Det fortsetter; nå nærmere 40 leger døde

Deaddoctors.png

 

De mystiske dødsfallene blant amerikanske og engelske holistiske leger og kreftforskere fortsetter, og teller nå nærmere 40 personer.

md-696x975.jpg

Den siste på listen er 68 år gamle Dr. Curtis Clogston (bildet), som ble meldt savnet den 15. april, og funnet død i sin bil tre uker senere. Bilen, en Mini Cooper, lå veltet ved en vei utenfor byen Boerne i Texas, og politiet mistenker ikke noe kriminelt. Han skal ha ligget død i bilen i flere uker, etter å ha kjørt av veien og truffet to trær.

Ettersom denne veien var en del av Clogstons vanlige kjørerute, er det merkelig at han ikke ble funnet på flere uker. En av hans nære venner skal dessuten ha sett ham i live den 20. april.

Hans kone Danica meldte ham savnet fordi Clogston ikke var hjemme da hun kom hjem fra en tur til New Mexico. Tidligere den dagen hadde de snakket på telefonen, og Clogston hadde fortalt henne at han hadde blitt matforgiftet og derfor dro tidlig hjem.

Erin Elizabeth bemerker at flere av legene skal ha klaget over matforgiftning før de døde, for eksempel Dr. John Hicks, som skal ha blitt matforgiftet og døde av et hjerteattakk få timer senere – og Dr. Mitchell Gaynor, som led av matforgiftning eller et magevirus kort tid før han skal ha begått selvmord.

Blant de nylige dødsfallene som er verdt å merke seg er;

– Professor Alan Clarke (52), en av Storbritannias ledende kreftforskere, som før nyttår ble funnet hengende fra et tre ikledd en fetisj gummidrakt.
– Cheryl DeBoer (54), kjemiker ved Fred Hutchinson Cancer Research Center, som ble funnet den 14. februar i en kulvert med en plastpose over hodet.
– Dr. Henry Han (57), hans kone og deres fem år gamle datter blir i mars drept i det politiet kaller en «målrettet henrettelse». Senere blir Pierre Habosh arrestert for drapene. Han er sønn av tidligere CIA agent Frederick Habosh.
– Dr. John Harsch (59) som 6. april dør etter å ha blitt truffet av en bil mens han er ute og sykler med venner. Ingen av de andre syklistene blir skadet.

Dessuten, Paige Adams (bildet under), som døde av borreliose tidligere i år. Adams var en nær venn og kollega av Dr. Bradstreet, som døde 19. juni 2015 og ble den første i rekken av mistenkelige dødsfall. Hun var også venn og nabo med Erin Elizabeth, som har skrevet en mengde artikler om dødsfallene. Paige fulgte Erin Elizabeths artikkelserie, og i en melding på hennes nettside skrev hun bl.a. at hun hadde fortalt sin tidligere ektemann at dersom noe skulle skje med henne måtte han «ikke anta at det var en ulykke»!

paige.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi gjengir en skjermdump av Paige Adams’ innlegg under.

Les mer om Dr.Bradstreet og de andre legene her:
Ville Big Pharma drept for å skjule et gjennombrudd innen kreftbehandling?
og her:
Ble 9 leger drept fordi de fant en kur mot kreft?.

Les artikler hos Erin Elizabeth bl.a. her og her.

 

deadpage_line2-432x1024.jpg

 

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: