Dette er Cerenity – hjerneskadet av vaksiner

Cerenity-6-months-old-after-vaccines.jpeg

 

Cerenitys mor, Juli Garza, mente at vaksiner var viktig og hadde aldri forestilt seg de lidelsene det lille barnet hennes skulle gå igjennom da hun tok henne til legekontoret for å få sine 6mnd-vaksiner.

Cerenity fikk åtte vaksinedoser som nesten endte hennes liv. Hun gikk fra å være en helt frisk nyfødt jente, til å nå lide av lammelser og hjerneskade. Og legene insisterer fortsatt på at hun trenger flere vaksiner.

Juli Garza forteller sin historie;

«Den 5. november 2012 var min datter Cerenity seks måneder gammel. Hun var en helt frisk baby uten problemer med sin helse eller utvikling. Hun var begynt å krabbe, og satt på egen hånd. Det var tid for hennes 6mnd-vaksiner, og denne dagen tok vi henne med til Antoine Health Center i Houston, Texas. Der fikk hun vaksinene sine.

Hun mottok DTaP-Hib-IPV (5-i-1 vaksine), hepatitt B-vaksine, pneumokokk Prevnar 13 vaksine og oral vaksine mot rotavirus, totalt 8 vaksinedoser. Etter Cerenity fikk vaksinene begynte hun å bli mer masete og sov mer.

En måned senere, gikk jeg på jobb og hun var hos sin far. Senere på dagen fikk jeg en melding og flere tapte anrop fra min søster, som også bodde hos oss. Hun fortalte meg at Cerenity lå som livløs i armene hennes, hodet svaiet frem og tilbake av og til, og at hun ikke reagerte på noe. Hennes far fikk henne etterhvert til å reagere litt på ham, men hun var som frosset, som om hun hadde fått et slag eller noe.

Hennes far plukket meg opp fra jobben. Vi dro til legevakten like ved der jeg jobber, på Memorial Hermann Greater Heights Sykehus. Hun hadde feber, og de gjorde en CT-scan og MRI. Legen, som hadde vært lege i ti år, kom og fortalte oss at han ikke visste hva som var galt med barnet mitt.

Jeg ble fortalt at de ikke kunne gi oss noen svar, og at vi måtte ta henne med til en barnelege dagen etter. Hun var lam da vi ble sendt hjem, noe vi ikke var klar over ennå.

Neste morgen da vi skiftet på henne la vi merke til at hun ikke kunne sitte på egen hånd lenger, og hun kunne ikke bevege seg. Hun var lam. Jeg hadde allerede ringt barnelegen for å gjøre en avtale, men nå i stedet for å kjøre henne dit, ringte jeg ambulanse og hun ble kjørt til Memorial Hermann barnesykehus, der hun ble plassert på intensivavdelingen.

Sykehuset ringte barnevernet. De mente det måtte være Shaken Baby Syndrom, noe som var sjokkerende, vi har aldri ristet henne. Da de kom tilbake og ba om unnskyldning, mente de at blødningen stammet fra fødselen, at det var gammelt blod og at hun aldri ville kunne gå eller krabbe.

Den 6. desember lå mitt tidligere helt friske barn i en pustemaskin. Jeg taklet det ikke. Det var forferdelig. De hadde henne på intensivavdelingen i 8 dager, og behandlet henne med steroider. Hun ble skrevet ut den 14. desember. Bildet er av min datter på overvåkning. Hun hadde blødninger i hjernen, endte opp lammet og ble diagnostisert med tverrgående myelitt. Hun ble deretter sendt hjem med lite eller intet håp om at hun noen gang ville gå eller krabbe.»

«Et år senere hadde Cerentiy fortsatt problemer med å gå, med at hun ikke hadde følelser i bena og falt ofte. Hun hadde ofte hodepine og konstante ryggsmerter.

Hun ble syk og begynte å ha episoder hvor hun ble sittende som frosset i 30 til 45 minutter. Vi kunne ikke bøye henne og hun kunne ikke kommunisere med oss.»

«Vi nektet å gi Cerentiy flere vaksiner etter 6mnd-vaksinene. Men for ikke lenge siden fortalte legen at hvis vi ikke ville gi henne flere vaksiner, ville hun ikke lenger få være under deres behandling.

Min datter ble aldri frisk etter 6mnd-vaksinene, men legen insisterte på at vi fortsatte å vaksinere henne, noe min mann og jeg ikke hadde lyst til å gjøre. Hver gang vi var hos legene presset de på for flere vaksiner.

De understreket det faktum at de ikke ville gi henne mer enn to til tre vaksiner på en gang.

Den 22. oktober 2015 ga legen Cerenity to vaksineinjeksjoner. Legen fikk meg til å føle at jeg måtte samtykke.

De visste at vi ikke ville at hun skulle motta flere vaksiner, punktum, men hun sa at vi ikke fikk være der lenger hvis vi ikke gjorde det. Disse vaksinene gjorde henne verre, og det visste vi at de ville.

Noen måneder senere nektet sykehuset å gi oss Cerenitys rapporter da vi ba om dem. De sa at vi måtte betale for dem eller få en lege til å anmode om dem. Jeg syntes dette var merkelig ettersom dette var en gratis klinikk, og jeg skjønte ikke hvorfor de skulle ta betalt for papirene hennes. Jeg dro tilbake flere ganger og til slutt fikk jeg kopier av rapportene.

Vi fant ut at legen løy for oss. Hun fortalte ikke at de ville gi Cerenity en 5-i-1 DTaP-HepB-IPV vaksine sammen med Hib-vaksinen. De fortalte meg ved forrige besøk at Cerenity ikke ville få mer enn 2-3 vaksiner fordi vi var så bekymret, men papirene viste at hun hadde fått seks vaksinedoser. Det var ikke før i februar 2016 at jeg fant ut hva de ga henne, da jeg først hadde fått takk i vår datters medisinske papirer.

Jeg hadde ingen anelse om at de ga henne 6 vaksinedoser. Jeg ble sint og sjokkert. Personene du tror du kan stole på, som det er meningen du skal kunne stole på, disse legene… Det er forferdelig hva de gjør. De tar folks liv fra dem.

Og min datter er et vandrende vitnesbyrd.»

Easter-Bunny.jpg

Cerenity og påskeharen, mars 2016.

Les hele historien til Cerenity her.

 

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: