Mer enn én vaksine i året kan gi depresjoner m.m.

vaks.jpg

 

I Norge får barn som følger vaksinasjonsprogrammet 37 vaksinedoser frem til fylte 16 år, fordelt på 13 injeksjoner (rotavirus-vaksinen tas oralt). 20 av disse gis innen barnet er ett år gammelt.

Eksperter mener nå at mer en én vaksine innenfor en periode på ett år kan legge til rette for depresjoner hos barn ved å skape et overaktivt immunforsvar.

Carmine Pariante og hans team ved Kings College i London har nylig funnet ut at noen mennesker kan være mer biologisk følsomme for depresjons-triggere, og at denne økte følsomheten kan oppdages ved hjelp av en blodprøve.

«I fremtiden kan barn som tester postivt på dette umiddelbart bli fritatt fra flere vaksiner på grunn av kjente risikofaktorer,» sier Dr. Alla Anosov, spesialist på smittsomme sykdommer.
Ved å undersøke blodprøver, fant Pariente at bestemte personer hadde endret genuttrykksmønster selv før de begynte å ta et medikament. Disse menneskene så ut til å produsere flere proteiner av de som er involvert i inflammasjon, oksidativt stress og neurondød, og færre proteiner involvert i hjernens cellevekst.

«Samlet sett har dette en giftig effekt på hjernens funksjon».

Betennelse i kroppen kan være både gunstig og skadelig. Det er en mekanisme som er en del av kroppens helbredende funksjon, idet immunsystemet retter seg mot og beskytter skadet vev. Men det er også økende bevis for at forhøyede nivåer av inflammasjon, spesielt etter vaksinasjon, er knyttet til en rekke alvorlige akutte og kroniske sykdommer.

Oppdagelsen av at endringer i genuttrykk kan påvises før utbruddet av spesifikke forhold, kan bidra til å forutsi hvor dårlig et barn vil reagere på flere vaksiner.

Dr. Anosov hevder at ikke bare én type, men alle vaksinasjoner er svært problematisk for menneskets immunsystem fordi de tilføres kroppen kunstig gjennom injeksjoner som ikke klarer å hemme betennelseskaskader; en serie av raske biokjemiske reaksjoner som
forplanter seg og øker inflammatorisk respons .

Når fremmede patogener kommer inn i kroppen naturlig, kan spesifikke segmenter av immunsystemet bedre tilpasse seg til denne responsen.
«Barn som får mer enn én vaksinasjon pr år utsettes for et overaktiv immunforsvar og for betennelsesprosesser som de ikke kan hentes seg inn igjen fra,» sier Dr. Anosov. «Dette handler om proteiner som vekselvirker med immunceller som ikke kompenserer for de fremmede stoffene som introduseres ved injeksjon, og derved skapes de høyeste nivåene av betennelse som er mulig i menneskekroppen.»

Polysorbat 80 og andre emulgatorer som vanligvis finnes i vaksiner og i mange matvarer har vist seg å ha negativ innvirkning på immunsystemet.

Forskere har tidligere funnet at disse kjemikaliene også endrer sammensetningen av tarmbakterier, og fremskynder metabolske forandringer som fører til betennelsestilstander. Stipendiat fra University of Colorado Boulder, Dorota Porazinska og doktorgradsstudent Sophie Weiss påviste hvordan tarmbakterier kan hjelpe på autisme-lignende symptomer.

Flere forskere har funnet klare sammenhenger mellom multiple vaksiner og toksisitet i løpet av mindre enn 6 måneder.

Farmakokinetikken til vaksiner er aldri undersøkt, noe som betyr at ingen studie noensinne har etablert verdiene for kroppslig absorpsjon, distribusjon, metabolisme og utskillelse av noen av ingrediensene, inkludert noen av de giftige fremmede komponente som skaper synergieffekter i kroppen.

En fagfellevurdert artikkel publisert i Molecular and Genetic Medicine støtter tidligere forskning av synergistisk toksisitet som viser at forskjellige giftstoffer vanligvis er synergisk snarere enn additiv i menneskekroppen. Men når testene tar for seg toksisiteten av et stoff, er skadenivået basert på en forutsetning om at det aktuelle stoffet er det eneste toksinet som kroppen blir utsatt for.

«Vi har i årevis sagt at vaksiner forårsaker en epidemi av inflammatoriske sykdommer som diabetes, fedme og autisme. Men antall vaksiner som gis til barn har fortsatt å stige, til et punkt der vi har nådd en tilstand av overbelastning av immunforsvaret i flertallet av unge amerikanske barn. De utallige helseproblemer vi ser hos barn er på grunn av immunforsvarets overbelastning, «sier Dr. J. Bart Classen.

 

Les artikkel med kilder her.


Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: