Når muslimer voldtar og det er greit både for ofrene og politikere

goren.jpg

Den tyske politikeren og talsmann for den venstreorienterte ungdomsbevegelsen Solid, 24 år gamle Selin Gören (bildet) har innrømmet at hun løy for politiet om den etniske bakgrunnen til tre menn som voldtok henne, fordi hun ikke ville bidra til «mer hat mot flyktninger» i Tyskland.

Gören ble overfalt av tre menn på en lekeplass sent en kveld i januar i byen Mannheim, og forteller at hun ble tvunget til å utføre seksuelle handlinger på overfallsmennene. Etter angrepet gikk hun rett til politiet, men hun ville ikke fortelle dem om mennenes etniske bakgrunn eller det faktum at de snakket arabisk eller farsi. Istedet sa hun at hun var blitt ranet og at overfallsmennene snakket tysk.

Senere ble hun overtalt til å fortelle sannheten, og sier nå at folk «aldri må vri på sannheten, selv om det er politisk hensiktsmessig å gjøre det.»

På sin facebook-side skrev hun etterpå et innlegg til med tittelen «Kjære mannlige flyktning, kanskje på min alder, kanskje noen år yngre eller eldre. Jeg beklager!»

Der skrev hun bl.a. «Men det jeg er mest lei meg for er at omstendighetene rundt de sexistiske og overdrevne handlingene som ble gjort mot meg vil bidra til at du blir utsatt for stadig mer rasisme.»

Les her og her.

I Sverige ble en kvinne voldtatt på nattoget mellom Umeå og Sundsvall i oktober i fjor. Hun havnet i en kupé sammen med tre arabiske menn, og våknet senere av at en av mennene var i ferd med å voldta henne. Hun slet seg løs og løp fra kupéen og fikk varslet en konduktør, men ville først ikke at han ringte politiet fordi hun ikke ville «sette mannen i en vanskelig situasjon» eller føre til at han ble utvist fra Sverige.

Etterhvert ombestemte hun seg, og mannen ble dømt til ett års fengsel. Han ble senere utvist fra Sverige med innreiseforbud i fem år.

Les her.

Den svenske politikeren Barbro Sörman skrev tidligere denne måneden på twitter at det er verre når svenske menn voldtar, enn når innvandrere gjør det:

v-topp-barbro-sorman copy.jpg

Senere forklarte hun at hun hadde uttalt seg dårlig, og slettet sin twitter-konto.

Les her.

 

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: