Vi er bare måneder unna den verste globale krisen i historien

stock-market.jpg

«Skjebnen til den globale økonomien ble fastsatt for flere tiår siden, idet underskudd, gjeld og derivativer begynte en eksponentiell vekst og nådde den fasen vi er inne i nå; en tidsinnstilt bombe som i dette siste kapittelet i denne hundre år lange historien vil ende i en endelig og fullstendig kollaps av valutasystemet.»

King World News skriver; «Det hele startet i 1910 da noen senatorer og bankmenn, ledet av JP Morgan, i hemmelighet møttes på Jekyll Island med det formål å sette opp Federal Reserve (USAs sentralbank) til å styre banksystemet. Altså ble sentralbankene skapt av private bankfolk og til fordel for disse bankfolkene. Ikke mange av dem kunne ha forestilt seg den enorme suksessen det hele skulle få, og deres kontroll av det finansielle systemet førte til gigantiske formuer for en liten elite. Baksiden av disse formuene er en global gjeld på $230 mrd (1900 milliarder norske kroner) pluss udekkete forpliktelser og derivativer. Den virkelige totale gjelden, som nå er på flere billiarder, er det de store massene med vanlige mennesker som er ansvarlige for. Ikke at de noengang vil være i stand til å betale, og den kommende implosjonen av denne gjelden vil føre til elendighet i flere generasjoner.

Valutakollapsen er allerede i gang, med alle verdens valuta ned 97-99% i løpet av de siste hundre årene. De siste 1-3% vil skje de neste årene mens regjeringer verden over printer en ubegrenset mengde penger. Men husk at de siste 1-3% er et hundre prosent fall fra i dag, og er dermed en total ødeleggelse av pengesystemet. Så uansett hvor mye penger du har, vil de være totalt verdiløse i den kommende hyperfasen.

Kapitalkontroll vil trolig starte innen 12-18 måneder i mange land. Etterhvert som underskuddene øker og valutaene faller, vil myndighetene hindre folk i å ta penger ut av bankene samt ut av landet. Dette er bare det neste trinnet i en total kontroll av penger. I det siste har vi sett FATCA (Foreign Account Tax Compliance (amerikansk lov mot kapitalflukt)), forbud mot kontanter, og OECD AEOI (automatisk utveksling av bankinformasjon). Kapitalkontroll vil være det neste logiske skrittet i et forsøk på å konfiskere penger. Regjeringer på vei mot konkurs vil ta desperate grep for å kontrollere mennesker og pengene deres.

Bail-ins er garantert å skje, og er allerede lovbestemt i de fleste vestlige land. Den gjennomsnittlige personen har ingen anelse om hva bail-in er og heller ikke hvilke konsekvenser det har. Bail-ins betyr at for insolvente banker, som i realiteten betyr de aller fleste bankene, vil myndighetene ikke lenger komme med noen redningspakker (bail-out), men istedet vil det være innskyternes penger og eiendeler som vil bli brukt til å dekke bankenes tap. Siden bankene er belånt med 10-50 ganger verdiene, vil alle pengene som hører til bankkundene forsvinne. På dette punktet, etter at slike bail-ins er gjennomført, vil myndighetene måtte gå inn med bail-outs. Men alle offentlige inngrep vil være forgjeves, ettersom de bare vil skape mer gjeld.»

«Forvaltningsrisiko betyr at det ikke bare er bankkundenes penger som er i faresonen. Alle aktiva deponert i banker bærer samme risiko som kontanter. I teroien burde ikke aksjer, obligasjoner eller gull være en del av bankbalansen og derfor ikke en del av en eventuell konkurs. En bank i krise vil bruke av klientmidler for å demme opp for bankens midler. Dette var tilfellet for eksempel med MF Global. Vi ser ofte at bankene faktisk ikke har det fysiske gullet som de har fortalt sine kunder at de  besitter. Når bankene blir presset, vil de foreta desperate tiltak for å redde seg selv, og det vil garantert innebære kundenes midler. Og ikke tro at myndighetene vil redde deg. De vil også være konkurs på dette tidspunktet.»

 

Les artikkelen her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: