Tyskland; voldtektsepidemi ute av kontroll

rapefugees.jpg

Voltektskrisen som rammer Tyskland har nådd epidemiske proporsjoner etter at Angela Merkel har sluppet inn over én million hovedsakelig mannlige innvandrere fra Afrika, Asia og Midt-Østen. Voldtektssaker er å finne i byer og tettsteder i alle av Tysklands 16 delstater. Tyskland befinner seg nå i en ond sirkel; de fleste av gjerningsmennene blir aldri funnet og de få som blir det får ofte milde dommer. Kun 1 av 10 voldtekter i Tyskland blir anmeldt og bare 8% av voldtektssakene resulterer i domfellelse, ifølge justisminister Heiko Maas.

«Vi har fått strenge instrukser fra høyeste hold om å ikke rapportere lovbrudd begått av flyktninger. Det er utrolig at enkelte lovbrudd bevisst ikke blir innrapportert og at informasjonen blir behandlet som konfidensiell,» forteller en politimann i Frankfurt til avisen Bild.

Tyskland er i realiteten under beleiring. Det offentlige rom blir stadig farligere. Og politiet advarte om et regelrett sammenbrudd av ro og orden i sommer, når unge mannlige innvandrere ville få se lettere kledde kvinner.

I løpet av juli 2016 ble hundrevis av tyske kvinner og barn utsatt for seksuelle overgrep av innvandrere. Det yngste offeret var ni år, det eldste 79. Angrepene skjedde på strender, sykkelstier, kirkegårder, diskoteker, dagligvarebutikker, musikkfestivaler, parkeringshus, lekeplasser, skoler, kjøpesentre, drosjer, offentlig transport som buss, trikk, tog og t-bane, offentlige parker og torg, offentlige svømmebassenger og offentlige toaletter.

Overfallsmenn lurer overalt, og ingen steder er trygge.

I juli ble minst 24 kvinner seksuelt angrepet på Breminale musikkfestival i Bremen. Kvinner ble også angrepet på utendørs festivaler i Aschheim, Balve, Gerolzhofen, Grenzach-Wyhlen Heide, Loßburg, Lütjenburg, Meschede, Poing, Reutlingen, Sinsheim, Wolfhagen og Wolfratshausen.

I juli ble kvinner og barn også utsatt for seksuelle overgrep på offentlige svømmebasseng i Babenhausen, Dachau, Delbrück, Hamm, Hilchenbach, Kirchheim, Lörrach, Marklohe, Mönchengladbach, Mörfelden-Walldorf, Oberursel, Remagen, Rinteln, Schwetzingen og Stuttgart-Vaihingen.

De fleste av disse forbrytelsene ble bagatellisert av tyske myndigheter, tilsynelatende for å unngå å fyre opp under anti-innvandrings følesler.

Nesten uten unntak påstås disse handlingene å være isolerte hendelser, og ikke en del av et landsomfattende problem. Informasjon om seksuelle overgrep kan vanligvis bare finnes i lokale politirapporter. Voldtekter blir ofte behandlet som nyheter av lokal interesse og dekkes kun av lokale eller regionale aviser. Bare de mest voldsomme tilfellene av voldtekt og seksuelle overgrep havner i den nasjonale pressen.

Kun tre voldtektssaker dukket opp i tyske nasjonale medier i juli:

24. juli; en 40-år gammel migrant fra Eritrea voldtok en 79 år gammel kvinne på en kirkegård i Ibbenbüren. Kvinnen, som bor på det lokale sykehjemmet, var på kirkegården for å besøke graven til sin avdøde søster da angrepet skjedde. Innvandreren, som har vært bosatt som flyktning i Tyskland siden 2013, ble arrestert på stedet. Han vil sannsynligvis ikke bli deportert, fordi Eritrea er ansett som en konfliktsone.

Den 14. juli kom det frem at en av kvinnene som ble voldtatt av muslimske gjenger i Køln på nyttårsaften ble gravid. Hun unnlot å rapportere angrepet til politiet fordi hun følte seg skamfull.

3. juli; 24 år gamle Selin Goren, som ble voldtatt av tre innvandrere i Mannheim i januar, innrømmet at hun løy om identiteten til voldtektsmennene. Kvinnen påstod først at hennes angripere var tyske statsborgere, når de faktisk var muslimske innvandrere.

Åpenbart skrev om denne saken her.

Og tysk politi og media følger Gorens eksempel og forsøker å beskytte innflyttede voldtektsforbrytere. Politirapporter refererer vanligvis til kriminelle innvandrere med politisk korrekte eufemismer som «sydlendinger» (Südländer), menn med «mørk hud (dunkelhäutig, dunklere Gesichtsfarbe, dunklem Hauttyp) eller en kombinasjon av de to: «sørlandsk hudfarge» (südländische Hautfarbe).

Samtidig viser det seg at pålitelig statistikk om seksualforbrytelser begått av innvandrere er notorisk unnvikende. Tyske myndigheter har gjentatte ganger blitt beskyldt for å underrapportere det sanne omfanget av problemet. Opptil 90% av seksualforbrytelser begått i Tyskland i 2014 vises ikke i den offisielle statistikken, ifølge André Schultz.

Den 25 februar skrev avisen Die Welt at myndighetene i den tyske delstaten Hessen holdt tilbake informasjon om innvandrerrelaterte forbrytelser, tilsynelatende på grunn av «mangel på offentlig interesse.»

Den 24. januar rapporterte Die Welt at tilbakeholdelsen av data om migrantkriminalitet var «et landsdekkende fenomen.»

Rainer Wendt, leder av det tyske politiets fagforening Deutschen Polizeigewerkschaft forteller; «Enhver politimann vet at han må møte en bestemt politisk forventning. Det er bedre å tie stille [om migrantkriminalitet] fordi da kan du i det minst ikke trå feil.»

Den 22. januar meldte nyhetsmagasinet Focus at det føderale antidiskriminerigsbyrået ADS la press på politiet i Nordrhein-Westfalen for å få dem til å fjerne en referanse til «nordafrikanske kriminelle grupper» i en pressemelding. Ifølge Focus skrev ADS: «Det er en fare for at personer fra disse landene havner under en generell mistanke. Vi oppfordrer dere til å slette referansen til nordafrikansk opprinnelse fra pressemeldingen.» Politiet fjernet senere ordene fordi «det ikke kan utelukkes at vår formulering i pressemeldingen kan bli misforstått som en diskriminerende uttalelse.» Den opprinnelige artikkelen av Focus har siden blitt fjernet fra avisens nettside.

Den 8. januar publiserte Bild en artikkel med tittelen «Har politiet forbud mot å fortelle sannheten?» Avisen siterte en høytstående polititjenestemann i Frankfurt, som sa:

«Vi har fått strenge instrukser fra høyeste hold om å ikke rapportere lovbrudd begått av flyktninger. Det er utrolig at enkelte lovbrudd bevisst ikke blir innrapportert og at informasjonen blir behandlet som konfidensiell,»

Les hele denne artikkelen, med linker og kilder, her.

Artikkelen inneholder også følgende vedlegg, som er en liste over seksualforbrytelser i Tyskland i juli 2016. Gå til artikkelen for kilder til hver enkelt sak:

1. juli: En 25 år gammel migrant fra Pakistan angriper en 15 år gammel jente på et offentlig torg i Perleberg. En «sydlandsk mann» (südländischer Typ) voldtar en ung kvinne i Nürnberg. En «mørkhudet» mann (dunkelhäutig) beføler en 15 år gammel jente i Magdeburg. En 34 år gammel migrant blotter seg for forbipasserende i Oldenburg. En mann som «snakker dårlig tysk» voldtar en 20 år gammel kvinne i Ibbenbüren.

1. juli: Politiet leter etter en «sydlandsk utseende mann» (südländisch aussehende Mann) som overfalt en 73 år gammel mann som gikk tur med hunden sin i Sindelfingen. Migranten dukket opp bak den eldre mannen, tok tak i skrittet hans og forlangte å få ha sex med ham. Den eldre mannen prøvde å komme unna og kom seg inn i sin parkerte bil, men migranten hoppet inn i passasjersetet og fortsatte å kreve sex. Migranten rømte da en forbipasserende nærmet seg den parkerte bilen. I mellomtiden fotograferer en 32-år gammel migrant fra Afghanistan to jenter i alderen 12 og 14, som svømte i elven Iller i Illertissen. Da de kom opp av vannet, tilbød mannen seg å betale dem for sex.

2. juli: En 24 år gammel migrant fra Albania angriper flere kvinner på et lokaltog i Hamburg. En 20 år gammel «svart afrikansk» mann (Mann aus Schwarzafrika) forsøker å voldta en 27 år gammel kvinne på et dametoalett i Freiburg.

3. juli: En «mørkhudet» (Dunkler Teint) mann forgriper seg på en 44 år gammel kvinne i Kressbronn. En «sydlender» (Südländer) forsøker å voldta en 21 år gammel kvinne i Meppen. En mann med et «sørøst-europeisk utseende» (südosteuropäischem aussehen) forgriper seg på en 19 år gammel kvinne i Kühlungsborn. En mann med et «sørøst-europeisk utseende» blotter seg for en 40 år gammel kvinne på en jernbanestasjon i Mannheim-Lindenhof.

4. juli: En «sydlender trolig av tyrkisk opprinnelse» (Südländer, Vermutlich Türkischer Abstammung) voldtar en kvinne i Nordhorn. Politiet tror gjerningsmannen voldtok en annen kvinne i samme område i slutten av juni. En 16 år gammel migrant fra Afghanistan blotter seg for en mor og hennes barn i en park i Chemnitz. Han ble arrestert og senere løslatt. En «mørkhudet» (Dunklen Teint) mann beføler en kvinne i Düsseldorf. En 28 år gammel iransk mann trakasserer en 18 år gammel kvinne i Sundern.

5. juli: En 27 år gammel migrant fra Pakistan antaster en 33 år gammel kvinne i Chemnitz. Kvinnen, som er politikvinne, ga angivelig mannen et «smertefullt integreringskurs» ved å sparke ham i skrittet. Etter avhør av politiet, ble han løslatt. En «svart afrikaner» (Schwarzafrikaner) forsøker å voldta en 37 år gammel kvinnelig jogger i Dortmund.

6. juli: To innvandrere fra Afghanistan blir formelt siktet for seksuelt overgrep mot en 14 år gammel gutt på et offentlig svømmebasseng i Delbrück. En 22 år gammel asylsøker fra Afghanistan misbruker to jenter i alderen 14 og 15 i Ravensburg. En «arabisk utseende mann» (Arabisch aussehenden Mann) angriper en 20 år gammel kvinne i Heilbronn. To innvandrere forsøker å voldta en 25 år gammel kvinne i sentrum av Mainz.

7. juli: To «mørkhudede» (Dunkle Hautfarbe) menn forsøker å voldta en kvinne i Friedrichshafen. En 20 år gammel migrant fra Pakistan blir arrestert for overgrep mot flere kvinner i Kirchheim. Etter avhør blir han løslatt.

8. juli: To tenårings-innvandrere fra Nord-Afrika antaster en kvinne ved sentralbanestasjonen i Krefeld. De blir arrestert, avhørt og løslatt.

9. juli: En 29 år gammel migrant fra Irak voldtar en kvinne på et diskotek i Kiel. En 16 år gammel migrant fra Afghanistan angriper en 14 år gammel jente på en musikkfestival i Reutlingen. En 28 år gammel migrant fra Afghanistan angriper en kvinne på en festival i Lütjenburg. En migrant fra Afghanistan antaster flere kvinner på en festival i Wolfratshausen. To innvandrere fra Nord-Afrika voldtar to kvinner på jernbanestasjonen i Duisburg. En «sydlandsk utseende» (südländisches aussehen) mann angriper en 14 år gammel jente på sentralbusstasjonen i Calw. En «mørkhudet» (dunklere Hautfarbe) mann antaster en 19 år gammel kvinne på en festival i Poing. En «sydlandsk utseende» (südländisches aussehen) mann blotter seg for en 16 år gammel gutt i Xanten. Tre «mørkhudede» (dunklem Teint) menn overfaller en 40 år gammel kvinne i Böblingen.

10. juli: En 19 år gammel asylsøker fra Pakistan angriper en 16 år gammel jente på et offentlig svømmebasseng i Mörfelden-Walldorf. Han blir arrestert og løslatt. En 17 år gammel migrant voldtar en 11 år gammel jente på et offentlig svømmebasseng i Hamm. En «sydlandsk» eller «afrikansk» (südländisch, afrikanisch) mann antaster en 24 år gammel kvinne på et offentlig svømmebasseng i Babenhausen. En 27 år gammel migrant fra Afghanistan voldtar to 13 år gamle jenter på et offentlig svømmebasseng i Rinteln. To menn i alderen 16 og 21 misbruker en 13 år gammel jente på et offentlig svømmebasseng i Stuttgart-Vaihingen. En «mørkhudet» (Dunklen Teint) mann angriper en 37 år gammel kvinne på et offentlig svømmebasseng i Dachau.

10. juli: To innvandrere fra Iran voldtar tre kvinner i sentrum av München. En 28 år gammel syrisk asylsøker blotter seg for en 48 år gammel kvinne i Schweinfurt. En gruppe innvandrere fra Nord-Afrika trakasserer flere kvinner i sentrum av Flensburg. Når en forbipasserende forsøker å hjelpe kvinnene, bruker migrantene et elektrosjokkvåpen for å uskadeliggjøre ham. To «utlendinger» forgriper seg mot kvinner i sentrum av Chemnitz. Angrepet førte til en gatekamp mellom ikke-tyskere og tyskere, flere av dem ble skadet. Politiet pågrep en 19 år gammel migrant fra Libya for overgrep mot en av kvinnene. Etter avhør ble han satt fri. En tyrkisk drosjesjåfør forsøker å voldta en beruset 26 år gammel kvinnelig passasjer i Heidelberg. En mann «antagelig av utenlandsk opprinnelse» (Vermutlich ausländischer Herkunft) antaster en ung jente i Hammelburg.

10. juli: En «svart afrikaner» (Schwarzafrikaner) voldtar en 21 år gammel kvinne som jogget i en park i Chemnitz. En «sydlandsk utseende» (südländischen Teint) mann forsøker å voldta en kvinne i Falkensee. En «sydlandsk utseende» (südländischen Teint) mann blotter seg for en 52 år gammel kvinne på en sykkelsti i Kleinmachnow. En «mørkhudet» (dunkelhäutig) mann beføler en 78 år gammel kvinne i Kempten.

12. juli: En 16 år gammel migrant fra Afghanistan antaster to kvinner på en sykkelsti i Kelheim. En «sydlandsk» (Südländischer Typ) blotter seg for en 56 år gammel kvinne i Stolberg. En 23 år gammel migrant fra Tunisia og en 30 år gammel migrant fra Kasakhstan angriper flere kvinner i Olsberg. En «sydlandsk utseende» (südländisches aussehen) mann forsøker å voldta en kvinne i Göttingen.

13. juli: En 35 år gammel mann med en «sydlig fenotype» (südländischen Phänotyps) forsøkter å voldta en 43 år gammel kvinne i Mücheln. Kvinnen rømte fra angriperen etter å ha pepper-sprayet ham i ansiktet. En «sydlandsk utseende» (südländisches aussehen) mann beføler en 15 år gammel jente i Meschede. En «mørkhudet» mann blotter seg for en ni år gammel jente i Stuttgart. Jenta prøvde å krysse gaten da mannen kom kjørende i en bil og spurte henne om veien. Da hun nærmet seg bilen oppdaget hun at mannen ikke hadde på seg bukser og at han onanerte. En «utlending» (Ausländer) angriper en kvinne på et busstopp i Marburg.

14. juli: En 36 år gammel migrant fra Tunisia blir siktet for å ha voldtatt en 61 år gammel kvinne i Freiberg. Politiet tror mannen er ansvarlig for minst tre andre seksuelle overgrep i byen. En 27 år gammel migrant antaster en 37 år gammel kvinne på en festival i Wolfhagen. På samme festival angriper en 25 år gammel migrant fra Algerie en 34 år gammel kvinne, og en 19 år gammel migrant trakasserer flere kvinner. En «mørkhudet» (dunkelhäutig) mann overfaller to 18 år gamle kvinner i Friedrichsdorf. En 17 år gammel enslig mindreårig migrant (unbegleitete minderjährige Flüchtlinge) overfaller flere jenter i alderen 13 og 15 på en jernbanestasjon i Bensheim.

15. juli: Minst 24 kvinner blir seksuelt angrepet på en musikkfestival i Bremen. Angrepene ligner angrepene som fant sted i Køln på nyttårsaften. Politiet har funnet bare fem gjerningsmenn, som alle er innvandrere fra Afghanistan. Harald Luhrs, etterforskningslederen for seksualforbrytelser i Bremen sier «Vi har aldri opplevd slike massive angrep i Bremen der grupper av menn omgir kvinner for å antaste dem, dette har aldri skjedd her i denne størrelsesorden. Dette er et nytt problem politiet nå må forholde seg til.»

15. juli: En 22 år gammel asylsøker fra Pakistan angriper en 19 år gammel kvinne i Meppen. En migrant trakasserer en 17 år gammel jente på en offentlig transport i Ludwigsburg. En 36 år gammel migrant fra Syria beføler to kvinner på et supermarked i Rottenburg. En «mørkhudet» (Dunkler Haut) mann angriper en 28 år gammel kvinne i Würzburg. En migrant trakasserer fire jenter i alderen 10 og 11 år på et tog i Schwarzwald.

16. juli: Fem kvinner blir utsatt for seksuelle overgrep på en festival i Sinsheim. En «svart afrikaner» voldtar en 21 år gammel kvinne på en festival i Aschheim. To nordafrikanere forsøker å voldta to 18 år gamle kvinner på den sentrale jernbanestasjonen i Trier. En 25 år gammel migrant fra Afghanistan angriper en 30 år gammel kvinne i Übersee. En 17 år gammel migrant fra Afghanistan angriper en 21 år gammel kvinne i Meppen. Politiet sier den samme migranten voldtok fire andre kvinner i Meppen i løpet av få uker. En «mørkhudet» (dunkle Hautfarbe) mann blotter seg for en 37 år gammel kvinne i Paderborn. En gruppe «utlendinger» antaster en 27 år gammel kvinne i Jena. En 36 år gammel migrant fra Afghanistan overfaller en ung kvinne i Eichstätt.

17. juli: To «arabisk utseende» menn angriper en 20 år gammel kvinne foran basilikaen Constantine i Trier. En 25 år gammel migrant fra Irak antaster gjentatte ganger en 25 år gammel kvinne på et diskotek i Landau. Da en fremmed grep inn for å beskytte kvinnen, ble den irakiske mannen rasende. Kvinnen endte opp med brukket nese. En «mørkhudet» (dunkle Haut) mann forsøker å voldta en 45 år gammel kvinne på en sykkelsti i Rüsselsheim. En 38 år gammel migrant blotter seg for to kvinner på en parkeringsplass i Würzburg. Tre innvandrere beføler en 15 år gammel jente på en buss i Rostock. En 36 år gammel migrant angriper en 34 år gammel kvinne på en festival i Wolfhagen.

18. juli: Tre innvandrere angriper en 25 år gammel kvinne som er på vei til jobb i sentrum av Saarlouis. En «mørkhudet» mann (dunkelhäutigen Mann) voldtar en 15 år gammel jente i Grassau. To «mørkhudede menn» (dunkelhäutigen Männern) misbruker to jenter i alderen 14 og 15 på den sentrale jernbanestasjonen i Gießen. En 25 år gammel asylsøker fra Syria angriper en 16 år gammel jente i Güsten. En 17 år gammel migrant fra Afghanistan angriper en 13 år gammel jente på et offentlig svømmebasseng i Hamm. En 18 år gammel migrant fra Afghanistan antaster to jenter i alderen 13 og 16 år på et offentlig svømmebasseng i Oberursel. En 18 år gammel migrant fra Afghanistan misbruker to barn i alderen 10 og 12 på et offentlig svømmebasseng i Remagen. En «sydlandsk mann» (südländischer Typ) forsøker å voldta en 16 år gammel jente i Delitzsch. En «sydlending» (südländisch) misbruker en 48 år gammel kvinne som går tur med hunden sin i Darmstadt.

19. juli: Fem innvandrere fra Afghanistan og Eritrea voldtar to kvinner på en festival i Gerolzhofen. To 17 år gamle asylsøkere misbruker to jenter i alderen 11 og 13 i Triptis. En «mørkhudet» (Dunkler Hauttyp) mann blotter seg for en 17 år gammel jente i Weinheim. Politiet publiserer et polititegning av en «person fra Syria eller Libanon» som seksuelt overfalt en kvinne i sentrum av Dortmund. Tre innvandrere overfaller tre kvinner i sentrum av Oldenburg. Når en av kvinnene ber migrantene la dem være i fred, blir hun slått i ansiktet av en 23 år gammel algerisk mann. De tre mennene blir arrestert og deretter løslatt.

20. juli: En gruppe menn av «arabiske avstamning» (arabischstämmig) misbruker fem jenter i alderen 10-14 år på et offentlig svømmebasseng i Kirchheim. Mennene, alle mellom 20 og 30, befølte jentene og rev av dem badetøyet. Senere ble det avslørt at ordfører Angelika Matt-Heidecker, som sa hun var «forskrekket» over overgrepene, hadde gitt migrantene permanent og gratis tilgang til bassenget. Lokale innbyggere er pålagt å betale € 90 for samme billett.

20. juli: En «mørkhudet mann «(dunkelhäutigen Mann) voldtar en 49 år gammel kvinne i Oldenburg. En mann som «formodentlig stammer fra utlandet» (mutmaßlich aus dem Ausland stammende Mann) forsøker å angripe en 17 år gammel jente på en buss i Bietigheim-Bissingen. Politiet forteller at et søk etter gjerningsmannen har vært mislykket. Tre innvandrere fra Afghanistan antaster minst åtte kvinner på et offentlig svømmebasseng i Mönchengladbach. En 52 år gammel migrant fra Afghanistan angriper en 12 år gammel jente på et offentlig svømmebasseng i Marklohe. En gruppe «svarte afrikanere» (Schwarzafrikaner) misbruker flere kvinner på et offentlig svømmebasseng i Lörrach.

20. juli: En 31 år gammel asylsøker fra Syria blir arrestert for seksuelt overgrep mot en 17 år gammel jente i Regensburg. Fire «sydlandsk utseende» (südländischem aussehen) menn overfaller en kvinne i Varel. En «pakistansk utseende» mann angriper en 23 år gammel kvinne inne på en dagligvarebutikk i Lüneburg. En 34 år gammel migrant fra Iran angriper en 20 år gammel kvinne på t-banen i München. En 44 år gammel migrant fra Sudan misbruker tre barn i alderen 13 og 17 år på et ungdomssenter i Aurich.

21. juli: En arabisk migrant (arabischen Raum stammende Mann) misbruker en 11 år gammel jente på et offentlig svømmebasseng i Hilchenbach. To «utlendinger med mørk hud» (Ausländer mit Dunkler Hautfarbe) overfaller en 14 år gammel jente i Wolgast. En «mørkhudet» (dunkelhäutig) mann blotter seg for to 18 år gamle kvinner i Kempten. En 26 år gammel migrant fra Irak blotter seg for en 64 år gammel kvinne på sentralbanestasjonen i Dresden. To «sydlandsk utseende» (südländischen aussehen) menn misbruker en 18 år gammel kvinne på et tog i Bestwig. Når kjæresten hennes griper inn, angriper migrantene ham. Det fører til et slagsmål der flere vinduer på toget blir knust. Da toget stopper, flykter migrantene. De er fortsatt på frifot.

22. juli: En 52 år gammel migrant fra Afghanistan forgriper seg på en 12 år gammel jente på et offentlig svømmebasseng i Marklohe. En 40 år gammel asylsøker blir arrestert for seksuelt overgrep mot en jente på et offentlig svømmebasseng i Grenzach-Wyhlen. En 23 år gammel migrant fra Nord-Afrika voldtar en 26 år gammel kvinne i Mannheim. Kvinnen blir alvorlig skadet under angrepet. Mannen blir siktet for drapsforsøk.

23. juli: En uidentifisert migrant voldtar en 15 år gammel jente på sentralbanestasjonen i Krefeld. Underveis på et tog fra Duisburg, legger jenta merke til at en gruppe på seks migranter stirrer på henne. Hun forlater toget og går hun inn i på et offentlig toalett. Idet hun kommer ut derfra, griper en av migrantene tak i henne og voldtar henne mens de andre står og ser på. En forbipasserende griper inn for å redde jenta. Gjerningsmennene flykter.

23. juli: En 18-år gammel migrant fra Nigeria voldtar en 28 år gammel kvinne i Kassel. En mann med «mørk hudfarge» (Dunkler Teint) voldtar en 19 år gammel kvinne i Recklinghausen. En «mørkhudet mann» (dunkelhäutigen Mann) angriper en kvinne i Braunschweig. En gruppe «sydlendinger» misbruker minst fire kvinner på en festival i Meschede.

23. juli: En gruppe innvandrere roper ukvemsord etter en 40 år gammel kvinne foran rådhuset i Kerpen. Da hun prøver å løpe vekk følger de etter henne og roper «vi skal knulle deg!» Etter at kvinnen skrev om hendelsen på Facebook, begynte flere å vokte området foran rådhuset. De fant ut at mange kvinnelige forbipasserende var blitt utskjelt der. Det viser seg at grupper av innvandrerungdom samles foran rådhuset på grunn av gratis trådløs internett-tilgang. Byrådet forteller at de vil installere gratis internettilgang på en nærliggende flyktningleir i håp om at migrantene ikke lenger skal samles foran rådhuset.

24. juli; en 40-år gammel migrant fra Eritrea voldtar en 79 år gammel kvinne på en kirkegård i Ibbenbüren. Kvinnen, som bor på det lokale sykehjemmet, var på kirkegården for å besøke graven til sin avdøde søster da angrepet skjedde. Innvandreren, som har vært bosatt som flyktning i Tyskland siden 2013, blir arrestert på stedet.

24. juli: En gruppe på mellom fem og syv innvandrere fra Albania misbruker to tenåringer på en strand i Travemünde. Mennene omringet jentene, som er i alderen 15 og 16, for å skille dem fra resten av sine venner. En av mennene dro deretter 16-åringen ned i vannet og forsøkte å dra av henne bikinien. Alle mennene klarte å lure seg unna politiet.

24. juli: Fem «svarte afrikanere» (Schwarzafrika stammenden Männern) antaster en 18 år gammel kvinne på en festival i Loßburg. En «svart afrikaner» (Schwarzafrikaner) overfaller en kvinne på jernbanestasjonen i Maulburg. To «mørkhudede» (Dunkler Hautfarbe) misbruker minst tre kvinner på en festival i Balve.

24. juli: En 23 år gammel migrant fra Afghanistan angriper en 16 år gammel jente på et offentlig svømmebasseng i Schwetzingen. Mannen nektet for overgrep mot jenta og politiet lot ham gå. En 24 år gammel migrant beføler en kvinne på en bar i Mainz. Han ble arrestert etter at han begynte å kaste flasker på biler som stod parkert utenfor lokalene. En «mørkhudet» (dunkelhäutig) mann blotter seg for en 22 år gammel kvinne i Mönchengladbach-Wickrath. En «mørkhudet mann» (dunkelhäutigen Mann) blotter seg for to kvinner på en gate i sentrum av Erlenbach.

25. juli: Politiet utgir en tegning av en «sydlender» som forsøkte å voldta en kvinne i Schwarzenbek. Fem «sydlandsk utseende» (südländischem Erscheinungsbild) menn blotter seg for kvinner og barn ved en innsjø i Potsdam.

26. juli: En 13 år gammel syrer og en 15 år gammel iraker antaster en 19 år gammel kvinne på et badeland i Wismar. To innvandrere fra Eritrea angriper en 45 år gammel kvinne i sentrum av Gera.

27. juli: Fire gutter i alderen 11 og 13 voldtar en 12 år gammel jente i Königsbach-Stein. Guttene, som alle er barn av syriske og irakiske asylsøkere, sperret jenta inn mot en vegg og tvang henne til å utføre seksuelle handlinger på dem. Ifølge politiet er guttene for unge til å bli holdt strafferettslig ansvarlig for sin oppførsel. Derfor har sosialarbeidere fått beskjed om å hjelpe guttene til å «forstå feilene i sine handlinger» ved hjelp av «intensive samtaler» om «verdier og den lokale forståelsen av kjønnsroller.»

27. juli: En mann som snakker «gebrokkent tysk» (gebrochenes Deutsch) misbruker en 36 år gammel kvinne på et ekspresstog i Karlsruhe. Han befølte kvinnen gjentatte ganger og krevde at hun utføre seksuelle handlinger på ham. Da toget ankom i Karlsruhe ringte kvinnen til politiet, men gjerningsmannen flyktet før de kom.

27. juli: En 19 år gammel migrant forsøker å voldta en 24 år gammel frivillig på en flyktningleir i Röhrmoos. En «mørkhudet» (Dunklen Teint) mann angriper en 24 år gammel kvinne i Erfurt. Politiet utgir en polititegning av en «sydlandsk utseende mann» (südländischen Aussehens) som blotter seg for kvinner på offentlige transporter i Köln.

28. juli: En gruppe av fire innvandrere fra Marokko trakasserer kvinnelige forbipasserende på den sentrale jernbanestasjonen i Düsseldorf. Da politiet griper inn angriper migrantene politimennene. Samtlige av dem har lange kriminelle rulleblad. En av mennene innehar en utvisningsordre og blir pågrepet. De tre andre krever at politiet skal løslate ham;  «Kom ut så skal vi knuse dere. Vi skal kutte dere opp!»

29. juli: En 29 år gammel migrant fra Nord-Afrika blir arrestert for forsøk på voldtekt og drap av en 26 år gammel kvinne i Mannheim. En 40 år gammel migrant (ausländischer Mann) overfaller to kvinner i Cloppenburg. En 27 år gammel migrant fra Irak beføler en 17 år gammel jente på Alexanderplatz i Berlin.

30. juli: Seks syriske innvandrere putter dop i drinkene til to kvinner på en musikkfestival i Heide. Kvinnene ble syke, med symptomer som svimmelhet, og ble tatt med til et lokalt sykehus. Migrantene rømte før politiet ankom. En 18 år gammel asylsøker fra Marokko angriper en 22 år gammel kvinne i Hamburg. Han blir arrestert og deretter løslatt. Selv om asylsøknaden hans er blitt avvist, har han ikke blitt deportert.

30. juli: En 40 år gammel asylsøker misbruker en 11 år gammel gutt på et supermarked i landsbyen Ering. Gjerningsmannen ble pågrepet på åstedet og løslatt. Tre innvandrere fra Irak blir arrestert for seksuelle overgrep mot flere kvinner på en jernbanestasjon i Berlin-Friedrichshain.

31. juli: Fire asylsøkere fra Pakistan voldtar en 17 år gammel jente i Wetzlar. Mennene sjenket jenta full før de byttet på å voldta henne. Fem nordafrikanere voldtar en 26 år gammel kvinne i Rheine.

 Kategorier:Nyheter

1 svar

  1. Takk for innsatsen. Det er viktig å samle og dele fakta om situasjonen alle står ovenfor i Norge og Europa for øvrig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: