Se traileren til «Vaxxed»

 

I 2013 fikk biolog Dr. Brian Hooker en telefon fra en seniorforsker ved det amerikanske Centers for Disease Control and Prevention (CDC) som i 2004 ledet studien om MMR- vaksinen og dens kobling til autisme. Forskeren, Dr. William Thompson, tilsto at CDC hadde utelatt viktige data i sin endelige rapport som avslørte en årsakssammenheng mellom MMR-vaksinen og autisme.

Over flere måneder tar Dr. Hooker opp telefonsamtaler fra Dr. Thompson der han gir konfidensielle data som ble ødelagt av hans kolleger ved CDC.

Dr. Hooker får hjelp av Dr. Andrew Wakefield, den britiske gastroenterolog som ble feilaktig anklaget for å starte anti-vaksine bevegelsen da han i 1998 først rapporterte at MMR-vaksinen kan føre til autisme. I sine pågående forsøk på å argumentere for barns helse, regisserer Wakefield denne dokumentaren, som undersøker bevisene bak en grusom cover-up begått av et regjeringsorgan satt til å beskytte helsen til amerikanske borgere. Intervjuer med farmasøytiske innsidere, leger, politikere og foreldre til vaksineskadde barn avslører et skremmende bedrag som har bidratt til en økning av autisme og den potensielt mest katastrofale epidemien i vår levetid.

Se traileren til dokumentaren «Vaxxed – From cover-up to catastrophe» her:

©2016 Vaxxed-from cover-up to catastrophe


Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: