Nytt digitalt pengesystem lagt frem på hemmelig bank-møte i New York

digital-cash.jpg

 

Et nytt digitalt pengesystem ble lagt frem på et hemmelig møte i New York, hvor mer enn 100 ledere fra noen av de største finansinstitusjonene i USA deltok. Under møtet avduket selskapet Chain en teknologi som forvandler amerikansk dollar til «rene digitale midler.» Angivelig var det representanter fra Nasdaq, Citigroup, Visa, Fidelity, Fiserv og Pfizer i rommet, og Chain hevder også å være partner med Capital One, State Street og First Data.

Denne «revolusjonerende teknologien» er ment å fullstendig endre måten vi bruker penger på, og representerer et stort skritt mot det pengeløse samfunn.

Men hvis dette nye digitale systemet skal være så bra for samfunnet, hvorfor blir det da avduket under et hemmelig møte for Wall Street’s bankfolk? Skjer det noe mer her enn vi blir fortalt?

Michael Snyder skriver videre;

Grunnen til at dette er så alarmerende er at vi ser andre ta store skritt mot et pengeløst samfunn; I Sverige foregår 95% av all detaljhandel allerede uten kontanter og minibanker blir fjernet overalt. I Danmark har myndighetene et uttalt mål om å «utrydde kontanter» innen år 2030. Og i Norge har landets største bank gått inn for en fullstendig eliminering av kontanter.

Andre land i  Europa har allerede forbudt kontanttransaksjoner over et visst beløp.

Det globale trykket mot et pengeløst samfunn kommer bare til å intensivere, fordi banker og myndigheter elsker tanken på et slikt system.

Bankene liker konseptet fordi det vil tvinge alle til å bli deres kunder. Det vil ikke lenger være mulig å skjule penger i en madrass hjemme eller å betale regninger med papirpenger. Under et pengeløst system vil vi alle være avhengige av bankene, og de vil tjene store penger hver gang vi «drar kortet» eller kortets chip blir skannet.

Myndigheter ser også mange fordeler ved et pengeløst samfunn. De forteller oss at de vil være i stand til å slå ned på narkotikalangere, skattesnytere, terrorister og hvitvaskere – men sannheten er at det vil gjøre dem i stand til å se, spore, overvåke og kontrollerer alle våre finansielle transaksjoner. Våre liv vil bli åpne bøker for myndighetene, og økonomisk privatliv vil være en saga blott.

 

 

 

Les her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: