Britisk domstol tvinger far til å islamisere sønn

En  britisk far nektes av domstolene å bringe sin ni år gamle sønn til kirken fordi hans eks-kone er muslim. Dommen fastslår også at han kun kan gi gutten halal-mat, og hele tiden forsikre ham om at han er en helt vanlig islamsk gutt.

Faren vil miste samværsrett med sønnen dersom han bryter forbudet, men sier han vil anke dommen fordi han ikke vil at gutten skal bli «hjernevasket til islam.»

 

Faren ble oppdratt som muslim av sine strenge pakistanske innvandrerforeldre, men har avvist den religionen han ble født inn i, og forteller at han og hans kone ledet en «vestlig livsstil» mens de var gift.

Etter skilsmissen har han fått et nært forhold til sitt lokale kristne fellesskap, og ønsker at hans sønn skal delta sammen med ham i håp om å utvide guttens syn på verden. Men hans ekskone har sikret seg en rettskjennelse fra Derby County Court som hindrer ham i å ta sin sønn til kirken eller til fritidssenteret kirken driver.

«Etter min skilsmisse omfavnet det kristne samfunnet meg,» forteller faren. «De driver med mange av de aktivitetene som min sønn liker å gjøre, så jeg går i kirken og jeg ønsker å ta min sønn med meg.»

«Jeg ble opplært til å tro at kristne var hjerteløse og umoralske, at bare muslimer har en fredelig tro og at alle andre er onde. Det var først da jeg begynte å være sammen med kristne at jeg lærte at dette var tull.»

Men hans ekskone har insistert på at deres sønn kan «bli forvirret» hvis han utsettes for andre religioner enn islam, noe guttens far avviser.

«Denne dommeren er rett og slett redd for å bli stemplet som islamofob. Jeg vil at min sønn skal ha et balansert liv hvor han blir utsatt for ulike trosretninger og kan gjøre opp sin egen mening om hvilken, om noen, religion han ønsker å følge.»

Og dommen går altså lenger, og forbyr guttens far, som har foreldreansvaret for sønnen bare i helgene, å ta ham til noen som helst religiøs hendelse eller kirkelige bygninger. Han må også bare gi gutten halal-mat og, merkelig nok, må han berolige barnet med at han er «en vanlig muslimsk gutt som følger muslimske regler.»

«Hvis jeg ikke kan vise ham andre typer liv vil han bli akkurat som en dum sau,» sier han. «Jeg vil at han skal se og lære om ulike kulturer.»

Faren forteller videre at dommen allerede påvirker hans forhold til sønnen: «Dette er intet mindre enn hjernevasking. Han forteller meg allerede at jeg har et svart hjerte, at jeg er en dårlig mann fordi jeg ikke er en praktiserende muslim. Jeg er knust over at jeg må holde ham borte fra å leke med barna i nærmiljøet.»

«Han blir foret de samme løgnene jeg ble som barn, og jeg vil noe annet for ham. Denne dommeren var så opptatt med å være politisk korrekt at hun ignorerte den innflytelsen jeg har som kjærlig far. Jeg er livredd for at han til slutt ikke vil ønske å være hos meg på grunn av denne indoktrineringen.»

«Dette er en form for rettslig mobbing,» sier advokat Andrea Williams hos Christian Legal Centre.

«Dette er akkurat hva vi ser rundt omkring nå, hvor det juridiske systemet opptrer som om det er redd for å fornærme islam og derfor er villige til å undertrykke den kristne troen og straffe de som praktiserer den.»

«Dette ville ikke ha skjedd om situasjonen var omvendt. Dersom en kristen forelder prøvde å nekte et barn tilgang til en moské, ville det blitt store protester og rop om islamofobi!»

Les her.

 

 

 

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: