Clinton-drapene fortsetter

hitlery_mic.jpg

 

De mystiske dødsfallene som følger Bill og Hillary Clinton fortsetter.

Les også Det du ikke får vite om Hillary Clinton.

Flere personer med tilknytning til Clinton har mistet livet bare i løpet av de siste fem ukene:

– Den 22. juni døde John Ashe, som i 2013 var president for FNs generalforsamling. Dødsfallet ble først meldt å være av et hjerteattakk, men det kom senere frem at han døde under en treningsrunde, da han skal ha mistet vektstangen og fått pusterøret knust. Ashe døde bare fem dager før han skulle møte i retten anklaget for korrupsjon. Tiltalt i samme sak som Ashe var den kinesiske milliardæren Ng Lap Seng. Lap Seng var sterkt knyttet til Clinton-kampanjen i 1996 (Chinagate), og besøkte flere ganger det hvite hus under Bill Clintons periode som president. Anonyme kilder påstår at den kommende rettsaken ville knytte John Ashe og Ng Lap Seng til Hillary Clintons nåværende kampanje.

– Den 11. juli ble 27 år gamle Seth Conrad Rich skutt og drept i Washington D.C.
Rich arbeidet for DNC (det demokratiske partiets nasjonalkomité), bl.a. som dataanalytiker. Han ble banket opp og deretter skutt flere ganger i ryggen, og politiet mener han ble offer for et ran. Men familien hans forteller at han fortsatt hadde verdisaker som mobiltelefon, klokke og lommebok på seg da han ble funnet. Det spekuleres i om Rich, som skal ha hatt tilgang til demokratenes velgerdatabase, hadde funnet og var i ferd med å avsløre tilfeller av valgfusk. Flere mistenker også at det var Rich som var kilden til Wikileaks epost-avsløringer.

– Den 25. juli døde Joe Montano av et hjerteattakk, 45 år gammel. Montano jobbet for Tim Kaine, Hillarys visepresidentkandidat. Det påstås at Montano hadde tilknytning til Seth Conrad Rich i DNC.

– Den 1. august, på sin 54de fødselsdag, tok Victor Thorne sitt eget liv. Han var forfatter og skrev bl.a. bøkene «9/11 on trial» og «The New World Order exposed». Han utga også nylig flere bøker som går dypt inn i Clintons mange skandaler og forbrytelser, bl.a. «Crowning Clinton – why Hillary shouldn’t be in the White House». Thornes bok «Hillary (and Bill) – the murder volume» er en bok som tar for seg nettopp disse mange dødsfallene som følger i Clintons fotspor.

– Den  2. august ble advokat Shawn Lucas funnet død på baderomsgulvet i sitt hjem. En måned tidligere hadde Lucas, sammen med dokumentarfilmskaperen Ricardo Villaba, fremlagt et gruppesøksmål mot det demokratiske partiet og Debbie Wasserman Schultz, for svindel mot Bernie Sanders. Dette var før Wikileaks epost-avsløringer som førte til at Schultz gikk av som leder for DNC.

Les mer blant annet her, her, her og her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: