Det du ikke får vite om Hillary Clinton

hillary.jpg

 

Neste gang du leser om Hillary Clinton, kandidat til  årets presidentvalg i USA, for eksempel i VG her, bør du kanskje komme tilbake til dette innlegget. Her er noen punkter om Hillary, det media ikke vil fortelle deg.

 

Ikke beskutt i Bosnia.

La oss starte med en historie som grenser til det tragikomiske: I følge Hillary selv ble hun beskutt av snikskyttere da flyet hennes landet i Bosnia i 1996. «Det var meningen det skulle være en velkomstseremoni på flyplassen, men i stedet måtte vi løpe med hodene bøyd for å komme oss til kjøretøyene.»

«Det ble ingen velkomstseremoni. Vi ble fortalt at vi måtte løpe til bilene. Det var det som skjedde». Men CBS, som hadde en reporter på det samme flyet, kunne fortelle om og vise bilder av en rolig spasertur fra flyet til en fredelig velkomst med Hillary og datteren Chelsea til stede.

Benghazi.

Selv norske aviser kan ikke unngå å komme inn på angrepet på et amerikansk konsulat i Benghazi i Libya i 2012 og hvordan Hillarys påstand om at angrepet var en reaksjon på en anti-islamsk youtube-video, viste seg å være løgn. Under en høring senere uttalte Hillary «What difference does it make?».

Hun insisterte på at hun hadde gitt fra seg alle dokumenter vedrørende saken, men nesten to år senere ble det avslørt 41 dokumenter som hun hadde holdt skjult.

Det du helt sikkert ikke har fått vite, er at det aldri har eksistert et amerikansk konsulat i Benghazi. Angrepet fant sted på et av CIA’s største operasjonssenter i Midtøsten, som hadde som en av sine hovedoppgaver å ødelegge og sende våpen ut av Libya etter Gaddafi’s død i 2011. Men kun et fåtall våpen ble faktisk ødelagt, de fleste ble sendt til lagerfasiliteter i Tyrkia. Disse våpnene ble gitt til syriske terrorgrupper til bruk i kampen mot Assad.

Mainstream media vil heller aldri la deg få vite sannheten om ambassadør Chris Stevens, som ble drept under Benghazi-angrepet. Stevens var involvert i og satt på detaljert informasjon om CIA’s narkotikahandel og barnesex-handel, og om hvordan dette blant annet finansierte syriske opprørere. Med støtte fra en fraksjon i det amerikanske militæret ville han avsløre det han visste. Medlemmer av denne fraksjonen satte i gang en redningsoperasjon for å hente Stevens ut av Benghazi, men ble arrestert av CIA -agenter som hadde infiltrert gruppen.

Innsidere forteller at Obama og Hillary Clinton fulgte angrepet og drapet på Stevens live ved hjelp av tv-bilder fra droner. Amerikanske styrker ble ikke sendt inn før de var sikre på at Stevens var død.

Email-skandalen.

Stikk i strid med amerikansk lov brukte Hillary en privat hjemmeserver og epostadresse da hun var utenriksminister. Hun har fastholdt at hun aldri brukte denne serveren til å oppbevare eller sende hemmeligstemplede eller graderte dokumenter, men dette har vist seg å også være løgn. Hun har holdt tilbake over 30.000 eposter fra sin tid som utenriksminister, og mange av disse er ennå ikke frigitt. Mange offentlige tjenestemenn i USA mener at hennes bruk av en privat server har truet nasjonal sikkerhet, og at hun bør stilles for retten for landsforræderi.

Spionen Hillary.

Hillary Clinton og ektemannen Bill har ved flere anledninger solgt statshemmeligheter til andre land, bl.a. Kina (en av disse hendelsene er blitt kalt Chinagate). Til gjengjeld mottok de millioner av dollar til Bill’s presidentkampanjer.

Det er heller ikke usannsynlig at Hillarys bruk av en privat epostserver, som lett kunne hackes, var nettopp for å bevisst kunne lekke slike statshemmeligheter.

Hillary og Watergate.

Bill Clinton ble spurt om å delta da en komite skulle vurdere riksrett mot president Nixon etter Watergate-skandalen i 1974. Han avslo, men anbefalte Hillary Clinton (da Rodham) i stedet. Hun ble snart sparket fra komiteen av Jerry Zeifmann, som senere utttalte; «Hun var en uetisk og uærlig advokat. Hun konspirerte til å bryte grunnloven. Hun brøt Husets (House Judiciary Commitee) regler, komiteens regler og reglene for taushetsplikt».

Zeifmann nektet å gi Clinton et anbefalingsbrev, som en av bare tre ansatte han nektet å anbefale i løpet av hele sin karriere.

Whitewater.

Whitewater-skandalen er glemt av media i dag. Det hele handlet om Bill Clinton som brukte sin makt som guvernør for å få bygget offentlige veier til sine private boliger.

Hillary ble innkalt til The Grand Jury, som behandler alvorlige føderale straffesaker. Dokumenter fra saken forsvant sporløst den samme dagen som Vince Foster (se under) døde. Disse dokumentene dukket senere opp igjen i Clintons bolig etter deres frifinnelse, dekket med Hillarys fingeravtrykk. Susan McDougal nektet å vitne mot Clinton og havnet i fengsel, men ble senere benådet av president Bill Clinton.

Clintons fiende-lister.

Clinton-administrasjonen krevde i 1996 å få FBI’s bakgrunnsrapporter på over 900 offentlige tjenestemenn. Disse rapportene inneholdt sensitiv informasjon om vanlige amerikanske borgere, og ble en «liste over Clintons fiender». Hillary var kilden til disse forespørslene.

Solgt til høystbydende.

Hillary Clinton er bankenes kandidat. 4 av 5 av hennes største donorer til valgkampen er storbanker, bl.a. Goldman Sachs og J.P.Morgan.

Bill og Hillary har i tillegg, etter Bill’s presidentskap, tjent over 160 millioner dollar for konferanser og for å holde taler. Da Hillary i et intervju ble spurt om hvorfor hun fortjente $250.000 for en eneste tale til Goldman Sachs svarte hun at det var fordi det hun hadde å si var så interessant.

Travelgate.

Denne hendelsen er også glemt, eller bortgjemt, av media i dag. Da Bill Clinton tok presidentembetet i 1993 sørget de for at syv ansatte ved The White House Travel Office, som tar seg av alle reisearrangementer for Det Hvite Hus, ble sparket. Istedet ga de alle reiseoppdrag, verdt 31 millioner dollar årlig, til sine nære venner. Hillary var hovedfokus for fem uavhengige etterforskninger. Hun hevdet at de ansatte ble sparket på grunn av «uredelighet i tjenesten», men samtlige ansatte ble frikjent for disse påstandene og Clinton ble tvunget til å gjeninnsette dem alle.

Wiccaneren Hillary.

I følge Larry Nichols, en tidligere ansatt av Bill og Hillary, reiste Hillary regelmessig til California da Bill var guvernør i Arkansas, for å delta på såkalte Witches Covens, heksemøter, som medlem i en heksekult.

Sally Miller.

Sally Miller, en av Bill Clintons mange elskerinner, forteller at hun frykter for sitt liv når hun nå har valgt å stå frem om sine erfaringer med Bill. Blant annet har hun fortalt at Bill Clinton likte å danse rundt ikledd hennes nattkjole mens han spilte saksofon. Hun har postet innlegg på facebook der hun forteller at hun frykter Hillary vil få henne drept.

«Det finnes en slags hevngjerrig, ondskapsfull motstand noen kvinner har mot andre kvinner. Hillary er en av disse kvinnene.»

Lesbisk.

Sally Miller forteller også at Bill fortalte henne at Hillary «ikke liker sex» og at hun «liker kvinner bedre enn menn».

At Hillary Clinton er lesbisk, eller biseksuell, er velkjent i Washington.

Hillary som forsvarsadvokat.

I et intervju som aldri ble publisert, forteller Hillary om da hun i 1975 forsvarte en 41 år gammel mann som var tiltalt for å ha voldtatt en 12 år gammel pike.

«Jeg fikk ham til å ta en løgndetektortest. Han besto testen, noe som for all fremtid ødela min tro på løgndetektorer», forteller hun mens hun ler. Under intervjuet kan man også høre Hillary le flere ganger mens hun forteller hvordan laboratoriet kom til å ødelegge DNA-bevis som knyttet mannen til voldtekten.

Dessuten, som professor i rettsetikk ved Chapman University, Ronald D. Rotunden sier; «Når en advokat avslører resultatene av en klients polygraftest og skyld, så er det et brudd på advokat/klient-fortroligheten».

Hillary Clinton ble suspendert fra å praktisere jus i Arkansas i mars 2002 for å ikke holde tritt med fortsatt juridiske utdanningskrav.

Clinton’s massedrap.

Clinton’s historie er bokstavelig talt blodrød, med en rekke uforklarlige dødsfall i kjølvannet av skandaler og avsløringer.

Her er en liste over bare noen få av dødsfallene:

– Februar 1977; Susan Coleman blir skutt i bakhodet. Hun var gravid i 7. mnd. Bill Clinton skal ha vært barnets far. Politiets vurdering: selvmord.
– August 1991; Danny Casolaro blir funnet død i badekaret etter å ha etterforsket en korrupsjonssak som involverte Clinton. Politiets vurdering: selvmord.
– September 1992; Paul Tulley dør av ukjente årsaker. Ingen obduksjon ble gjennomført.
– Mai 1993; John Wilson, tidligere rådmann i Washington D.C. med innside informasjon om Whitewater blir funnet hengt i sitt soverom. Politiets vurdering: selvmord.
– Juli 1993; Vince Foster, som kjente Rose Law Firm (Hillary’s gamle advokatfirma) og Clinton’s økonomiske hemmeligheter godt, dør under svært mystiske omstendigheter. Webster Hubbell uttaler: «Ikke tro et ord av hva du hører. Det var ikke selvmord. Det kan det ikke ha vært.»
– Juli 1993; Jerry Parks, som overvåket Bill etter ordre fra Hillary, for å se hvor sårbar Bill ville være dersom han stilte som presidentkandidat, blir skutt og drept.
– September 1993; Jon Walker, senior etterforsker for Resolution Trust Co. som etterforsket et $40 millioners underslag i Whitewater-saken, faller i døden fra en høy bygning. Politiets vurdering: selvmord.
– November 1993; Kathleen Willey’s ektemann Edward Willey begår «selvmord» dagen etter at Kathleen sto frem og fortalte at Bill Clinton voldtok henne.
– Mai 1994; Kathy Ferguson, vitne i saken om Bills forhold til Paula Jones, blir funnet skutt i sitt hjem. Politiets vurdering : selvmord. Hun blir funnet ved siden av to fulle kofferter, som om hun gjorde seg klar til å reise bort.
– Juli 1997; 25 år gamle Mary Caitrin Mahoney, tidligere praktikant ved Det Hvite Hus, blir skutt i brystet, ansiktet og bakhodet i en Starbucks-butikk. Butikken blir ikke ranet.

Rush av å drepe.

Wikileaks grunnlegger, Julian Assange, forteller at Hillary Clinton er «en krigshisser med dårlig dømmekraft» som «får et følelsesmessig rush av å drepe folk».

«Hun burde ikke være i nærheten av en våpenbutikk engang, for ikke å snakke om en hær. Og hun burde absolutt ikke bli president i USA».

Se Hillary fortelle om Gadaffi’s død i videoen under:

Dette er den Hillary Clinton som fra 2017 kan være den nye Lederen av Den Frie Verden (sic.).

 

 

 

 

 

 

 Kategorier:Artikler

4 svar

  1. Mer i tråd med norske politikeres ønske. Skremmende dersom en brøkdel av dette ercsant.

  2. Interessant lesning, men av begrenset verdi når den mangler kildehenvisninger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: