Australia: 4-åring gjennomgår kjønnsskifte

urgent-cause.jpg

I det som må sies å være et svært opprørende eksempel på overgrep mot barn, har foreldrende til et fire år gammelt barn i Australia samtykket i barnets ønske om å skifte kjønn –  og funnet en lege som er villig til å gjennomføre operasjonen.

«Vi har en fire-åring som skal begynne i barnehage neste år, og som har identifisert seg som transkjønnet,» sier Gregory Prior i New South Wales’ skoledepartement. Han sier videre at de har «en rekke» andre elever med lignende følelser.

Barnet er det yngste i landets historie med selverklærte kjønnsidentitetsforstyrrelser, men ifølge myndighetene i New South Wales har staten «hundrevis» av lignende tilfeller av barn som blir henvist til sykehus med slike forstyrrelser, barn helt ned i tre-års alderen.

Det kan virke som om det nå er en epidemi av kjønnsidentitetsforstyrrelser i Australia. Ifølge rapporter fra Weatmead barnesykehus er slike tilfeller tredoblet de siste årene. Og barneavdelingen på et sykehus i Melbourne behandler for tiden 250 barn med kjønnsidentitesforstyrrelser. For ti år siden hadde de ett barn til slik behandling.

Såkalt «talskvinne for transkjønnete», Catherine McGregor forteller at de fleste barn har rett når de i så ung alder identifiserer seg som et annet kjønn. Men blant andre psykolog Michael Carr-Gregg motsier dette, og sier at dette bare stemmer for en liten andel – opp til 2,7% av barna.

Andre psykologer bemerker også at man ikke kan ha tillit til når fire-åringer identifiserer seg som et annet kjønn, fordi barn rett og slett er for unge og mentalt uutviklet til å vite sikkert.

57905856.jpg

Vesten fortsetter med å seksualisere sine barn.

Det er ikke å være «progressiv» eller «inkluderende», eller «tolerant». Det er ganske enkelt galskap. Og ærlig talt, psykologer som mener at et lite barn har den mentale evnen og modenheten til å avgjøre noe slikt, er ikke kvalifisert til å praktisere. Enhver forelder eller lege som gjennomfører dette burde bli arrestert og dømt for barnemishandling.

 

Les her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: