George Soros hacket

George-Soros.png

Hundrevis av interne dokumenter fra grupper og organisasjoner tilknyttet George Soros er blitt hacket og lagt ut på nettet av DCLeaks.

De fleste av de i alt 2576 filene inneholder dokumenter fra tidspunktet 2008-2016, og stammer fra flere avdelinger i Soros’ organisasjoner, men først og fremst Open Society Foundation (OSF). Filene er på DCLeaks’ nettside listet under; USA, Europa, Eurasia, Asia, Latin-Amerika, Afrika, Verdensbanken, Presidentens kontor og noe som kalles SOUK.

Blant dokumentene kan man lese om forsøk på å manipulere media under konflikten i Ukraina; «Noen journalister kan komme til å skrive artikler som ikke er relevante for den historien vi ønsker å formidle.» Forfatterne av dette dokumentet («Ukraine media project») ville påvirke medias rapportering ved å «velge ut journalister fra fem land (Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, Hellas) og tilby dem turer og langvarige opphold i Ukraina.» Dokumentet fortsetter med at i stedet for å diktere reportasjenes innhold direkte, ville man «beholde vetorett på historier vi tror vil virke mot sin hensikt». Denne metoden skal være en «lignende tilnærming til hva vi har gjort ved tidligere reiser for pressen».

I et annet dokument med tittelen «Migration Governance and Enforcement Portfolio Review» heter det bl.a: «OSF, som gir millioner til saker til støtte for venstre-siden, har vært vellykket i å påvirke global innvandringspolitikk; Europas flyktningkrise gir organisasjonen nye muligheter til å påvirke global innvandringspolitikk, og flyktningkrisen er «den nye normalen».»

DCLeaks har tidligere blant annet lekket dokumenter knyttet til både Bill og Hillary Clinton, samt eposter fra ansatte i det republikanske partiet.

Du finner DCLeaks og deres Soros-dokumenter her. Gitt den store mengder dokumenter som er å finne, vil helt sikkert flere avsløringer komme i tiden fremover. Skulle du finne noe av interesse, så gi oss beskjed i kommentarfeltet under.

 

 

 

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: