Snart i Norge: offentlig støttet voldtekt

all-genderrestroomsign.0.jpg

 

I USA krever myndighetene at alle offentlige bygg, inkludert barneskoler, må tillate personer å bruke det toalettet som de føler passer til deres «sosiale kjønn», selv om det ikke stemmer overens med det kjønnet de er født som.

Med andre ord, enhver mann som der og da måtte «føle seg som kvinne», må kunne bruke dametoalettet sammen med kvinner og unge jenter.

Norske aviser rapporterer om dette kun med artikler som kritiserer den nye loven som ble vedtatt i North Carolina, hvor transpersoner må bruke det toalettet som samsvarer med deres biologiske kjønn.

I Norge har bl.a. Universitetet i Oslo, Universitetet i Bergen og Thora Storm Videregående Skole i Trondheim innført kjønnsnøytrale toaletter.

Det jobbes med et lovforslag likt det amerikanske, at alle offentlige bygg må tilby kjønnsnøytrale toaletter. Fordi «kjønnsdelte toaletter er gammeldags». Kjønnsdelte toaletter er «diskriminerende».

Så vil du da snart finne tre toalettalternativer på norske skoler, sykehus o.l?
Et for «menn», et for «kvinner» og et for «hva som helst»?

Selvfølgelig ikke, av to grunner:  1. Det blir for dyrt. AP’s Jon Rolf Næss sier; «Det er en stor og krevende side ved å innføre et pålegg om unisex-toaletter, og det er trolig store kostnader ved det». Og  2. Det er da også diskriminerende; å nekte en kvinne som «føler seg som mann» å bruke herretoalettet?

Så løsningen vil bli, slik det nå er i USA: Bruk det toalettet du føler for å bruke. Å nekte deg det vil være «diskriminerende» og «intolerant».

I en artikkel fra 2015 skriver Dagbladet om senator Jon Plett, som mener kjønnsnøytrale toaletter vil føre til flere overgrep; at menn vil kunne kle seg ut som kvinner, gå inn på et dametoalett og spionere på eller angripe kvinner og jenter der. Avisen Global News siteres:
«Det finnes ingen saker, noe sted, som viser at dette er noe som skjer.»

 

Derfor, idet denne debatten tiltar her i Norge, gir vi deg noen av disse sakene:

19 år gamle James Thomas Shoemaker blir arrestert for å ha tatt bilder av en ti år gammel jente på et toalett i en Sheetz-butikk i Lancaster. Politiet finner ham i et av avlukkene mens han ser på pornografi på sin mobiltelefon.

En mann begynner å kle av seg i jentegarderoben til Evans Pool svømmehall. Da de ansatte forsøker å fjerne ham, insisterer han på at han etter de nye lovene har rett til å være der. De ansatte forteller at han ikke så ut til å være «en mann som identifiserte seg som kvinne».

En 30 år gammel mann utkledd som kvinne fotograferer flere kvinner, inkludert en mor og hennes fem år gamle datter, på toalettet på et kjøpesenter i Potomac Mills.

Universitetet i Toronto ser seg nødt til å midlertidig stenge to kjønnsnøytrale garderober etter to tilfeller hvor mannlige studenter fotograferte kvinnelige studenter i dusjen.

37 år gamle Christopher Hambrook blir fengslet på ubestemt tid for voldtekt, etter at han påstod å være transseksuell for å kunne inkvarteres sammen med kvinner på et krisesenter i Toronto.

En mann kun ikledd dameundertøy angriper og prøver å kvele en åtte år gammel jente på toalettet på en bensinstasjon i Oklahoma City.

En mann i kvinneklær filmer kvinner på et toalett på Macy’s i Palmdale.

En mann i skjørt og dameundertøy blotter seg for flere barn i alderen 5 til 10 år i Ventura County.

Skole insisiterer på at en 45 år gammel mann, transseksuelle Colleen Francis, har lov til å være sammen med jenter (6 – 18 år) i garderoben til bassenget ved Olympias Evergreen College, men stenger av en liten del av garderoben hvor jentene kan skifte.

Mann i parykk og BH innrømmer at han dusjet i jentegarderoben i Everett Community College for å «tilfredsstille seg selv».

Advokaten til transselksuelle Paul Ray Witherspoon, registert seksualforbryter, mener Witherspoon må kunne bruke det toalettet han ønsker.

Thomas Lee Benson (33) er dømt flere ganger for seksualforbrytelser, og er «kjent for å kle seg som kvinne for å få mulighet til å se nakne mindreårige jenter, ved å besøke toaletter, garderober og svømmehaller».
«Jeg har ikke sex med små jenter lenger, og har ikke gjort det på over 15 år,» sier Benson.

Mark Lazarus, som anses å være «ekstremt farlig», ikledd skjørt og strømper, forsøker å voldta en 71 år gammel kvinne på et offentlig toalett i Exeter, England.

Mann forkledd som kvinne tar bilder av jenter i garderoben ved UC Berkeley Recreational Sports Facility.

23 år gamle Joel Hardman bruker maske og parykk for å kunne ta bilder av kvinner på toaletter på kjøpesentre i Birmingham.

Mann begynner å kle av seg foran barn på et toalett i et Walmart kjøpesenter i Calhoun.

En mann blir fengslet sammen med kvinner i Lehigh County fordi han er «transseksuell», og voldtar en av de kvinnelige innsatte i dusjen.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: