Leker med pedofilisymboler

truck-symbol.jpg

 

Nicole O’Kelly fra Florida USA, oppdaget at leken hun hadde kjøpt til sin 2 år gamle datter bar et merke som er kjent for å brukes av pedofile.

Symbolet, et hjerte inni et større hjerte, er et av flere symboler som brukes av pedofile for å identifisere hverandre og tilkjennegi deres seksuelle preferanser. Hjerte-symbolet som var trykt på leken betyr «girl-lover».

O’Kelly kjøpte leken, en bil i rosa stoff, på et Monster Truck – show, og hennes eldre datter kjente senere igjen symbolet fra en episode av TV-serien Law & Order SVU.

Selskapet som produserer disse lekene har gitt ut en uttalelse hvor de forteller at de var fullstendig uvitende om symbolets betydning og at de tilbakekaller alle lekene med dette merket;

«Vi er sjokkerte. Vi ante ingenting. Vi reagerte umiddelbart, vi ønsket å gjøre det rette så fort som mulig. Vår oppgave er å tilby familieunderholdning av høy kvalitet… Dette var virkelig obskurt. Inntil i går, hadde jeg ingen anelse om hva som var den underliggende betydningen av disse symbolene (…).

Vi vet ikke om noe kriminelt har forekommet her.»

O’Kelly påpeker at det er alarmerende at leken ble solgt på et arrangement hvor så mange menn var til stede.

«Denne er rosa,» sier hun. «Den er for små jenter, og blir solgt på et show med et overveiende mannlig publikum.»

Les her.

 

FBI har utgitt et internt dokument som heter «Symbols and logos used by pedophiles». Dette dokumentet, som viser flere andre symboler som brukes av pedofile og barnemishandlere, kan du laste ned her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: