USA: barn drept etter fødselen for høsting av kroppsdeler

unbornbaby25.jpg

Abortleger kan ha latt barn bli født i live og deretter drept dem for å kunne høste friske kroppsdeler.

Dette er en av de foreløpige konklusjonene i en rapport av House Select Panel on Infant Delivery, som er satt til å etterforske abortorganisasjonen Planned Parenthood etter en rekke videoer der det ble avslørt ulovlig salg av kroppsdeler (les her).

Rapporten skisserer hva komiteen hittil har funnet i sine undersøkelser av abortindustrien og fostervevindustrien.

«Komiteen tar for seg hendelser der barn er blitt født i live, og salg av kroppsdeler ved noen senabort-klinikker. Komiteens undersøkelser har avdekket at hele barnekropper i levedyktig alder har blitt overført fra abortklinikker til forskere.»

Komiteen har også funnet bevis for at noen abortklinikker endret abortmetodene slik at hensynet til pasienten ble satt til side til fordel for økonomisk vinning. Dette stemmer overens med det en av de skjulte videoene avslører, der abortlege Deborah Nucatola forteller hvordan hun skreddersyr abortinngrepet for å maksimere sjansene til å få inntakte organer; «Jeg knuser under og jeg knuser ovenfor, og så ser jeg om jeg kan få ut alt inntakt,» forteller hun mens hun spiser salat og drikker vin.

Ifølge rapporten vil komiteen fokusere på disse tingene i månedene fremover, samt lansere tiltak mot personer som er innkalt som vitner. Flere av disse har frem til nå holdt tilbake viktig informasjon eller nektet å uttale seg, ofte etter instruks fra komiteens demokratiske medlemmer.

Sean Duffy, en av komiteens medlemmer, sier han finner den manglende støtten fra demokratene og fra abortindustrien problematisk, og mener det viser deres forlegenhet over hva etterforskningen har avdekket.

Rapporten summerer opp komiteens funn, bl.a.

-Bevis for at selskapet StemExpress opererer det komiteens formann Marsha Blackburn kaller «Amazon.com for barnekroppsdeler,» med en rullegardinmeny hvor forskere kan velge kroppsdeler for bestilling.
-Bevis for at StemExpress rekrutterte kvinnelige rådgivere for å «lette samtykkeprosesssen» overfor kvinner som vurderte abort.
-Bevis for at StemExpress betalte bonuser for hver vevsprøve de mottok.
-Bevis for at StemExpress betalte omtrent $55 for hver vevsprøve eller kroppsdel de mottok fra abortklinikker, og solgte dette videre til forskere for fra $595 til $910.
-Bevis for at et annet selskap, Advance Bioscience Resources, solgte både fostervev og kroppsdeler til forskning, inkludert hjerner, hjerter, øyne, hodeskaller, ryggmarger, ryggrader og hud, og at mange av disse kroppsdelene kom fra barn som var forbi 20 ukers svangerskap.

Komiteen fant dessuten «historisk og vitenskapelig informasjon som viser at forskning på fostervev er utdatert teknologi og ikke mainstream vitenskap», og informasjon som viser at det store flertallet av vaksiner kan utvikles fullstendig uten anvendelse av celler fra aborterte fostere.

«Komiteen har avdekket et stort utvalg av tvilsomme og direkte ulovlige handlinger av Planned Parenthood og deres allierte i abort- og fostervevindustrien,» sier Kristan Hawkins fra Students for Life of America. «Disse små barna blir behandlet med mindre verdighet enn gammelt søppel, og deres mødre forføres til å tro at deres vanskelige avgjørelse vil resultere i oppdagelsen av en eller annen livreddende behandling. Men virkeligheten er helt annerledes. Kvinner har blitt systematisk og bevisst forrådt av abortindustrien. Deres sårbarhet regnes i dollar, deres barn blir revet i stykker og solgt til høystbydende, bit for bit.»

Les her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: