Dødsstraff for ‘klimanektere’ og ‘antivaksere’?

electric_main.jpg

 

Jonathan Benson (NaturalNews) skriver:

«George Orwell skrev en gang: «Hvis frihet betyr noe i det hele tatt, betyr det retten til å fortelle folk det de ikke ønsker å høre.»

Men vaksine-pushere og klimaendring-fanatikere ser ting mye annerledes, og legemliggjør nettopp det Orwell advarte om, med sitt anti-ytringsfrihet hat mot alle som er uenig med dem – hat som til og med har gått inn for at slike «fornektere» må henrettes.
Klimaendringskulten har hatt flere forkjempere som krever hard straff for de som avviser tanken om at menneskeheten er ansvarlig for global oppvarming og smeltende isbreer. Den britiske forfatteren og spaltisten Mark Lynas, for eksempel, skrev en artikkel hvor han talte for etablering av internasjonale tribunaler for å håndtere klimaendring-fornektere, som han sammenligner med Holocaust-fornektere.

«Jeg setter klimaskeptikere i en lignende moralsk kategori som Holocaust-fornektere bortsett fra at denne gangen har utryddelsen ennå ikke skjedd, og vi har fortsatt tid til å unngå det,» skriver han. «De som prøver å sørge for at vi ikke kan unngå det, vil en dag måtte svare for sine forbrytelser.»

Professor Richard Parncutt ved Universitetet i Graz i Østerrike er enda mer fornærmet over at noen våger å tro noe annet enn ham på spørsmålet om menneskeskapte klimaendringer. Han endret sin posisjon som motstander av dødsstraff «i alle tilfeller» og skrev i en artikkel at dødsstraff er «en passende straff for innflytelsesrike GW (global oppvarming) – fornektere.»

«Selv massemordere bør ikke bli henrettet,» skriver han. «GW-fornektere faller innunder en helt annen kategori.»

Kravet om at klimafornektere må anholdes, fengsles og drepes ville gjort Hitler stolt.

Disse og andre klimagærninger har blitt så indoktrinert i sine eventyr-forestillinger om at verden blir til et gigantisk hav fordi mennesker driver med aktiviteter som å puste og spise mat, at de bokstavelig talt krever at folk som ikke omfavner deres forvirrede meninger må drepes.

Adam Weinstein fra Gawker, som har lignende ideer om å anholde og kaste i arbeidsleirer folk som ikke er så hisset opp som han vedrørende hvordan katastrofal menneskeskapt global oppvarming ødelegger planeten, ser ut til å ha hentet sine meninger rett fra «Josef Goebbel’s Nazi Propaganda Lærebok og Retningslinjer for Avstraffing av Kriminelle,» for å sitere den anerkjente forfatteren William Hennessy.

«[Weinstein’s] argument speiler argumentene Goebbels brukte på 1930-tallet om å stanse dissens rundt rasehygiene og å innføre umiddelbare politiske tiltak til menneskehetens beste,» skrev Hennessy i en bitende kritikk av Weinsteins opprørende forslag.

Og vaksine-forkjempere har blitt vår tids «brunskjorter» som krever absolutt lydighet til statens medisinske agenda.

Nylig har vaksinekulten kommet ut med tilsvarende krav om fengsling og til og med drap på foreldre som ikke kjøper vår tids rådende vaksinedogmer. Å gjøre personlige medisinske valg og utøve retten til ikke å gjennomgå en medisinsk prosedyre som innehar risiko for alvorlige, varige bivirkninger eller død, anses nå av noen å være uakseptabelt og, ironisk nok, verdig streng straff eller dødsstraff.

Alex Berezow fra USA Today skapte overskrifter i januar da han hevdet at foreldre som ikke vaksinerer sine barn må bli satt i fengsel. En annen artikkel erklærte at alle som motsetter seg vaksiner er «hjerteløse narcissister» som mangler empati og ikke bryr seg om andres helse og trivsel.

En annen annen publisert tidligere i år advarte publikum om å passe seg for «anti-vaksere» som, hvis du skulle få influensa, er direkte ansvarlig for at du fikk den. Det er en absurd påstand som er omtrent like vitenskapelig som å si at hvis du går inn i en garasje, må du være en bil, men det er likevel hva vaksinekulten klart mener er tilfelle.

Og enda en artikkel gikk så langt som å anklage vaksineskeptikerne for å være anti-amerikanske, og sammenlignet folk som ikke ønsker å bli injisert med tungmetaller og levende virus med terrorister som må utslettes av hensyn til folkehelsen. Ta med uttalelser om at disse «anti-vaksine aktivistene» bare «svelger tøys og tull» og du har en illevarslende oppskrift på å bringe ikke-vaksinerende foreldre til steder som Guantanamo Bay for «omskolering», tortur eller verre.

«Pro-vaksine lobbyistene har gjort en fenomenal jobb med å bringe frykt inn i offentligheten på en måte som skal tjene deres interesser: Frykt for små barn som kanskje ikke har blitt vaksinert, frykt for andre foreldre som kan gjøre andre valg enn du, frykt for en sykdom som i den industrialiserte verden er langt mindre dødelig enn lynnedslag,» skrev Bretigne Shaffer i en fenomenal artikkel for LewRockwell.com, og tok spesielt for seg de siste «utbrudd» av meslinger.

«Men de har utelatt en av de mest skremmende aspektene av alle, en som har en virkelig grusom historie av død og ødeleggelse bak seg: En allmektig stat som bokstavelig talt kan gjøre hva den vil mot sine borgere. Hvis den tanken skremmer deg mindre enn en liten mulighet for at du kan smittes av meslinger fra mitt fem år gamle barn, da skremmer du helt ærlig vettet av meg!»

 

Artikkel med kilder her.

.Kategorier:Artikler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: