Dr. Jack Wolfson om vaksiner, media og legemiddelindustrien

jack-wolfson.jpg

Da Dr. Jack Wolfson, kardiolog fra Arizona, snakket ut om de potensielle farene ved vaksiner etter det såkalte Disneyland-utbruddet av meslinger i 2014-2015, ble han aggressivt angrepet av både andre leger og av vaksineindustrien, og latterliggjort i media.

Og som mange andre leger som ønsker å fortelle sannheten om vaksiner, mottok Dr. Wolfson drap- og voldstrusler. Dette er mer vanlig enn du kanskje velger å tro, regelrette kampanjer for å true og diskreditere de som snakker ut mot vaksineindustrien gjør at mange ikke våger å stå frem med informasjon om skadene vaksiner gjør.

For Dr. Wolfson resulterte det hele i 38 klager til legeforeningen i Arizona, med krav om at hans legelisens måtte trekkes tilbake. Arizona Osteopathic Medical Board konkluderte til slutt med at selv om Wolfsons meninger ikke gjenspeiler den gjengse mening blant legestanden, så beskytter ytringsfriheten hans rett til å gi uttrykk for sin egen, utdannede medisinske mening om forhold knyttet til medisinsk praksis.

Dr. Wolfson nekter å la seg bringe til taushet, og pasientene flokker seg nå til hans praksis som en lege som ikke lar seg kontrollere av den medisinske industrien.

Etter sitt første intervju, skrev Wolfson en uttalelse på VaccineImpact. Og etter AOMB’s avgjørelse, skrev han et nytt innlegg på sin egen bloggside på wolfsonintegrativecardiology.com

Vi gjengir begge innleggene her:

«Hvorfor så sint?

Jeg gjorde nylig et intervju som ble sendt på NBC Phoenix. Jeg ble spurt om min mening om vaksiner som reaksjon på det pågående meslingeutbruddet i Disneyland i California. Mitt svar har generert ganske mye sinne hos tusenvis av mennesker.

Jeg har også mottatt en enorm mengde støtte for mine kommentarer og meninger. Kort sagt; Forbundet Mot å Injisere Kjemikalier i Våre Barn har mange tilhengere.

Jeg vil gjerne ta opp dette villedede sinnet og se om vi kanskje kan rette det der det hører hjemme.

– Vær sint på næringsmiddelindustrien. Frokostblandinger fulle av sukker, kaker, donuts og cupcakes fører til millioner av dødsfall hvert år. På sitt verste dreper vannkopper 100 personer i året. Dersom disse vannkopper-folkene ikke spiste frokostblandinger og donuts, ville de kanskje fortsatt vært i live. Ring Nabisco og Kelloggs og klag på dem. Protester på deres produkter. Send dem hatpost.

– Vær sint på fast-food restaurantene. Burgere av bedervet kjøtt, pommes frites fulle av plantevernmidler og milkshake fulle av hormoner er problemet. Problemet er ikke hepatitt B, som er et virus som narkomane og de som ligger med prostituerte får. Og du ønsker å sprøyte den vaksinen inn i din nyfødte?

– Vær sint på de selskapene som produserer dine giftige vaskemidler, tøymyknere og tørketrommel ark. Du og dine barn kler dere i og puster kjente kreftfremkallende midler. Ring Bounce og Downy og la dem få høre. Disse produktene dreper flere mennesker enn kusma, et virus som faktisk ikke forårsaker noen dødsfall. Det samme gjelder hepatitt A, som er diaré.

– Vær sint på alle selskapene som spytter forurensing ut i miljøet vårt. Disse kjemikaliene og tungmetallene er kjent for å forårsake autisme, hjertesykdommer, kreft, autoimmune lidelser og en mengde andre helseproblemer.  Verden over fører disse til titalls millioner dødsfall hvert år. Dødsfall på grunn av meslinger er en bitteliten brøkdel sammenlignet med forurensing.

– Vær sint på foreldrene dine for at du ikke ble ammet, for at de ikke sov sammen med deg og for at de stappet deg full av pizza slik at de kunne kjøpe mer Tide vaskemiddel. Amming beskytter barn mot mange smittsomme sykdommer.

– Vær sint på legen din for at han er trangsynt og ikke vil fortelle deg om ingrediensene i vaksiner (ikke at han leser pakningsvedlegget likevel). Han skal egentlig fortelle deg om aluminium, kvikksølv, formaldehyd, vev fra aborterte fostre, animalske proteiner, polysorbat 80, antibiotika og andre kjemikalier som finnes i sprøytene. Ifølge Environmental Working Group finner man nå over 200 kjemikalier i navlestrengen til nyfødte barn. Legen din mener sikkert at noen flere kjemikalier ikke spiller noen rolle.

– Vær sint på kabelselskapene og TV-produsentene for at de gjør deg og dine barn feite og late, slik at dere ikke er ute og trener og leker. Mangel på mosjon dreper millioner flere enn polio. Hvor er alle 80-åringene som er lammet av polio? Jeg finner ikke så mange.

– Og vær sint på Steve Jobs og Bill Gates for at de lager datamaskiner, slik at du kan sitte hele dagen fylt av elektromagnetisk stråling og lese innlegg som dette.

– Vær sint på legemiddelselskapene for at de lar oss tro at å leve et liv som beskrevet over kan behandles med medikamenter. Riktig foreskrevet medisin dreper tusenvis av mennesker hvert år. Influensa dreper nesten ingen. Vaksinen virker aldri.

Til slutt, vær sint på deg selv for at du ikke åpner øynene dine for løgnene og hjernevaskingen som har overtatt tankene dine. Du stilte aldri legen noen spørsmål. Du spurte aldri hva som er i vaksinene. Du lærte aldri om disse ufarlige sykdommene.

Det er bare å innse det, du bryr deg egentlig ikke en dritt om hva barna dine spiser. Du bryr deg ikke om kjemikaliene de omgir seg med. Du bryr deg ikke om at de sitter der hele dagen og ser på TV eller spiller dataspill.

Alt du bryr deg om er din Starbucks kaffe, din neste plastiske kirurgi, din neste cocktail, ditt neste forhold og ditt neste sukker-kick!

Dette innlegget ble skrevet med kjærlighet og med håpet om å skape en bedre verden for våre barn og for fremtidige generasjoner. Sinne øker risikoen for hjerteinfarkt.

Vær forsiktig»

«Kjære pasienter og venner.

Til de legene som ba om at min lisens måtte bli trukket tilbake, jeg har to ord til dere: Saken henlagt.

Arizona Osteopathic Medical Board vurderte min sak, og fant at selv om mange mennesker kan være uenige i mine meninger, så er noen enige med meg. Men det er min konstitusjonelle rettighet å komme med disse uttalelsene. Saken henlagt

Noen av dere har kanskje ikke hørt min historie, som kulminerte i 38 klager til legeforeningen, så la meg oppsummere:

I slutten av januar i år [2015] ble jeg intervjuet av NBC om meslingeutbruddet som syntes å ha startet i Disneyland. Mange uttrykte misnøye med mine kommentarer. Som svar skrev jeg et innlegg på VaccineImpact.com som gikk viralt, lest av hundretusener og delt på sosiale medier. Innlegget var en bitende fordømmelse av foreldre som blindt følger legens råd og fyller sine barn med vaksiner. De fleste foreldre stiller ikke spørsmål om vaksiner eller de ufarlige sykdommene som vaksinene skal forebygge. Jeg står like mye ved mitt innlegg i dag som den dagen jeg skrev det.

Spredningen av innlegget førte til en opptreden på CNN med Erin Burnett. Etter en skjev debatt med alle odds mot meg, går dette snakkende hodet, Burnett, utenfor manuskriptet sitt for å fortelle hele verden at hun, «Dr. Burnett» hadde gjort sine egne undersøkelser. Hun hadde vaksinert sine barn. Jeg gjetter på at hun tilbrakte tiden mens hennes barn var på legebesøk med å sende tekstmeldinger.

Senere samme kveld, slapp jeg djevelen inn i mitt hjem. Hennes navn er Elizabeth Cohen fra CNN. Etter 45 minutter med opptak, ga jeg henne dessverre det lille lydklippet hun ønsket seg. Det samme spørsmålet ble stilt igjen og igjen: «Kan du leve med deg selv dersom barnet ditt smitter et annet barn, og det barnet dør?»

Mitt svar var alltid det samme: «Som far, som lege og som menneske smerter det meg å se barn bli syke. Men, jeg har ikke tenkt å sette mitt barns liv i fare for å teoretisk redde et annet barn.»

I et siste øyeblikk av frustrasjon ga jeg henne det sitatet hun trengte slik en vampyr trenger blod.

Jeg sa også at det immunkompromitterte barnet vi snakket om sannsynligvis fikk kreft etter en vaksinestorm. Formaldehyd, en komponent i vaksiner, har vært knyttet til leukemi, nøyaktig den samme type kreft som rammet det barnet. Igjen, det smerter meg at foreldre er så uvitende at de lar sine barn spise, drikke, bade i og kle seg i kjemikalier. Men ingenting er verre enn å sprøyte giftmidler direkte inn i kroppene deres.

Til alle barneleger i verden, kan du vise meg den studien som beviser at 69 doser med 16 vaksiner ikke forårsaker kreft, autoimmune sykdommer eller hjerneskade?

Foreldres første oppgave er å beskytte sine barn. Min kone spiste en ren, organisk paleo-diett da hun var gravid. Vi foretok en hjemmefødsel, ammet i tre år og sov sammen med våre barn. Vi unngår farlige husholdningsprodukter.

Aldri i livet om vi injiserer dem med kreftfremkallende midler og immunaktivatorer, nøyaktig de samme giftstoffene som vi jobber så hardt for å unngå.

Vi snakker tross alt om kvikksølv, aluminium, formaldehyd, antibiotika, fostervev, animalsk vev, etylenglykol og så videre. Alt dette for å stanse virus som meslinger og vannkopper. Vannkopper!

All denne mediaeksponeringen og kommentarene resulterte i 38 klager til Arizona Osteopathic Medical Board og en etterforskning ble startet. Mange av dem som klaget var leger fra over hele landet. Ingen var mine pasienter, selvfølgelig.

Noen av disse legene som klaget var mine D.O. [Doctor of Osteopathic medicine] brødre og søstre. De glemte tydeligvis grunnlaget for osteopatisk medisin, skapt av A.T. Still på slutten av 1800-tallet. Still, som var en samtidig av D.D. Palmer, grunnleggeren av kiropraktikk, innså at mainstream medisin brukte farlige behandlingsmetoder som innebar kvikksølv og arsen. Han fordømte datidens leger og trodde på kroppens medfødte evne til å helbrede seg selv, når den fikk de rette næringsstoffene og årsaksfaktorene ble fjernet.

A.T. Still snur seg nok i graven nå når han ser hva det store flertallet av osteopater er blitt; narkotikalangere og wanna-be leger.

Etter CNN innså jeg at mainstream media aldri er rettferdig og balansert. De har en agenda for å tilfredsstille de som holder i trådene deres. Jeg fortsatte å fremme mitt budskap på radio, sosiale medier, foredrag og selvfølgelig i boken min The Paleo Cardiologist. Jeg gjemte meg aldri bort, som CNN anklaget meg for å gjøre.

Ønsker virkelig folk å leve i et land der leger ikke kan ha meninger utenom de som fremmes av farmasøytiske selskaper og de legene de har på lønningslisten? Bør leger som meg holde kjeft om farer ved legemidler og unyttige behandlinger? Skulle du ønske at antirøyk-kampanjene bare hadde holdt kjeft om farene ved tobakk? Eller at blyholdig bensin fortsatt ble brukt og bly fortsatt var tillatt i barneleker og i maling?

Jeg er fri til å si min mening og si sannheten, som lege, som far og som amerikaner. Jeg oppfordrer deg og jeg oppfordrer alle leger til å komme frem fra skyggene og fra under steinene der de gjemmer seg. Åpne øynene og åpne munnen.

Det er hundrevis av oss der ute, på frontlinjen for å forsvare barns ukrenkelighet.

Bli med oss.»

 

 

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: