Les selve manuskriptet til Obamas selvbiografi her

Title-Detail

Manuskriptet til Obamas bok «Dreams from my father» har kommet for dagen, og de 566 sidene styrker mistanken om at det ikke var Obama selv som skrev boken, slik han har hevdet.

Boken som ble utgitt i 1995, på norsk under tittelen «Å leve en drøm» i 2008, ble hyllet av kritikere og Obama ble nærmest genierklært.

«Jeg har skrevet to bøker,» sa Obama under en tale i Virginia i 2008. «Jeg skrev dem faktisk selv,» fortsatte han, med hentydning til andre politikeres bruk av såkalte ghostwriters, etterfulgt av latter og applaus fra publikum.

Men utkastet til boken kan kanskje bevise at det ikke er Obama, men snarere Bill Ayers som er den rettmessige forfatteren. Bill Ayers er Distinguished Professor ved universitetet i Illinois og aktivist knyttet til The Weather Underground Organisation. Faktisk har Ayers flere ganger innrømmet å ha skrevet boken. Les om dette her og her.

«Ja, jeg skrev den. Og det tok ikke lang tid, jeg gjorde et par intervjuer og så skrev jeg den. Det tok meg omtrent fire måneder.»

Obama har fortalt at han selv brukte tre år på å skrive boken.

Not-O-Sticky-Note-740x987Obama-Grandfather-Full-Page-740x987

 

Manuskriptet er fullt av notater og post-it lapper. Boken fikk først tittelen «Where my father lies burried», senere «Claims of Inheritance» før den ble utgitt som «Dreams from my father».

Du kan laste ned hele manuskriptet her:

«Claims of Inheritance»

Les og døm selv, og dersom du skulle finne noe av interesse, gi oss beskjed i kommentarfeltet under.

Bildene er fra en artikkel i GotNews.

 

 

 Kategorier:Nyheter

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: