Demokratene søker skuespillere til å være publikum

actors-dnc-575x1022.jpg

 

Dagen etter at demokratenes landsmøte startet, dukket en annonse opp på annonse-nettsiden Craigslist der det søkes etter 700 mennesker som «kan brukes som skuespillere under landsmøtet.»

Annonsen sier videre at jobben lønnes med $50 pr. dag og «du vil bli bedt om å juble til alle tider, kle deg riktig og muligens bruke noe reklamemateriell.»

Annonsen er senere blitt fjernet.

En annen annonse som skal ha dukket opp men som nå ikke er å finne, søkte etter minoriteter til å være publikum under landsmøtet; «Vi søker 30 entusiastiske mennesker av afrikansk, asiatisk, sør-amerikansk eller indiansk avstamning til å fylle tomme plasser her på konferansesenteret. Må være villige til å holde opp plakater, klappe og juble under visse taler.»

 

dncmin-an.jpg

Les her.

Kanskje er det så mange tomme plasser blant publikum fordi, som videoen i twitter-meldingen under viser, de som protesterer blir kastet ut av Secret Service.

I alle fall kunne det fort blitt et ledig sete dersom Bill Clinton hadde sklidd av stolen, idet han sovnet under Hillarys tale:Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: