Om Bill Clinton (og om Hillary og litt om Chelsea)

bill-clinton-hillary-clinton-wedding-day-1975.jpg

«Come on, Bill, put your dick up. You can’t fuck her here!!» – Hillary Clinton til sin mann, daværende guvernør Bill Clinton idet hun ser ham prate med en tiltrekkende kvinne. Fra boken «Inside the White House» av Ronald Kessler.

Historien til mannen som var president fra 1993 til 2001, og som snart kan bli USAs «førstedame», kan kanskje kaste litt lys over hvordan et nytt Clinton presidentembete vil kunne bli?

Bill er i dag kanskje best kjent for sin påstand om at «Jeg hadde ikke et seksuelt forhold til den kvinnen!» etter Monica Lewinsky saken. Her skal vi ta for oss litt mer om Bills forhold til kvinner.

I 1995, forut for en av Clintons veldedighetsmiddager, hørte Hillary at arrangørene hadde plassert skuespilleren Sharon Stone på plassen ved siden av Bill. Hun forlangte at Stone ble flyttet til en annen plass, noe hun også ble. Men senere, like før middagen begynte, sørget Bill for at hun likevel ble sittende ved siden av ham.
Og Hillary hadde sine grunner til å reagere. Ikke først og fremst på grunn av ektemannens mange tilfeller av utroskap, Hillary har selv sine svin på skogen der, og som hennes venn Susan Thomases kunne fortelle; «Å tolerere Bills svakheter har alltid vært en del av Hillarys forhold til Bill.»

Hillary reagerte fordi hun absolutt ikke kunne tolerere offentlig ydmykelse.

Ikke sånn å forstå at hun alltid lot Bill slippe unna. Ansatte ved det hvite hus har fortalt om mange tilfeller av raserianfall, der Hillary kunne kaste ting rundt seg eller angripe Bill fysisk. Ved en anledning, da Hillary vendte tilbake fra en reise til Arkansas, fikk hun vite at Barbra Streisand hadde tilbrakt en natt i det hvite hus. Dagen etter dukket Bill opp med et kutt i ansiktet.

Betsey Wright, som arbeidet som stabssjef da Bill var guvernør, hadde en liste med navnene til 26 kvinner som kunne skade hans presidentkampanje i 1992. Disse var kvinner Bill hadde hatt sex med, og de var bare toppen av isfjellet. Og ikke alle var frivillige elskerinner. Etterforskere har funnet hendelser så langt tilbake som til hans dager på college, og kvinner som kan fortelle at Bill «ikke er typen til å godta et nei».

En av kvinnene er Juantia Broaddrick. I april 1978 ble Juanita brutalt voldtatt av Bill. Hun jobbet som frivillig for Clintons guvernørkampanje, og kunne fortelle at Bill bet hardt i overleppen hennes under voldtekten, og at han etterpå tok på seg solbrillene sine mens hans sa; «Du burde nok legge litt is på det der.»

Juanitas venn Norma Rogers-Kelsay fant henne på hotellrommet etter voldtekten, i en tilstand av sjokk, med hovne lepper, forslått ansikt og en strømpebukse som var revet opp i skrittet. Juanita fortalte henne at Bill hadde voldtatt henne to ganger, da han etter første gang oppdaget at han på nytt hadde ereksjon; «Da sa han, «Herregud, jeg kan gjøre det igjen,» og så gjorde han det.»

I 2000 skrev Juanita Broaddrick et åpent brev til Hillary Clinton, hvor hun skrev bl.a:

«Det var et valgmøte for Bill i Arkansas. (…)

Husker du hvordan du grep hånden min og sa «Jeg vil takke deg for alt du har gjort for Bill og meg»? På dette tidspunktet var jeg ganske rystet og ville gå. Husker du hvordan du tok et fastere grep om hånden min og trakk deg nærmere meg? Du gjentok det du hadde sagt, men denne gangen med et blikk og en kulde som jeg har sett mange ganger på TV i løpet av disse siste årene. Du sa «Alt du har gjort for Bill,» og deretter slapp du hånden min og jeg sa ingenting og forlot møtet.

Hva mente du, Hillary? Var det det at jeg holdt tett om det din mann hadde gjort bare to uker før? Advarte du meg om å fortsette å holde tett?»

Mellom 1978 og 1980, under Bill Clintons første periode som guvernør i Arkansas, var polititjenestemennene som hadde som oppgave å beskytte guvernøren klar over minst syv tilfeller av klager fra kvinner som påstod Bill hadde tvunget seg eller forsøkt å tvinge seg på dem. En av politimennene, nå pensjonert, fortalte i et intervju at en vanlig spøk blant dem var; «Hvem er den neste?» En annen politimann fortalte at Clintons livvakter ofte måtte bringe kvinner inn til hans hotellrom etter politiske arrangementer. Carolyn Moffet, advokatsekretær i Little Rock i 1979 fortalte at hun møtte Clinton under en politisk pengeinnsamling, og at hun kort tid etterpå fikk en invitasjon til å møte Bill på hans hotellrom; «Jeg ble eskortert dit av en politimann. Da jeg gikk inn, satt han på en sofa kun kledd i en t-skjorte. Han pekte på penisen sin og ba meg om å suge ham. Jeg svarte at jeg ikke engang gjør det for kjæresten min, og da ble han sint og tok tak i hodet mitt og presset det ned mot skrittet. Jeg rev meg løs og løp ut av rommet.»

Elizabeth Ward, tidligere Miss Arkansas og Miss America i 1982, har fortalt sine venner at hun ble tvunget til å ha sex med Clinton kort tid etter at hun vant missekonkurransen. Ward, som nå er skuespiller og gift, fortalte i et intervju i 1998 at hun hadde hatt sex med Clinton, men at det var frivillig. Hennes nære venner sier at hun privat fastholder at Clinton voldtok henne.

Paula Corbin, tidligere statsansatt i Arkansas, anmeldte Clinton for seksuell trakassering etter at hun møtte ham på et hotellrom i Little Rock, der Clinton blottet seg og forlangte oralsex. Saken ble avgjort utenfor retten, og Clinton betalte henne $850.000 kontant.

Sandra Allen James, politisk støttespiller i Washington D.C. fortalte at da hun møtte Bill på hotellrommet hans i 1991, presset han henne opp mot veggen og stakk hånden opp under kjolen hennes. Hun skrek høyt nok til at en politimann utenfor hotellrommet hørte henne, og banket på døren og spurte om alt var i orden. Da Clinton slapp henne, flyktet hun fra rommet. Da hun rapporterte hendelsen til sin sjef, rådet han henne til å holde munnen lukket dersom hun ville beholde jobben. I et intervju flere år etterpå fortalte hun at hun senere fikk vite at mange andre kvinner opplevde det samme de gangene Clinton var i Washington D.C. i løpet av sin presidentkampanje.

Christy Zercher, flyvertinne på Clinton-kampanjens jetfly i 1992, fortalte at Bill Clinton angrep henne, grep tak i brystene hennes og ba om oralsex. Zercher fortalte at advokat Bruce Lindsey fra det hvite hus prøvde å presse henne til å ikke gå ut offentlig med sin historie.
En video tatt av ABCNews ombord på det samme jetflyet, viser en tydelig beruset Clinton med hånden mellom bena på en annen flyvertinne, Debra Schiff.

clinton.gif

Carolyn Moffet, advokatsekretæren som ble angrepet av Clinton i 1979 og som senere ble gift og flyttet til en annen delstat, fortalte i et intervju at da hun den gang fortalte sin samboer, som var advokat og Clinton-støttespiller, om hendelsen, ba han henne om å holde tett.
«Han sa at folk som gikk imot guvernør Clinton vanligvis angret det etterpå, og hvis jeg visste hva som var bra for meg så måtte jeg bare glemme at det noensinne hadde skjedd.»

Elizabeth Ward fortalte videre i intervjuet i 1998;
«Jeg tror Bill er en veldig farlig, manipulerende mann, og jeg har vært nødt til å være veldig forsiktig. Det har vært et stort press på min familie og mine venner. Folk har blitt spanet på. Jeg har vært redd for min egen sikkerhet. Virkelig redd, vi snakker om landets president her, og mellom vennlige samtaler den ene dagen med beskjed om at jeg burde komme meg ut av byen for mitt eget beste, og svertekampanjer den neste dagen… ja, jeg har vært redd.»

Clinton har brukt private etterforskere til trusler og svertekampanjer mot hans ofre og elskerinner i mange år. Folk som Ivan Duda, Jack Palladino, Anthony Pellicano og Terry Lenzer har hatt som oppgave å hindre Clintons perversiteter og kriminelle handlinger å komme ut i offentligheten. Dette pågikk i mange tiår, lenge før Lewinsky-saken, og Clinton var i ferd med å latterliggjøre også henne som et ludder, en løgner og en ‘stalker’ før det ble bekreftet at det var Bill Clintons sæd på Lewinskys blå kjole.

I 1982 skal Hillary Clinton ha sagt til Ivan Duda: «Jeg vil at du skal bli kvitt de horene han møter! Jeg vil at du skal skaffe meg navnene deres, og adressene og telefonnumrene og så kan vi få dem under kontroll!»

Men Hillary var aldri egentlig et offer for Bills sidesprang. I virkeligheten var det hun som ofte skaffet etterforskere og voldsmenn til å terrorisere Bills ofre. I tillegg har Hillary, som nevnt ovenfor, selv sine svin på skogen. Av menn hadde hun forhold til både Vince Foster og Webster Hubbell, hennes partnere i Rose Law Firm. Og Webster Hubbell er Chelsea Clintons biologiske far.

hubbelchelsea.jpg
I følge Robert Morrow skal Bill Clinton engang ha sagt til ham at; «Jeg skyter løsskudd.»   
Morrow forteller;
«Jeg ble lamslått av det han hadde sagt, og jeg spurte ham; «Men hva med Chelsea?» Han svarte «Åh, Webb er faren hennes».»

Til slutt, som vi skrev om i artikkelen Det du ikke får vite om Hillary Clinton; Hillary foretrekker kvinner. Gennifer Flowers var Bill Clintons elskerinne i 14 år (noe Bill først offentlig benektet inntil Flowers under en pressekonferanse spilte av telefonsamtaler mellom dem, som hun i hemmelighet hadde tatt opp). Flowers forteller om hvordan Bill reagerte da hun spurte ham om Hillary var lesbisk:

«Jeg sa til ham: «Jeg har hørt historier om at Hillary har hatt et forhold til en annen kvinne». Jeg fulgte med på ansiktet hans for å se reaksjonen hans, og kunne ikke tro det da han brøt ut i latter. Jeg ble lamslått. Jeg spurte ham hva som var så morsomt. «Kjære deg,» sa han. «Hun har sannsynligvis smakt mer fitte enn det jeg har.»»

Kilder:

Daily Mail
Capitol Hill Blue
Free Republic
APFN
The Political Insider
Gennifer Flowers: Passion & Betrayal

 Kategorier:Artikler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: