ført til problemet.

For noen uker siden ble jeg kontaktet av elektronikkingeniør George White, som fortalte meg at det faktisk var flere små feil i måten disse modellene håndterer klima-feedback på, som er endringer som antas å forsterke den direkte oppvarmingen fra doblet CO2 konsentrasjon.

Jeg så over likningene og fant ikke bare disse små feilene, men også en veldig stor og alvorlig feil. På grunn av denne feilen har klimaekstremister forutsagt så mye som 10-12 grader med global oppvarming for hver dobling av CO2 i luften.

Feilen er så alvorlig at de arrogante profitører som har skapt seg store formuer ved å late som om vitenskapen er avgjort, vil bli arbeidsløse over natten – og det er godt å være kvitt dem.

I avslutningen av mitt foredrag under konferansen, gikk jeg gjennom noen detaljer av matematikken og fysikken i dette funnet.

Hvis du vil vite mer om feilen som har forårsaket klimasvindelen, og se og høre hva mitt utmerkede publikum av professorer og vitenskapsmenn mente om denne viktige nyheten, kan du ta en titt på videoen av mitt halvtimes lange foredrag:

 

Klimatrusselen er nå offisielt over. Hvilket bedrag vil despotene finne på neste gang? Verden vil ikke være så villig til å stole på de som profiterer på dommedagstrusler en gang til.»

Du kan laste ned Moncktons powerpoint-presentasjon her. Hans nettside er LordMoncktonFoundation.com

 

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: