Hillary kan ikke vinne (så hva vil Obama gjøre?)

donald-trump-hillary-clinton-barack-obama.jpg

Helt ærlig, det er fullstendig umulig for Hillary Clinton å vinne presidentvalget i USA. Ikke, selvfølgelig, uten omfattende valgfusk.

Vanskelig å tro?

Selv på mainstream medias meningsmålinger de siste dagene, ligger Trump og Hillary likt, og noen melder til og med at Trump har passert Hillary med flere prosentpoeng.

Noen er selvfølgelig sjokkerte over denne utviklingen. Men de våkne blant dere har forstått at Trump egentlig lenge har hatt en ledelse.

Bare i forrige måned, fra 1. til 25. august holdt Donald Trump 29 kampanjemøter, med et estimert publikumantall på til sammen 168.000. Hillary holdt 11 møter, med til sammen ca. 10.000 oppmøtte. Det vil si et snitt på nesten 5800 for Trump og under 1000 for Hillary. Fem av Hillarys møter ble holdt i skolegymsaler, som ofte ikke var mer enn halvfulle. Trump holdt sine møter i store arenaer, og syv av disse rapporterte etterpå at stedene var overfylt.

Ta selv en titt på kandidatenes facebook-sider: Hillary med 5,8 millioner likes – Trump med 10,6 millioner. Eller Twitter: Hillary med 8,6 millioner følgere og Trump med 11,3.

En av Hillarys siste twitter-meldinger (3. sept.) der hun kaller Trump en løgner; 4700 likes og 2200 «retweets». Og en av Trumps siste (4. sept.) der han kaller Hillary en løgner; 44000 likes og 18000 «retweets».

Tall som ikke betyr noe?

Hva med disse tallene? Hillary faller på meningsmålingene, selv om hun frem til midten av august hadde brukt til sammen $257 mill. på reklame og annonser. Trump har brukt $87 mill. Clinton hadde frem til midten av august brukt $10 mill. på reklame i vippestatene. Trump $0.

Kanskje bilder betyr noe?

Donald Trump, Daytona Beach:

trump rally.jpg

Hillary Clinton, Adams City High School:

hillary rally.jpg

Slike bilder kan du selv finne overalt.

Men her er «the kicker»; slike bilder kunne man også finne som sammenlignet Clintons valgmøter med Bernie Sanders’, der Sanders dro store folkemengder. Likevel ble han slått av Hillary i nominasjonsvalget. Så kanskje slike tall og bilder faktisk ikke betyr noe?

Nå vet vi, takket være Wikileaks, at det demokratiske partiet favoriserte Clinton, og forsøkte å undergrave Sanders’ kampanje. Tør vi mistenke valgfusk også?

Hvor er Hillary?

Det nærmer seg nå 300 dager siden Hillary Clinton’s siste pressekonferanse.

(Og nei, hennes stakkarslige forsøk på en «spørsmål-og-svar» seanse for utvalgte medlemmer av pressen ombord i Hillarys kampanje-jet, der hun måtte avbryte etter få minutter på grunn av et hosteanfall, teller ikke).

Dette er fullstendig uten presedens for en presidentkandidat. I tillegg til dette har hun altså holdt mange færre møter enn Trump. Og både hun og Obama vekket amerikanernes harme da de unnlot å besøke Louisiana etter flomkatastrofen i august. Mens Obama spilte golf og Clinton tok selfies sammen med Justin Timberlake, dro Trump og visepresident-kandidat Pence til Louisiana med mat og forsyninger.

trump-donates-louisiana-flood-victims.jpg

Så hvor er Hillary? Hvorfor dukker hun bare sporadisk opp? Er hun, slik mange påstår, for syk til å takle stresset en presidentkampanje gir, og derved ikke egnet til å være president? De største nyhetsmediene kaller slike påstander for konspirasjonsteorier (selvfølgelig). Og Hillary forsøker å bevise at de har rett, ved å åpne et glass syltede agurker på live TV.

Likevel;

I dokumentene FBI har frigitt forteller Hillary at hun ikke er istand til å huske hva slags opplæring hun hadde fått om håndtering av klassifisert materiale, på grunn av hennes hjernerystelse i 2012. – Konspirasjonsteori?

I Wikileaks lekkasjer finnes det eposter som viser at Hillary ba sine ansatte undersøke legemiddelet Provigil, et legemiddel som gis til pasienter med Parkinsons, Alzheimers og MS. Provigil brukes også til å hjelpe pasienter med å holde seg våkne, og kan brukes til å behandle narkolepsi. I en annen epost innrømmer Hillary at hun lider av «cracked head». – Konspirasjonsteori?

I en annet frigitt dokument forteller Huma Abedin, Hillarys nærmeste medarbeider, at Hillary er «ofte forvirret». I tillegg har Hillary selv sagt hun er «kronisk utmattet», og hennes medarbeidere har kalt henne en «høneblund-mester». – Konspirasjonsteori?

Hva med hennes stadige og langvarige hosteanfall. Også en konspirasjonsteori?

Da er vel dette en helt vanlig «brain freeze»?hqdefault

Og dette viser en frisk og sunn gammel dame?
hillary-clinton-staircase-600.jpg

…som trenger hjelp bare til å stå oppreist?propped-up-man-keep-falling-over-while-making-speech-38250.jpg

Og hvorfor disse store frakkene hele tiden, selv i Nantuckets 26°C?CqaEf2PVUAA5CBj.jpg
Er det for å skjule medisinsk utstyr, som et kateter?
tEazTe.jpg

Er dette resulatet av en tunge-biopsi?

hillarytongue.jpg

 

 

 

Bare konspirasjonsteorier? Men likevel nok til at media bør stille et par spørsmål, ikke sant? Slik de utrettelig krevde John McCains legejournaler i 2008, fordi hans far hadde dødd av hjerteinfarkt i en alder av 70, og fordi McCain brakk en arm og et ben i 1967, da flyet hans ble skutt ned under Vietnamkrigen.

Men nei da. Nyhetskanalene fortsetter å dekke over Hillarys helseproblemer. Da hun under en tale i Cleveland den 5. september fikk et over fire minutter langt hosteanfall, skrev MSNBC at pollennivået var svært høyt i området den dagen, før de gjentok den samme påstanden om at «det er ingenting som indikerer at hun er syk». Problemet er bare at pollenvarslene meldte «ingen spredning» og «beskjeden spredning» den dagen. Hillary selv forteller at hun nå har økt dosen med antihistaminer. Dersom du selv lider av pollenallergi så vet du sikkert at det uansett ikke gir slike hosteanfall. Og hva med alle hennes tidligere anfall, både innendørs og utendørs?

Og åtte dager etter at Dr. Drew Pinsky, som i flere år har hatt programmet «Dr. Drew on call» på TV-kanalen HLN, en av CNNs søsterkanaler, våget å stille spørsmål om Clintons helse, ble programmet hans tatt av luften. «CNN støtter Clinton så til de grader, at de oppførte seg som den rene mafiaen da de konfronterte Drew,» sier en kilde. «Først krevde de at han trakk tilbake sine kommentarer, men det ville han ikke gjøre. Det som fulgte etterpå var en rekke fæle telefonsamtaler og eposter. Det var rett og slett skremmende.»

Hva med alle tilfeldige «tekninske problemer» hver gang noen kommer med Clinton-kritiske utsagn?

Poenget er, amerikanere er i ferd med å våkne. I et land der bare 6% sier at de stoler på mainstream media, greier ikke lenger de store nyhetsselskapene å opprettholde løgnene. Kanskje de siste dagenes meningsmålinger og artikler viser at media er i ferd med å kapitulere? Hillarys skandaler og helseproblemer er nå så mange og så tydelige at de er umulig å dekke over.

De har nå to valg: fortsette å lyve om Hillary, miste sin siste rest av troverdighet og gå ned med det synkende skipet; eller begynne å rapportere sannheten – og derved sikre Trumps seier, en mann de har forsøkt å sverte på det groveste og som har sagt han vil gjøre noe med «løgnaktige mainstream media».

Men altså, hvor er Hillary?

Frem til nå har hun virket så skråsikker på å vinne, at hun knapt har brydd seg om å kjøre noen valgkamp. Vil hun nå endre strategien? Eller er hun fortsatt skråsikker på å vinne, slik hun var skråsikker på at hun ikke ville bli tiltalt?

Har hun fått sine garantier? Josef Stalin sa en gang; «Det er ikke stemmesedlene som teller, men hvem som teller stemmesedlene.»

Valgfusk? I USA? Umulig! Obama sa det selv, den 4. august, som svar på Trumps anklager om at valget kunne bli rigget mot ham; «Selvfølgelig vil ikke valget bli rigget. Det er latterlig, det gir ingen mening og jeg tror ikke noen tar det der på alvor.»

Ingen tar det på alvor. Før nå, selvfølgelig: Obama tar det på alvor og sier det er en mulighet for at Russland vil kunne påvirke valget, direkte eller indirekte.

Altså: selvfølgelig vil det ikke foregå noe valgfusk. Med mindre Trump vinner. Da er det russerne som står bak.

Hva vil Obama gjøre da?

Vil han erklære Hillary som den egentlige vinneren, etter å ha «etterforsket» valget og funnet at uten Russlands inngripen ville Hillary ha vunnet med klar margin? Hillary som ved det tidspunktet kanskje ikke er hverken fysisk eller mentalt skikket?

Eller blir hele valget kjent ugyldig, fordi man kan bevise valgfusk men ikke kan stole på hva resultatet egentlig skulle være?

… og slik blir Obama sittende som president?

Men USAs grunnlov sier klart at ingen president kan bli sittende i mer enn to perioder??

Den samme grunnloven Obama har ignorert ved så mange tilfeller tidligere?

Den samme grunnloven som sier at det eneste som kan muliggjøre noe slikt, er en nasjonal unntakstilstand? En unntakstilstand, kanskje som en følge av et kaotisk presidentvalg, der man må erklære krig mot Russland fordi deres innblanding i valget likevel er en krigshandling?

Unntakstilstand, FEMA-camps og et militære som nå er trenet til å kjempe mot landets egne borgere, i en nasjon på randen av krig og midt i et kaos som fører til massiv sivil ulydighet? En borgerkrig? Trump-supportere mot Hillary-supportere? Allerede godt igang. Svarte mot hvite? Allerede godt igang. Kristne mot muslimer? Allerede godt igang. Politi mot sivile? Allerede godt igang.

USA mot Russland? Allerede godt igang.

Kan du se hvordan frøene er sådd, og spirene nå stikker opp mer og mer synlig for hver dag?

 

 

 

 

 

 

Kilder:

Gateway Pundit
Trump-conservative
Independent
Political Insider
JudicialWatch
RedFlagNews
CNN
RT
Infowars
CNNKategorier:Artikler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: