Hvorfor Ted Cruz trakk seg, og om Gary Welsh’ død

cruz oswald.jpg

 

Etter nederlaget i primærvalget i Indiana kunngjorde presidentkandidat Ted Cruz at han trakk seg fra valgkampen. Tidligere har Cruz uttalt at han aldri ville trekke seg, uansett.

Den egentlige grunnen til at han nå valgte å trekke seg var fordi flere avsløringer var i ferd med å komme ut for alvor i media, bl.a:

– Bildet over viser Ted Cruz’ far, Rafael Cruz (høyre), sammen med Lee Harvey Oswald (venstre), mannen som ble arrestert for drapet på John F. Kennedy. Rafael Cruz kom fra Cuba til USA i 1957 og ble innvilget arbeidstillatelse som politisk asylant i 1961. Han flyttet til Canada i 1967, sammen med Teds mor Eleanor Wilson. Men Rafael og Eleanor ble aldri gift, fordi Rafael fortsatt var rettslig gift med Julia Garza. Skilsmissepapirene ble først ordnet i 1996. Ted Cruz ble født i Canada i 1970, og var kanadisk statsborger inntil 2014. Derfor ble han ulovlig valgt som senator i 2012, og har aldri vært kvalifisert til å bli USAs president, ettersom presidenten må være en «natural born citizen».

– Advokaten til Deborah Jeane Palfray, som drev et eskortebyrå i Washington DC og som ble funnet død i 2008, insisterte nylig på at han likevel ville utgi Palfreys papirer og kundelister, selv om hans forespørsel om å få fjernet forbudet mot å offentliggjøre dokumentene ble avvist av høyesterett i april i år. Ted Cruz skal ha benyttet seg av Palfreys tjenester ved flere anledninger.

Gary Welsh

Den politiske aktivisten og advokaten Gary Welsh ble funnet død i sitt hjem i Indianapolis den 1. mai, et par dager før valget i Indiana. Politiet var raskt ute med å kalle dødsfallet et selvmord. På bloggen sin, Advance Indiana, skrev han få dager før sin død; «Hvis jeg ikke er her lenge nok til å se resultatene, er min spådom at Trump vil vinne valget i Indiana.»

Welsh jobbet intenst for å avsløre valgfusk i USA, og var en av dem som først knyttet Rafael Cruz til Lee Harvey Oswald.

Han var også den som avslørte Marco Rubio som homofil og om hans fortid som mannlig stripper.

Skjermbilde (32).png

Tidligere presidentkandidat Marco Rubio (i midten).

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: