I rullestol resten av sitt liv etter 37 vaksiner

coleman.jpg

 

Nå åtte år gamle Otto Coleman mottok hele 37 vaksiner før han var 17 måneder gammel, og endte opp med tverrgående myelitt, og må tilbringe resten av sitt liv i rulllestol.

Hans far, Joshua Coleman, har lenge kjempet mot Californias lov SB277, som ble vedtatt i juni 2015 og som fjerner alle muligheter foreldre har til å unnta sine barn fra vaksinasjonsprogrammet.

Joshua forteller: «Vi spurte hvorfor han ble syk, og legen sa at det sannsynligvis var en reaskjon enten på en vaksine eller et virus. Sistnevnte ble avvist siden han ikke hadde hatt noen tegn på sykdom. Deretter nektet legen å være med på noen videre diskusjon. Det ble ikke gjort noen undersøkelser for å spesifikt finne ut hva som hadde forårsaket at vår friske sønn gikk fra å kunne gå og løpe til å måtte sitte i rullestol resten av livet.»

«Senere tok vi ham med til John Hopkins Hospital for undersøkelser. Der testet de alle mulige grunner til at vår sønn fikk tverrgående myelitt, alle mulige grunner bortsett fra vaksiner. Det ga ingen mening da og det gir ingen mening nå, ettersom alle leger vi snakket med ved fire forskjellige sykehus mente at vaksinene han mottok rett før han ble lam var den mest sannsynlige årsaken.»

«Jeg trodde at slike skader etter vaksiner var ekstremt sjeldne. Det var det de fortalte meg den gangen. De visste med en gang at dette sannsynligvis var en vaksineskade, noe som senere ble påvist ved John Hopkins, men sa det var veldig, veldig sjeldent. Og når noe sånt skjer med barnet ditt så tenker du at; ok, selv om dette skjedde så var de så forsiktige som mulig og at det ikke kunne ha vært unngått. Men etterhvert som jeg undersøkte oppdaget jeg at hele vaksineprogrammet er ekstremt skjødesløst og at dette kunne ha vært unngått dersom det hadde vært gjort bedre sikkerhetsstudier.»

Ottos foreldre nekter å gi gutten flere vaksiner, og ifølge loven kan han nå ikke gå på offentlig skole.

Fordi han mangler én vaksine.

 

Les mer her og her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: