Markedsekspert; «Dette vil sluke hele verden!»

mannarino.png

 

Markedsanalytiker og aksjemekler Gregory Mannarino sier;

«Manipulasjonen av aksjemarkedet er helt utrolig. Vi har aldri sett noe lignende. Det vil bli en fryktelig pris å betale for dette. Hvorfor? Fordi markedet vil  korrigere seg selv til reell verdi. Det er ingen tvil i mitt sinn om at alt dette vil korrigeres til reell verdi. All denne forvrengningen kan bare holde en liten stund, og dette vet vi. Vi har sett det opp gjennom historien uten unntak. Vi har nå den største boblen i historien (…), og den vil sprekke. Den vil sprekke fordi hver eneste finansboble før den, uten unntak, har sprukket. Denne  vil også sprekke, men denne kommer til å sluke hele verden.»

«Det kommer ikke til å likne noe annet vi har sett i verdens historie, og det er ingen tvil om at middelklassen ikke lenger vil eksistere når dette skjer. Det kommer til å bli en massiv overføring av formue til disse finansinstitusjonene som rammes av alt dette. Det blir lovlig tyveri på en skala som er ufattelig.»

Mainstream media ignorerer bankenes massive bedrageri. Den siste svindelen er Deutsche Bank’s innrømmelse av at de rigget både  gull- og sølvmarkedet sammen med andre store banker.

Mannarino sier;

«Selvfølgelig må de ignorere det. De har ikke noe annet valg enn å ignorere det. Hvorfor? På grunn av systemet, og systemet er avhengig av en eneste ting: tillit.

De kan ikke la allmennheten forstå at de største bankene i verden begår storsvindel. Hvis folk skulle få snusen i det, vil de bli redde. Da vil de trekke pengene sine ut av disse institusjonene og fordele dem rundt til andre steder. De kan ikke la allmennheten få vite hva som egentlig skjer. De må holde folks fokus på aksjemarkedet. De fleste vet ikke hva de må følge med på, men når de hører «aksjemarkedet stiger» og «pensjonen din er trygg», så er det alt de bryr seg om. Det samme skjedde i 2008, da folk så boligprisene stige. De brydde seg ikke om noe annet. Da krasjet kom, kom tårene.

Det samme kommer til å skje nå, men omfanget av det vil overgå 2008 mange ganger. 2008-hendelsen vil være som en tur i parken mens du spiser en is i forhold til det som snart vil skje.

«Vi befinner oss, uten skygge av tvil, i en situasjon der ingenting er ekte. Fra prisen på eiendom, til hva som skjer på Wall Street, til sentralbanken og alt i mellom. Alt dette holdes i gang slik at folk skal tro at systemet fungerer og vil fortsette å fungere. Men det vil det ikke.»

«Vi er i en situasjon der det økonomiske systemet er blitt snudd opp ned bare for å holde det igang. Dette er veldig skummelt!»

Les artikkel med video-intervju her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: