Jente (13) død etter HPV-vaksine

shazel 13.jpg

 

 

Tretten år gamle Shazel Zaman fra Bury i England ble svært syk etter å ha mottatt HPV-vaksinen, og døde fem dager senere.

Bare få timer etter å ha fått sin andre dose av HPV-vaksinen begynte hun å kaste opp og fikk kraftig hodepine og svimmelhet. Hun ble etterhvert så dårlig at familien hennes fraktet henne til sykehuset.

Men legen avviste muligheten for at tilstanden hennes var knyttet til HPV-vaksinen, og kommenterte til og med at hun «virket som en lat unge», før hun ble sendt hjem med beskjed om at hun hadde et magevirus.

En time senere ble hun funnet i sengen sin, bevisstløs og uten puls. Hun døde på sykehuset fire timer senere.

 

Hennes søster Maham Hussain (19) forteller; «På lørdag klaget hun over en alvorlig hodepine, og samme kveld begynte hun å kaste opp. På søndag var hun veldig blek, og min tante tok henne med til Fairfield Sykehus.

Mens hun var der falt hun inn og ut av bevissthet. Min tante måtte finne en rullestol til henne. De tok blodprøver og sjekket pulsen hennes og sa at alt virket som normalt. Hun ble bedt om å gi en urinprøve, og da min tante hjalp henne til toalettet, falt hun i gulvet.»

Det var da legen skal ha sagt at «hun virket som en lat unge». Hun ble sendt hjem og gikk rett til sengs.

«Min tante og min bestemor sjekket inne hos henne hele tiden. En time senere var hun blitt helt blå, og hadde ingen puls. Ambulansen var her på 7 minutter, men hun reagerte ikke.

På sykehuset var det bare maskinene som holdt henne i live.»

Familien er overbevist om at det er en sammenheng mellom dødsfallet og HPV-vaksinen.

 

Les her.

 

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: